Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 174
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, миглите ви са направо разкош! Heart Eyes
Определено трябва да се пробва, но само аз ли не успявам да го намеря наличен 🤔🤔

# 286
  • варна
Огромно благодаря на Ния за Нанолаш!

Благодаря на Ния за Бай Тери ( базата, пудрата не я харесах)

Благодаря на Ния за фдт Смашбокс24ч,Лореал фреш уеър
Благодаря на Ния за хайлайтъра на Боби Браун  и пудрата на МУФЕ!И за още какво ли не!Тук ,във форума тя е моето гуру, въпреки разликата в кожите ни.За това и толкова много хора често и благодарят .

Пожелавам прекрасно бебче!

# 287
Ех, Звезди, много си мила и безкрайно  благодаря и аз! ❤

Нанолаш имаше сайт за поръчка и се предлагаше в makeup.Bg, признавам че скоро не съм го търсила.

# 288
Лелеее, разкошни мигли! Heart Eyes Последният такъв серум, който ползвах, беше едно мини на Grande cosmetics от Сефора. Чудесна работа свърши докато месеци по-късно не прочетох, че съдържа простагландини, та имайте едно наум, ако ви попадне някога.

Отдавна заглеждам фдт на Том Форд в Скарлет и ми е мерак да пробвам, но досега не заредиха нито един цвят за призраци като мен (NC15). Sleepy

# 289
  • Бургас/Пз
Нанолаш досега съм взимала само от тук - https://nanolash.bg/order С приятелки си поръчваме по 3 и като се плати по банка, доставката е безплатна, а цената излиза прилична.
Денси, къде да те следим за тези кодове?? Simple Smile На мен ми излезе 47лв, ама пак съм много доволна. Единствено малко повече трансферира и една идея малко ми се размазва около носа под очилата, които нося. Забелязвам и че очилата се цапат малко повече отколкото с ЕЛ например. Обаче е толкова красив на лицето, че това ми е най-малкия проблем. Поне 5 човека ме питаха какво съм си правила на лицето. Признавам обаче, че ако беше 100лв нямаше да ги дам.

Момичета покажете ефекта от този Нанолаш! Заражда се сякаш надежда и за моите мигли 😂
На предната страница съм качила снимка Simple Smile

Ния, на теб какво не ти харесва в Солея, нетрайността ли?? Чудя се дали лятото няма да е добре да слагам малко пудра под него, че потенето на лицето ме притеснява 🤨

# 290
Ani, харесва ми, аз също взех малко преди теб. Ама ако беше на пълна цена (пробвай 100тина евро, не лева), нямаше да се изкефя на трансфера, на това, че се събира някак около носа ми и на това, че цапа лесно яки. Но това са много много бели кахъри в случая. Спокойно метни пудра под него, но тази пък формула за лятото е екстра, защото не пада с потене (поне при мен), а аз се потя много от челото. Денси беше пуснала код в Инстаграм, не знам защо има правило да не си ги споделяме тук, ама щото не е тя може би може: https://instagram.com/aroma_garden_by_densi?utm_medium=copy_link

Welcometoheaven, призрачни има и стик, и къшън- а съм показала стика пък в моят инстаграм, даже съм го ‘наградила’ за 8ми март за най-добро мое попадение отдавна. Всичките ми 50тина последователи са видели как стои нанесен😂.

# 291
  • Бургас/Пз
Благодаря, Ния, пропуснала съм, а уж я следя в Инста Simple Smile

Я да ви питам понеже нямам никакъв, ама никакъв опит с къшъните и никога не съм ползвала какъвто и да е вид, та съм супер невежа. Може ли с къшъна на Миша да се подновява грима през деня. Примерно на обяд като излизам в почивка и след още 4-5часа като се прибирам от работа. То е ясно, че фактора, който е обявен няма да дава кой знае каква защита, но все пак ми се иска поне малко от малко. Ползвам и слънцезащитния спрей на Ларош, който върши работа върху грим, но май искам и  един къшън да имам като вариант Simple Smile

# 292
Защо да не можеш- давай. Агентът имаше и пудра за целта с фактор.

Pink Dress, благодаря ти, радвам се че се вижда ефектът ❤

# 293
Чувствам се инфлуенсната от Ния за този серум Нанолаш. Flowers Sunflower
Ако някой иска може да се комбинираме да спестим тази нелепа доставка от 15 лв.

Ния, много ме впечатли  Nature Boom околоочния контур, няма никакви линии и наченки на такива.
Какво използваш за тази зона?
Коректор, база, консийлър, крем? Мечтая си за такъв идеален вид.

# 294
Прекрасна, няма да те лъжа- за серума се инфлуенсни смело- няма да съжаляваш. Но под очите нещата не са чудни. Имам си гънки, в които се събира всьо. В момента съм в търсене на ново нещо за там, днес обядвах с Денси, която ми показа новия кънсийлър на Диор и мисля да го пробвам (и новият ми парфюм, Денси, скъп обяд излезе 😂) но нямам открит 100%-ов протокол за под очета. Зарежи снимките. Ще пиша като го намеря, но не се инфлуенсвай засега.

# 295
Беше страхотно изкарване, благодаря ти много. Скъпо, ама готино, най-готиното!
Коректора на Диор от линията Бекстейдж е хубав и е вътре с четка. Не може да се разнася с нея или поне аз не мога, но стои добре и нямах нужда от пудра.

# 296
Здравейте,с мазна т зона съм ,предложение за фондьотен до 50 лева с който да не лъсвам,😵

# 297
Здравейте,с мазна т зона съм ,предложение за фондьотен до 50 лева с който да не лъсвам,😵

Catrice HD Coverage, Catrice True Skin, L'Oreal Infallible, всеки един от тях съм използвала и съм доволна. Важно е да се мине с пудра върху мазните зони.

# 298
Ния, прекрасна, ама докара я ти тази мома до ЗОДИЯТА Grinning Не знам каква карма носиш, но следващите 18 ще са интересни - комбото Телец + Овен никога не скучае заедно Grinning Grinning Grinning

PS Тази сутрин прах 6 четки за ФДТ и 2 гъби тип ББ.

От мен комбинация от грижа за кожата (суха) + лек, ежедневен грим от актриса, която много харесвам!

И продуктите, които са ползвали в сериала за да я "превърнат" в най-свежата английска роза!

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 20:13 от Agent Provocateur

# 299
  • Варна
Douglas ме зареди с доста голямо количество тестери на Sisley Phyto-Teint Nude, прекрасен ФДТ. Изключително сочен без да лъщи прекалено, лек и кадифен при разнасяне. Покри изморената кожа без без да я маскира и ми стои перфектно на лицето.
Дали са ми цвят Light Nude, който ми е тъпен, но с хубаво разнасяне не си личи.

Общи условия

Активация на акаунт