Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 174
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Не нося ДУ аз от много години и не знам сега къде съм в цветовете.

# 271
Еха, много ми харесва как ти стои!!

Аз съм 2н1 при ДУ, кой да  си взема от този?

П.с
Много си красива!!
Каква е тайната за миглите? Cupid

За жалост ММ още не се е прибрал и не знам какво ми е взел от Rare Beauty.
Обаче другия месец ще ходим заедно във Франция и ми е обещал да посетим Сефора, така че започвам списъка за пазаруване.

Иначе си взех тази база, има и 50 фактор.
Много ми харесва, дава лек глоу ефект и здравословен вид.
Съчетава се много добре с ДУ върху нея.
Препоръчвам я.
https://barecare.bg/baza-za-grim-spf-50-heimish-artless-glow-base-spf-50

Скрит текст:
Ния, още ли няма радостно новина, надявам се всичко да е наред при теб, Flowers Cherry Blossom

# 272
Тайната за миглите е Нанолаш- серумът е много добър, обаче изисква постоянство и резултати се виждат често след 2 месеца употреба. После обаче може да отлетиш за Франция пърхайки, без самолет 😊.
Погледни цвят 4.5, обаче вече го няма в този модел, виждам че има от къшъна им, който е по-покривен. Не знам колко тен правиш лятото и дали потъмняваш драстично, за да пробваш друг. Сефора Champs Elysees е един от любимите ми магазини евър. Laduree до него (за макарони) май ми е още по-любим. Взимаш кутия за подкрепа и влизаш в Сефора. Пожелавам ти страхотно пътуване! 

Скрит текст:
с болки съм, вече ми е много тежко и трудно. Вчера бях на преглед, готвят се нещата явно, обаче не са се сготвили съвсем и хем ме е страх, хем вече нямам търпение. Изчакала съм толкова време, ще изчакам още няколко дни явно ❤. Бебка е 3.300 и вече има име!

# 273
  • Бургас/Пз
Алтея, много ти благодаря ❤️
Ния вече е писала за Нанолаша. С тези мигли и най-смотаната спирала стои добре. На снимката съм с някаква на Лореал, черна, волуме нещо си беше.
Аз също съм с 2N1 на ЕЛ Футурист и 4.5 на ТФ ми заспа на лицето и шията.

Ния, с теб сме, всичко ще е наред! Не остана, но на бебчето му е добре в теб Simple Smile

# 274
Скрит текст:
Бебка е 3.300 и вече има име!
Направи и имейл тогава! На този етап (неродена мома) и при избрано име и сътворих няколко на първородната (анджи@ / ангелина@ /джина@ / ина@, че да има избор. Тогава Гугъл все още не изискваше дата за раждане, би трябвало и сега да може да се заобиколи. Леко да е, прекрасна!

По темата - сдобих се с UD All Nighter Makeup Setting Spray, макар, че имам остатъци от поне 3 други все още. Чудя се дали да не го тествам и върху все още доста сочни ФДТ, които нося през зимата и дали ще намали трансфера по маските.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 18:11 от Agent Provocateur

# 275
Nia, успех с бебока! ❤
А къшъна на Форд хубав ли е? Писа, че е по - покривен.

# 276
Агент, много се смях, задавих киселините за момент с мейла. Много се радвам че къшъна ти допада, според мен е наистина красива находка, но не си спомням кой е моят номер. Знам само, че беше най-тъмният на летището в Мале, за мен е чуден зимата, а Петрова чака лято.
Спрея ще намали трансфера само ако го смесиш с ФДТ или набиеш върху пудрен ФДТ с блендър- ако моята кожа е индикация де. Аз си купих любим DW Nude Water Fresh от Скарлет, е всичките ми маски са оранжеви. Ако някой е Tawny в ДУ да влезе да тресне единия Nude, който е останал. Разкошен ФДТ, спрян разбира се, Happythought ме светна за него и е наистина чудесен.
Денси, с ръка на сърце- ако не бяха толкова намалени нито Солей, нито къшъна на Том са ми любими. Обаче за цената, на която се предлагат в момента са повече от добри. Ако ти е любопитен- мисля че няма да се разочароваш, красив е. Стикът също и му е сезон все още (обаче с още по-висока покривност). Ако беше 200 кинта не бих навила на къшъна или Солей абсолютно никого при наличие на по-дълготрайни и неземни формули.

# 277
А за 200 лв. абсурд, ама за 30?! Аз съм си пристрастена към Том Форд, особено на такива цени и не мога да се спра.
Благодаря много!

# 278
За 30 според мен няма и нужда да се спираш- давай, ти си и пак да пуснеш код Simple Smile

# 279
За 30 според мен няма и нужда да се спираш- давай, ти си и пак да пуснеш код Simple Smile
Благодаря ти!❤
Надявам се другия месец да ме поканят пак за код.

# 280
Още едни сърдечни прегръдки и топли пожелания към теб, Ния да удържиш до термин/или определения момент, и много скоро да си кажете "Здравей" с бебка. Hug
Благодарение пак на теб и аз се мажа с Нанолаша от вече почти 2 месеца. Ефекта без спирала вече се забелязва в дължината на миглите, а като си сложа и спирала - леле мале!!! Това моите мигли ли са?!?
Без спирала все още не са станали толкова дълги като на ani_d, но и аз имам още да мажа.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 11:26 от Pink Dress

# 281
Момичета покажете ефекта от този Нанолаш! Заражда се сякаш надежда и за моите мигли 😂

# 282
Качвала съм се и преди. Спиралата е готина на тази снимка, но Нанолаш си трябва.

Ето и една от зората на опитите ми за грим и козметика

# 283
Ехеее, на първата миглите изглеждат направо космически! Ще трябва да се пробва. ☺

# 284
В същия ден се видях с Есмералда наша форумна, която ме пита дали съм с изкуствени мигли. Една колежка ми ги дърпа веднъж с недоверие 😀. Пробвай, уточнявам за дамите че не е препоръчителен за бременни, или поне така пише. Затова леля ви Ния сега ходи с пършиви миглета като на втората снимка. Ма пък си имам 2 гуши, така че Бог дал, Бог взел.

Общи условия

Активация на акаунт