Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 126
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Прекрасна Ния, леко раждане!
Алтеа, много сте красива!
Аз да похваля glow enhancer-а на Armani. Вдъхнових се от похвалата на Туали и има защо. Видях намалението в Дъглас и не се поколебах. Моя е в цвят 2, тоест хайлайтър, но седи толкова красиво на кожата или смесен с фдт… сега искам всички цветове. Има бронзъри, най-красивите ружове на света и тн. Напълно съм в тренда с течните продукти.
Взех и насипната пудра на IT bye bye pores, но още не съм я пробвала. Ще пиша като имам мнение.

# 196
Тези дни гледах, че една мацка продава доста от цветовете на Армани в ОЛХ- погледни ако искаш, но не я познавам лично- да се знае.

Ани, чувство за хумор и разкритие не са съвместими понятия…

# 197
Обаче сега се чудя кой цвят руж да поръчам.

Течните много ми харесват, ама ме е страх че няма да се справя, особено и щом са пигментирани добре.
Не искам да стана като някой клоун ( хич не умря да се гримирам добре и гледам минимално малко продукти да купувам, иначе ще си стоят неупотребени). . Believe - true mauve изглежда най-лесен за избор. https://www.sephora.fr/p/soft-pinch---liquid-blush-P10017094.html

От кремообразните,
https://www.sephora.fr/p/stay-vulnerable---melting-blush-P10017097.html
Nearly Netral / Mauve? Как мислите, гледайки предната ми снимка Grinning /

От бронзъра май ми допада най-много Happy sol  https://www.sephora.fr/p/warm-wishes-effortless-bronzer---poudre-bronzante-P10023966.html

///

Niya, ти кой хайлайт предлагаш да смеся с Ду - https://www.sephora.fr/p/positive-light---liquid-highlighter-528086.html
Enlighten лi?

///

Благодаря момичета, Flowers Hibiscus . Гледайки снимките из предишните страници в темата , тук всички са много красиви Hearts

С две ръце препоръчвам този крем Адерма Екзомега, много добре хидратира и сега не се чувствам като суха скумрия..

# 198
Ани, чувство за хумор и разкритие не са съвместими понятия…

Ния, леко да е, мила! И много секси анестезиолог да ти се падне! И добре да се посмееш покрай неизбежните стресове Hug И от мен да знаеш - разкритие и чувство за хумор са тотално съвместими, за жалост публиката не ги оценява, щото им висят ченетата от учудване, че имаш сили да се майтапиш Wink  

Агент, благодаря за препоръчката, поръчах хуалуроновата пудра на Тери, очаквам я с нетърпение.
... С две ръце препоръчвам този крем Адерма Екзомега, много добре хидратира и сега не се чувствам като суха скумрия...
И аз да кажа - чудна красавица си ни ти и ужасно ми харесваш с толкова свеж и минималистичен грим! Не на всяко лице стои добре. Дано ти хареса пудрата и да напомня - тя не прематира, но и ти не прекалявай!
...
А Дерма e много уважавана от мен марка за проблемни кожи. Щерката беше с атопична кожа като бебе и малка и правех чудеса за да се сдобивам с А Дерма. Мустелата (поне преди 10 год) не можеше да се сравнява с А Дерма.
Ау обожавам варианта с Ванилия.
Лепкав грам не ми е, но е супер мазен и стои по цяла нощ.
Аз имам грейпфурта и определено - нищо лепкаво, но определено стои мазно. За мен е +
Ауу, супер идея. (За смесване на праймър и ФДТ).
Как не съм се сетила досега.
Благодаря Агент! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Как те хванахме, че не четеш темата Grinning И двете с Ния редовно дуднем да се смесва всичко със всичко, което, разбира се, си е яка ирония предвид количествата и разнообразието от продукти с които сме се обзавели Wink Но наистина - ако имаш само 2 продукта трябва да можеш да направиш поне 3 комбинации от тях (смесени в различни пропорции) + 2-та в чисто състояние са си 5 варианта. При 3-4-5-10 продукта комбинаториката драматично се повишава Simple Smile
Още един начин да направиш ФДТ по-сочен е да го смесиш с овлажняваш серум.

PS Кой Аquaphor!!?!?

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 18:17 от Agent Provocateur

# 199
NiaV, леко раждане Hug

И аз да се похваля, смесих слънцезащитата на Авен с фдт на радиант и определено се получи най-добрия резултат - и като цвят ми харесва и като покривност. Първо пробвах едно върху друго, но не се впечталих толкова.
Имам леки съмнения, че авена ми запушва порите, но ще му дам още малко време.
От пудрата на Ла Рош също съм доволна, придава хубав завършек.
Благодаря много момичета за информацията която споделяте. Hug

Аз също се присъединявам към клуба със сухи и напукани устни, май и аз трябва да си взема от тази маска. ✌🏻

# 200
Благодаря прекрасни!
Агент, с първото анестезиоложката ми обясни, че е раждала без упойка, а аз директно и обясних че не си пие хапчетата и ако не ми сложи катетър веднага ще се обадя в центъра за насилие над жената. Дотам се изчерпа моята духовитост. Не съм аз когато ме боли. После с епидуралната бях много блага.

Aquaphor-ът ми е в по-различно нарисувана туба, но си е същото вътре. Само тубичките за устни нещо не са същите. Огромно количество е, няма изразходване.

Alethea, прекрасна, на теб не ти е нужен клоунски, смоуки или какъвто и да било тежък грим- напротив! Супер свежа си, подчертавай това. Опитвам се да не ти натрапвам мнение, обаче ако бях на твое място бих поръчала:

1. Кремообразен руж nearly neutral:

Или ако много ама много държиш да е течен, bliss. Виж обаче разликата в пигментацията…

2. Стик бронзъра, а не пудрата в цвят power boost:

3. От течния хайлайт или enlighten или outshine- и двата са светли, първият е по-неутрален/перлен, вторият е шампанско- каквото те влече. Нямам ги под ръка за суоч. Ти нямаш ли си течен хайлайт наличен? Dior backstage също е чуден за смесване и отделно за нанасяне сам по себе си, ако Alethe-ов още е в чужбина препоръчвам и холивудския филтър за целта на Шарлът Тилбъри. Реър също е чудесен, но мисълта ми е че ако си имаш няма нужда от друг. Едно мацване с тъпия апликатор (много мразя такива апликатори) смесваш с колкото ФДТ си ползваш и чудо. Отгоре мацваш точки на скулите отделно и стои много естествено.

4. Спиралата, не я забравяй. Не се размазва, сваля се лесно, естествена, но и надграждаща.

Извинявам се за тъпите суочове, обаче форумът утрепва цветовете.

# 201
Значиии, че не чета редовно - не чета! Simple Smile
Агентче, смесвам аз редовно. Имам ЕЛ 4 цвята. Диор-ски имах едно време поне 4-5. Смесвала съм със серуми, с течността за фиксиране, с малсо ама защо не ми е дошло на ум да сложа от този хубав, перлен праймър досега...
Ще започвам да чета по-внимателно. Relaxed
Относно течният руж - много лусно се нанася и може много лесно да се дозира. Аз по-принцип такива неща с апликатори никога не насям директно на кожата, поради риск от замърсяване на целия продукт, а взмам със шпатулка, слагам на ръката, а оттам определям какво количество да слагам на лицето. Много хубаво се получава. Онзи ден имах среща с клиенти за първи път откакто свалихме маските.
Нийче, отново - леко раждане!
За балсама за устни се обадих в клиниката да попитам, че моята приятелка ще ходи пак чак другия месец, а вие явно не можете да чакате!
Lip Conditioner  - Madeupbeauty
Нещо не мога да кача снимка, защото няма подходящ формат, но можете да видите на сайта:
https://madeupbeauty.com/products/lip-conditioner-1

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 18:25 от Melany99

# 202
Благодаря прекрасна, с този мейд ъп бюти ни уби. Някой да носи от Щатите/Канада освен като посещава Европа…

# 203
То да носим, ама кой пътува в тези смутни времена...
Аз от 3 години не съм си идвала, то отмени на полети, сертификати и незнамсикви други неволи.

# 204
Любопитна съм за течния руж. Аз използвам cream руж на Елизабет Арден и ми харесва. Може да се слага малко количество и да се наслагва.

Бях питала по-рано за concealer, но не мога да намеря отговорите Sad.

Решила съм да пробвам corrector за първи път. Искам нещо, което не се впива във фини бръчки около очите. (Виждам тези на Боби Браун, но и на нещо по-евтино ще се радвам.) Става дума за сенки под очите, които със синкав-лилав оттенък. (Този стрес не ми се отразява добре.)  Ще се радвам на мнения.

# 205
Благодаря прекрасна, с този мейд ъп бюти ни уби.
Някой да носи от Щатите/Канада освен като посещава Европа…
Миналото лято не успяхме да се засечем нито в София, нито в Милано, но това лято имаш среща с мен в Брюксел или София, може и в Париж, ако си искаш балсама за устни Wink

И за мен са тотално неизвестни, но тези Мейд Ъп Бюти имат балсам с аромат на манго, а аз на манго не устоявам в никаква форма, та може да се изкуша! Но ще им изчакам следващата разпродажба, че шипингът от Калгари, Канада е колкото балсама. Най-вероятно по Великден съдейки по ФБ страницата им. Къф съм Шерлок!

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 19:36 от Agent Provocateur

# 206
Мацки, някоя от вас ползвала ли е фон дьо тен с адаптиращ се цвят към кожата? Възможно ли е? Постоянно ми излиза реклама на 1 във фейса и все му се чудя.

# 207
Шерлок, ако взимаш и за мен манго, моля те! Обожавам манго всичко! Ще се видим в БГ с кеф!
Part of Me, адаптира се, ама не към твоя цвят на кожата, а става (най-често) неутрален-телесен-среден цвят от бял при нанасяне. Демек адаптира се чушки.
Ако си с жълт подтон не бих пробвала (особено ако ти излиза тианде).

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 22:30 от Анонимен

# 208
Агент, ако може и мен ме бройте за Брюксел, Париж, Люксембург😀😀😀

# 209
Агент, ако може и мен ме бройте за Брюксел, Париж, Люксембург😀😀😀
Ама разбира се! 😀😀😀

Шерлок, ако взимаш и за мен манго! Обожавам манго всичко!
LaughingLaughingLaughing Ама защо ли не се учудвам изобщо! LaughingLaughingLaughing

А ти като ни пусна мухата, че вече имаш 2 по-любими маски за устни от Ланежчето вземи се доизясни, не чакай да се помолим коленопреклонно Wink Makар, че как се изразходват 20! гр маска за устни, колкото е Laneige аз лично не знам, ползвам я поне 1+ години вече и не съм дори по-средата. Имах една супер любима Нютроджина, тя беше мизерните 2.8 гр и си я ползвах по 8-9 месеца, понякога и по-дълго!

И да не съм съвсем извън темата ме хвана абстиненцията и конфискувах ФДТ, който съм подарявала на щерката и съм приятно впечатлена от красотата на финиша. Но трябваше да понамажа малко грижа под праймъра, с който го сложих, имам чувството, че може и да се впие по бръчките, сухичък ми се струва.
Eто този:
https://www.coverfx.com/products/natural-finish-foundation?variant=32154681990

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 13:41 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт