Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 114
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Ауу, супер идея. (За смесване на праймър и ФДТ).
Как не съм се сетила досега.
Имам един много хубав на ЕЛ (праймър), стои като перлен и съм го използвала самостоятелно, как не съм се сетила с ФДТ да го смеся.
То може би с този КОВИд нали не излизам много и само за хранителни покупки и обратно и само слънцезащитен и чат-пат СС слагам.
Съвсем съм се отвеяла значи!
Благодаря Агент! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 181
Благодаря Агент!
Всеки момент ще олекна, та съм преустановила мазането като цяло с изключение на грижа (от мързел, не друго), но тези дни ще се поправя. Мелазмата при бременност ме нападна яростно тази седмица- брутално и то в студена, снежна България. Като обратната версия на енот съм, виня изгарянето от онзи долен Том Форд, което така и не се оправи. Та ще се запася с нов spf + всичко с висока защита отгоре.
Вече нямам търпение по хиляди причини…

# 182
NiaV, леко и максимално добре да бъде срещата с малкото човече! За spf давам идея за Isdun
 https://galen.bg/isdin-krem-grizha-protiv-stareene-spf50-50ml-po … en-serum-komplekt
Това ми е втори spf на марката, тихичко съм влюбена в него! Всъщност никак не е тихо. Страхотен е за моята 40 + комбинирана кожа, няма грам кир ефект върху грижата, изобщо съвършен е! Вече заредих следващия. По идея на sl го взех и ще я благославям винаги. Изобщо марката има интересни попадения като серуми, та дори и за нокти.

# 183
  • Бургас/Пз
Аз съм влюбена в Бб-то на Миша и си карам с него или го редувам с Футуриста. В тоя студ установих, че ДУ ми изсушава много кожата. Иначе успях да нацеля смесването на ДУ с Мак новата версия и също ми харесва. Последният месец пудра не съм ползвала никаква и си карам само по фдт.

Ния, в една друга тема прочетох за една нощна маска за устни, която препоръчваш и я поръчах. Дано да ми свърши работа, че устните са ми ужас.

# 184
Каква е тази маска?
Я, казвайте за тези, които не четем по другите теми! Simple Smile

# 185
Миналата седмица ходих до Притишоп за отливка на Шанел, познайте какво? В нашия магазин нямали да го зареждат. 😒 Но пък всичко останало от серията си е заредено....

Ния, успех!

# 186
  • Бургас/Пз
Каква е тази маска?
Я, казвайте за тези, които не четем по другите теми! Simple Smile
Ето тази https://www.cultbeauty.com/laneige-lip-sleeping-mask-20g-various … ons/13319812.html
С търсачката търсех нещо за устнипи случайно попаднах на поста на Ния.

# 187
Ох, това го имам и така не съм го използвала повече от 2-3 пъти. Много лепкаво ми стои, влажни стоят устните много дълго и не ми беше комфортно!

# 188
Ау обожавам варианта с Ванилия.
Лепкав грам не ми е, но е супер мазен и стои по цяла нощ.

# 189
  • Бургас/Пз
Ау обожавам варианта с Ванилия.
Лепкав грам не ми е, но е супер мазен и стои по цяла нощ.
Точно това ми е целта

# 190
Danita, благодаря. Имам го, имам и 2 отворени Миши, разни остатъци от миналата година, но докато съм в София ще подновя една любимка от Българската аптека, която не намирам в Италия- Avene Sunsimed. Не е за мазна кожа и слаби сърца- да се знае, не я препоръчвам на всеки, но на моята кожа работи доста добре, особено зимата.
Ани, маската е готина, ама мнението ми е било старичко вероятно, намерих и по-хубави. Сега обаче съм я подновила във вариант Шоколад и Карамел, Денси, ако ти харесва ванилията метни 2 минита в комплект- много много яко миришат, брутално вкусно, но не са сладки за съжаление на щерка ми, която сутринта беше нападнала карамела с лъжичка на Барби…
През бременноста устните ми, обратно на кожата, станаха брутално сухи. Тъй като не мога/не бих ‘хидратирала’ с филър в момента, а и от почти 2 години не съм, си правя т.нар. Lip basting. Ако имаш много лющеща се кожа пробвай малко киселинен серум, примерно гликолов, ама малко- няма да го пием, ще лющим. Отгоре метни някакъв крем и без да се облизваш като мен първите 3 пъти, в които го правих, поизчакай да попие и нанеси яко маска- като в house of wax. Лягай и сутринта ми пиши благодарствено писмо. Маската работи чудесно и като балсам през деня, розовата ми е любима за целта. Наистина не изсъхва и стои влажно, както казва Мелъни.
Съжалявам че не е по темата и съжалявам, че не съм писала в другата тема пак (коя е тя?) че aquaphor в голямата туба, а не за устни, върши почти същата работа. С aquaphor се бействам и под очите, и на цяло лице ако нещата съвсем отидат по дяволите. В момента обаче кожата ми е мега гладка, без сухи лишеи, без никакви драми, почти без бръчки (задържам и вода, и паста, и кюфтета), ако не беше гадната мелазма не бих бействала напосоки, не бих го препоръчала и на дами, които обитават влажен климат и имат по-мазничка кожа.
Извинявам се на всички за фермана извън темата, извинявам се и на дамите, които чакат препоръки на лични за разни ФДТни. От спане, неспане, контракции и кюфтаци времето ми нещо е кът, не съм особено активна тези дни в мамата, имам няколко дни да поръчам нови мебели, да купя бебешки, възрастен и детски матрак, да изпера и изсуша 8171515 бодита и бебешки дрешки и да събера крайния вариант на багаж за болница (пренареждам го от седмица). Много съм дебела, вече ме е шубе и оценявам и благодаря на подкрепата и милите думи за раждането. Много от вас знаят, че отдавна го мечтая това бебче, подкрепата ви е страхотна! Благодаря! ❤

# 191
Nia, чета, че малко ти остава!
Пожелавам ти всичко да мине леко и безпроблемно!
Относно маската за устни - скоро бях с една приятелка да си прави ПФП и в клиниката пробвах някакъв гланц, който хем не беше лепкав, хем с едно намазване ми оправи устните за цял ден. Ще я помоля, като ходи другия път да направи снимка!

# 192
Niya, пожелавам ти търпение и леко и безпроблемно раждане, бебчето да бъде много здраво и усмихнато.  Hug
Скрит текст:

От няколко дни слагам серум, крем хидратиращ (адерма), слънцезащита Исдин, а след това правя смес между CC Bourjois и DW . Ами става много приятен завършек, без да е сухо.

Взех си и някакви стик Ревлон - хайлайтър и бронзър , биват, досега не съм посягала към такива продукти .

Cupid
Попаднах на клипчета в Инстаграм, много ми харесват бронзър, хайлайтър и коректор на Rare Beauty, заслужават ли си?

Преди няколко страници Ния е показала и чудесен руж пак Rare Beauty, дълготраен ли или се размива във времето?

Агент, благодаря за препоръчката, поръчах хуалуроновата пудра на Тери, очаквам я с нетърпение.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 14:42 от alethea

# 193
Благодаря прекрасници!
Мелъни, ще съм много благодарна ЗВ препоръката! А що се отнася до гланц, въпреки че безцветният на МАК е като моментно лепило и е наистина тежък и лепкав, е жесток за хидратация и преди ерата на маските на ски бях задължително с него и друга моя любима маска за устни- bite beauty.
Ani, ако ти хареса маската и подновяваш после, те съветвам да я поръчаш от Jolse- 12 долара е…
Алетеа, Много, много красива си, пупу! Супер дълготрайни са ружовете на Реър- и тези в тубичка, и тези под формата на крем в кутийка. Освен това някак изсъхват до пудрен завършек или поне стават сухи на кожата. Крем кутийката е по-лесен за нанасяне, по-леко, естествено пигментиран и е наистина различна и прекрасна формула. Тези в шишенце с апликатор не са за слаби сърца, но с не повече от 2-3 точки на лице и внимателно блендване- също чудесни. Бронзърът е много лесен и готин за работа, хайлайтът ще ти свърши чудна работа за смесване с ДУ също. Тресни и една мини спирала ако така и така ще поръчваш, какво ще ги разкарваш хората 😈. Също е много добра. Много успешен рилийс, дори при положение че едно от най-дразнещите неща на пазара за мен са козметични линии на известности…

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 11:05 от Анонимен

# 194
  • Бургас/Пз
Ния, последните дни са най-тегави, но с твоето прекрасно чувство за хумор съм сигурна, че с лекота ще минеш и през тях и през разждането. Чакаме ❤️❤️❤️

Алтеа, много си красива. Сочна и прекрасна кожа, точно каквато харесвам Simple Smile и искам.

Мелъни, чакам и аз гланца за устни 😊

Общи условия

Активация на акаунт