Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 57 900
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Нахлувам в темата супер очарована от фдт https://douglas.bg/dior-capture-totale-super-potent-serum-founda … onf-60068#reviews ..еми,ще чакам оферта или ако не ми се чака,за 8 март ще се самопотача😀
Kолко странно, Дъглас България предлага само неутралните цветове! 2 пъти проверих от изненада!

Значи това ще е новата вълна от хитове - всеки ФДТ ще претендира, че е "невероятна комбинация от макияж и грижа за кожата, обогатен с мощни антиейдж съставки" и ще ни направи с 20 год по-млади за 20 дена Wink

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 18:41 от Agent Provocateur

# 166
  • София
Здравейте момичета 🤗, имам нужда от помощ! На 45 съм,  до момента ползвам само спирала и гланц за устни🤦‍♀️. Срам не срам но това е положението🤣. Почвам работа /до момента бях по майчинство/ и искам да се приведа в приличен вид🤣.
Кожата ми е суха, леки бръчици, леки тъмни кръгове около очите, леко мазна около т-зоната.
От къде да започна с пазаруването🤗. Сенки за очи имам. Коректор, хайлайтър, основа, ФДТ - какви? И ако може да е нещо по-лесно за използване.
Четох инфо за гримиране и сега съм 🤪🤦‍♀️🤣
Съвети приемам всякакви🤣.

# 167
  • София
Здравей, Djjjj. Вземи си кънсийлър, фдт и пудра.
Може и без споменатите коректор и хайлайтър като за начало, но би могла да добавиш бронзър и руж.
Според бюджета можеш да избереш тези, които са най-подходящи за твоята кожа. Ако поразгледаш само няколко страници по-назад, а ако имаш желание и старите теми ще откриеш много предложения, съвети, мнения, някои придружени и със снимки.  Аз научих през последните години много от личен опит, но още повече точно от тази тема тук.

# 168
Дами някой ползвал ли е BB Nude Finish Tinted Moisturizer ? Ако може сравнение с друг от подобен тип.

# 169
Диорът как е като покривност?

# 170

Кожата ми е суха, леки бръчици, леки тъмни кръгове около очите, леко мазна около т-зоната.
От къде да започна с пазаруването🤗.  Коректор, хайлайтър, основа, ФДТ - какви? И ако може да е нещо по-лесно за използване.

Според мен ви трябва нещо леко, с което да се чувствате комфортно - ББ крем със СПФ фактор (или без, ако позлвате друг сънскрийн), лека пудра и кънсийлър за петънца. Не се стремете да се превръщате в "сериозно гримирана жена", ако досега не сте ползвали грим. И не се хвърляйте на скъпи продукти, ако все още не знаете колко ще ги ползвате.

Лумене, казват момичетата, има много приятен BB крем. Missha - също.
АУРА ли беше дрогерийната пудра, която харесвахте?
Кънсилър на Мейбълин или Лореал?

Чудесни леки дрогерийни ФДТ - Лореал, Мейбълин, ЕЛФ....

# 171
  • София
Честита баба Марта, бъдете здрави🤗.

Happythought 🤗.
Agent Provocateur 🤗. Ще почна ББ крем и др. неща които си ми написала, като за начало 🤪. Наистина не искам да съм силно гримирана. Нещо по-леко ми трябва 🤗 . А и малко се ошашках как ще се гримирам с всичките хиляди неща🤪.
Благодаря Ви, момичета🥰.

# 172
Момичета ,търся отзиви за Clinique Even Better glow и estee lauder futurist

# 173
Съжалявам, че не съм отговаряла на лични, имах малко болнични драми, днес се поправям. Честита Баба Марта на всички!
Джиджи, включвам се със списък. От София ли си? Пробвай това на Голдън Роуз, което не отстъпва на доста по-скъпа козметика. Нанасяй го с пръсти, като крем.

В Мол Парадайс Сефора има бронзъри под формата на стик на Rare beauty- чудесни и мега лесни за нанасяне.
Непигментиран, лесен за работа руж, пак на Rare beauty- melting blush:

Хайлайт- какъвто ти душа иска, в Лили, ДМ, Голдън Роуз има най-различни, които няма да ти струват света- лееекичко.
Четка за всичко за бузите- real techniques foundation brush (нищо че е за ФДТ, чудна е за бузки.
Стига толкоз, не се престаравай в началото, даже вземи или руж, или бронзър и пробвай така, после може да добавиш. Ако държиш на пудра- наистина виж тази от Аура, която агента показа, иначе пробвай без, със суха кожа и бръчици няма да сбъркаш ако я пропуснеш.
Candy, кой Диор? За последните сме изписали бая- виж с търсачката. Разделени мнения.
Casual, този не съм, ББ крема на марката ми беше топ преди да го сменят. Обаче ако кажеш ще го пробвам….. всъщност ще взема да го пробвам и ще пиша.
Тези дни пробвах пак sheer на ДУ- ми много гадно ми стои, не знам защо всички умират по него. Порите ми са потрес и ми е много сух.
Изрязвам се, защото беше розАв от тестер, плюс това съм с намазана глава с боя. На моята кожа- гадост:

Пробвах и HD на МУФЕ и не съм възхитена. При нанасяне беше просто Ок. Сетна се сам, оксидира ужасно и после някак си върна цвета. След час изглеждаше чудесно, на края на деня изглеждаше тежък на места. Заради болничните проблеми спах с него, нямаше драми. Пак ще го пробвам, но не ме кефи колкото старата версия на HD…

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 13:31 от Анонимен

# 174
  • варна
Пробвах серума фдт на Диор Кепчър Тотал.Ами нищо общо със стария, който беше прелест!Покритие средно , оксидира леко, порите са видими, още при поставянето се вряза в едната ми бръчка около устата, след 2 часа лъщях около носа.Кожата ми беше подготвена перфектно! Първия ден го пробвах на гола кожа, втория ден със серума от същата серия третия с лек овлажнител.Четвъртия ден половината лице с него, половината със сегашния ми Смашбокс24 ч.  Е ,разбрах защо Ния е повтаряла покупка на Смашбокс! Бие отвсякъде Диор!С две думи- на прехвалено лозе с голяма кошница не тръгвай!Уточнявам: това за моята нормална с малко бръчки и пори кожа.

# 175
Бързо оздравяване, Ния! Heart
Наистина този ДУ въобще не е твоят, при наличието, че имаш страхотна кожа. Както и МУФЕ-то. Далеч по-добри фондьотени сме виждали върху теб.
Аз се чудя за сетваща пудра. Ползвам единствено за коректор под очите. Преди години съм била с прозрачната prep + prime (така ли се водеше?) на Мак и си спомням, че много я харесвах. Отдавна не съм влизала там и не знам има ли я още? Следващата (да, при мен много бавно вървят) е Hourglass пак насипна полу-прозрачна, но нещо не съм доволна. Ползвала съм я с Камуфлажа на Катрис и Шейп Тейп и с двата ми прави като patches. Много странна. Може би е за по-леки коректори. Не ми издържа и матирането, а аз нямам пък и кой знае колко мазни клепачи. Добре, че е мини и скоро ще свърши. Насочила съм се към Худа или Лаура Мерсие. Отворена съм и за други предложения. Не искам да се кейква, да седи тежко (че с тоя Шейп Тейп си е тегаво в това отношение), да държи мат и да не се събира в линиите.

# 176
Ния, благодаря че онагледи как изглежда Sheer.
Аз имам мостра, но не съм го пробвала вае още. Скептично съм настроена.

Бързо възстановяване желая Flowers Hibiscus

Някой може ли да ми каже защо се получат това подобие на бръчки и линии? (От  тежест ли е, т.е излишните ми няколко  кг? ) По бузата ?
Скрит текст:

Също как да туширам около носа проблясъците и пори най-успешно?

Моля не ми гледайте устните, в тези студени дни са ужасен ужасон.
Веждите са след лазер   И затова червенеят.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 18:21 от alethea

# 177
Много си хубава, Alethea.
Моята кожа също стои така откак станах на 30+

# 178
Да сте бели и червени, здрави и засмени! Честита Баба Марта!

Аlethea - пу, пу, пу, красавица!!! Гънките - след 16 год кожата почва лека полека да губи тургор и еластичност, мило! Проблясъци и пори около носа се тушират с пудра най-успешно, могат и да се ползват порозапълващи и матиращи бази отдолу също.

Ния, говориш за новия HD на MUFE, който май прави блицкриг по нета и ютюб в частност? Забелязах го покрай политическите анализи, които слушам последната седмица.

Дами някой ползвал ли е BB Nude Finish Tinted Moisturizer ? Ако може сравнение с друг от подобен тип.
И аз не съм,  на този съм чела ревюта, които не бяха толкова възхитени, че аз да си надвия на мързела и да го пробвам. Но знаеш, всичко е много персонално, докато не опиташ на собственото си лице не знаеш! Nars & Laura Mercier tinted moisturizers май са най-популярните по моите земи... ето още няколко идеи:

С две думи - на прехвалено лозе с голяма кошница не тръгвай!
Това ми е любим девиз Wink Винаги като тръгна с големите очаквания...

Аз се чудя за сетваща пудра. Ползвам единствено за коректор под очите. Насочила съм се към Худа или Лаура Мерсие. Не искам да се кейква, да седи тежко (че с тоя Шейп Тейп си е тегаво в това отношение), да държи мат и да не се събира в линиите.
Всески продукт може да се събере, ако има линии и е нанесен по-щедро, етц. етц.

За една от пудрите на Мерсие за под очи ли говориш или за нормалната?

Джиджи - прегледай подобни инструкции...

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 16:21 от Agent Provocateur

# 179
Онзи ден се бях сетила, че докато коментирахме различните видове бази за грим за смесена/мазна кожа не споменахме спрейовете, които могат да бъдат едни от най-леките възможни продукти. Няколко идеи:

PS Ния, бях ти обещала да опитам да смеся Примиъм ББ на Др. Джарт с нещо друго с цел корекция на цвета му. Стана! В случая опитах с ББ-то на Бърбъри (то ми жълтее), и се получи супер естествен светъл цвят, но имам и доста по-тъмен ББ на Боби Браун, та ще пробвам и с него. Финишът на тази формула на Др. Джарт не ми е най-любимия за моята кожа, но вместо сънскрийн докато се мотая вкъщи, по двора и ходя на фитнес си е чуден.

Общи условия

Активация на акаунт