Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 189
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас/Пз
Момичета, преди време Ния беше споделяла едни капки, които могат да се ползват за изкуствен тен на лицето, обаче сега не мога да ги намеря къде съм си ги запазила. Ако някой се сеща за нещо подобно, моля да сподели. Пак идва летния сезон и разликата между лицето и тялото ми става ужасно голяма, та искам поне малко да я изравня

# 301
Не чета и пиша тези дни, ще покажа защо съвсем скоро, ама да си кажа- капките са на Кларанс, селф-тен желето на Диор е топ. 😘
И задръжте поздравленията и съобщенията моля ви, оценявам всички, ама в момента ме дразни как мигам дори… не съм родила още и ще се пръсна.

# 302
  • Бургас/Пз
Не чета и пиша тези дни, ще покажа защо съвсем скоро, ама да си кажа- капките са на Кларанс, селф-тен желето на Диор е топ. 😘
И задръжте поздравленията и съобщенията моля ви, оценявам всички, ама в момента ме дразни как мигам дори… не съм родила още и ще се пръсна.
Нийче, благодаря, че се включи Simple Smile
Обаче други бяха капките, помня, че имаха нещо като  elephant в името и ти беше казала, че ги има в Сефора. Абе ще ги потърся още малко, сигурна съм, че ще ги намеря или ще се сетя. Ще погледна и Диорските

# 303
Вероятно става въпрос за D-Bronzi Anti-Pollution капките на Drunk Elephant. Не съм Ния, но имате глас и от мен за тях. Blush Миналото лято ме спасяваха най-редовно от разликата между тяло и лице след всички почивки.

# 304
  • Бургас/Пз
Вероятно става въпрос за D-Bronzi Anti-Pollution капките на Drunk Elephant. Не съм Ния, но имате глас и от мен за тях. Blush Миналото лято ме спасяваха най-редовно от разликата между тяло и лице след всички почивки.
Да, дааа, точно те, много ви благодаря Simple Smile

# 305
Ani, да знаеш обаче че просто работят като временен оцветител- потъмняват ФДТ или се смесват чудно с SPF, обаче не правят изкуствен тен, отмиват се.
Иначе съгласна с welcometoheaven, чудесни са.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 22:30 от Анонимен

# 306
  • Бургас/Пз
Ani, да знаеш обаче че просто работят като временен оцветител- потъмняват ФДТ или се смесват чудно с SPF, обаче не правят изкуствен тен, отмиват се.
Иначе съгласна с welcometoheaven, чудесни са.
О да, разбира се, не искам изкуствен тен изобщо. Само малко да си коригирам бялото лице, че не ми се купуват други цветове фдт само за 3 месеца лято

# 307
Атакувай ги тогава и игнорирай другите ми предложения, извинявам се, от няколко дни не съм адекватна Simple Smile

# 308
Здравейте 🌺

Новият DIOR Forever Skin Glow, много ли е “бляскав”?! Как го намирате за носене през пролетта?

# 309
Сочен е, но аз съм с мазна кожа. Не е бляскав и на мен лично много ми харесва как стои. С кеф си го нося.

# 310
Много благодаря, Денси!
Ще се купува Simple Smile

# 311
Много благодаря, Денси!
Ще се купува Simple Smile
Поискай пробичка малка. Има разлики в цветовете на моята кожа.

# 312
  • Бургас
Аз го имам DIOR Forever Skin Glow, новата формула, но още не съм го отворила.Ползвам си на Том Форд и съм много доволна.Heartbeat

# 313
Аз както напоследък писах, че Том Форд е хубав, но има по-, така тези дни нося само къшъна и ще взема да си поръчам още един рефил. Веднага щом се прибера, пиша ви от болницата, родих една прекрасница ❤.

# 314
  • Бургас/Пз
Еее, страхотна новина, Ниа! Целувки и за двете 😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт