Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 59 135
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Джули, погледни назад- с Агента показвахме SPF под формата на есенция/много лек флуид. Ще оцениш корейците сигурна съм- D’Alba Waterfull и Missha Essence.

# 451
NiaV, кожата ми е суха/нормална. През зимата доста се изсушава.
Кънсийлър не знам, какво е? 😳Relaxed
2019г. ходих на лазерни процедури. Петната доста избледняха, но през април започнаха пак да се появяват.. Дерматолог тогава ми изписа слънцезащита на Биодерма photoderm M. Мазах през 2 часа. И пак се  появяваха. Дори след лазерните процедури обхвата на петната стана много по-голям, направо ми пламна цялото лице. 😔 Повече не посмях да ходя следващата зима.
Толкова не искам да си гледам лицето, толкова се комплесирах. То е над веждите, скулите, носа, мустачки... Ужас просто.
Иначе козметичната ми каза, че лятото не препоръчва вит. Ц. Толкова съм объркана.

# 452
Пиша ти на лични, ако си в София ще те водя на пазар и мазане. Има доста мнения за витамин C лятото, прегледай и на английски. Но ако петната са тъмни- няма да се повлияят кой знае колко. Зимата използваш ли киселини, ретинол? Отклонявам се от темата, та пиша на лични.

# 453
Голямо благодарско на Nia и Провокаторчето, преди време ми бяхте препоръчали стика на YSL за използване като контуриращ продукт. Съвсем неочаквано го открих на голямо намаление в Италия и се сдобих с него. Точно от каквото се нуждаех.

За проба си отнесох и минита на
Fenty PRO FILT'R INSTANT RETOUCH SETTING POWDERмакар, че след пудрата на БайТери ( пак тенкс на Ния ) другите продукти ми остават само като глезотийки
  Nars MINI RADIANT CREAMY CONCEALER

Накрая се наканих и на maybellineERASER DARK CIRCLES TREATMENT CONCEALER но не съм уцелила цвета си на светлината в ДМ. Ще се ползва само лятото вечер.

Ох тоя къшън на ТФ само заради дизайна му ми идва да го закупя. Няма да е от нужда.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 14:23 от Casual

# 454
Голямо благодарско на Nia и Провокаторчето, преди време ми бяхте препоръчали стика на YSL за използване като контуриращ продукт...

Tоя къшън на ТФ само заради дизайна му ми идва да го закупя. Няма да е от нужда.
A, за да бъдем съвсем точни аз го препоръчах само като ФДТ продукт, а тази подстрекателка Ния го препоръча като контуриращ Wink Толкова съм свикнала да и се доверявам сляпо на мнението, че и аз си купих 2-ри, че закъде съм на моите години без контур :roll_eyes:

^^^ Всичките ми къшъни са купувани само по тази причина Grinning Никога от нужда Grinning Grinning Grinning
Скрит текст:
Първият, който отпуши лавината...

Скрит текст:
A наскоро си купих и крем без особена нужда, но не устоях на комбинацията от красота и намалена цена...

А след това му добавих есенцията за очи, че много мразя да имам 1 продукт от серия...

Срам, но това е положението!

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 15:25 от Agent Provocateur

# 455
Ауууу колко красиви!
Casual, casually ще спомена, че препоръчания къшън на цена около 30 кинта в Скарлет е само рефил- красивата кутийка се купува за още толкова отделно. И щом телешката ми душа в момента притежава 3 рефила и ни една кутийка и се маже САМО с него, рядко с Шисейдото, което препоръчах, смятай колко е хубав. На пръв поглед не е нищо особено, просто е леко заглаждащ и леко озаряващ продукт с прекрааааасна покривност, който изглежда като кожа. Какво повече му трябва на човек?

# 456
Casual, casually ще спомена, че препоръчания къшън на цена около 30 кинта в Скарлет е само рефил- красивата кутийка се купува за още толкова отделно.
Dizzy Face това наистина съм го пропуснала
Ох стига стига с тези твои думи, че сметката ми е на 12 лв. след злополучното пътуване по време на Ретро Меркурий.. ОмОм няма да харча до средата на юни, ще имам време да проуча цветовете
Влязох в магазина да търся Skin Tint-а, който все още не са получавали, но ( доколкото разбрах консултатката )стика на YSL беше толкова намален защото го спирали Бяха останали само няколко цвята и аз взех BD50

# 457
Ще се изложа, но какво е къшън?

# 458
Фон дьо тен в кутийка. Някой азиатец се е светнал, че ако напои гъбка с ужасно малко количество ФДТ, сложи я в много красива кутийка ала компактна пудра и тресне едно тампонче вътре, Ния от Овча Купел ще се пръсне от желание да я притежава, щото уж ще си освежава грима навън и ще си я носи в чантата. Е, не си я носи, просто от време на време някоя формула на ФДТ под тази форма е толкова добра, че Ния е доволна от поръчката/покупката и ви надува главите и картите издишат.
Casual, поне удари един мейл на сайта на Скарлет да им виждаш намаленията, стигат до 20 и няколко лева с някой код. Не е номерът да дадеш много лев за Том Форд, а да го купиш за по-малко от Лореал.

# 459
Не е номерът да дадеш много лев за Том Форд, а да го купиш за по-малко от Лореал.
Със глас се смея, но си е точно така! Дрогерийните продукти станаха толкова скъпи, че на чисто потребителско ниво аз лично предпочитам да си дам парите за луксозен продукт на разпродажба със всичките му естетики, миризми и превземки, вместо да дам същата сума (или почти) за дрогерийна пластмаса, която ще издържи половин сезон ползване. Коректно е да кажа, че качеството на поскъпналите дрогерийни ФДТ също сериозно се повиши последните години.

В кутийка на къшън освен ФДТ може да си купите и сънскрийн и течен руж и бронзър и ВВ крем и други течни мазила, да не говорим, че аз имам и прахообразни пудри в такива опаковки. И да - за път и за дамска чанта са чудесни.

# 460
В този ред на мисли, кой е любимият ви къшън, пробван до момента?

# 461
Аз като по-невежа никога не съм пробвала, но бих искала и ще се радвам на препоръки.
Нямам опит и със Скарлет.

Ния, изкушаваш ме със слънцезащитата, ще се разходя до магазина на Kocos да помоля за тестер на тази на d’Alba.

# 462
Моя си остава на Мишата, тъй като съм ползвала само него.

# 463
Хммм, добър въпрос!

Последният ми е чудесен, дава една озарена отвътре визия (SULWHASOO Perfecting Cushion Intense) определено ми е в топ 3. Първият ми беше много добър за смесена кожа, но цветът не беше мой (SU:M37 Water-full CC Cushion Perfect Finish), a за да завърша топ 3.... може би все пак JUNG SAEM MOOL Essential Skin Nuder Cushion беше най-доброто от сухият ми период!

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 22:15 от Agent Provocateur

# 464
Поръчах и аз първия ми cusion на  la mer , нямам търпение да тествам.Blush
С гъбичката към продукта ли го нанасяте?

Общи условия

Активация на акаунт