Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 57 874
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
Благодаря, Пинк Simple Smile Ама ти за кой ТФ говориш?? За Glow варианта ли??

# 616
Благодаря, Пинк Simple Smile Ама ти за кой ТФ говориш?? За Glow варианта ли??
Его този

# 617
  • Бургас/Пз
Да, разбирам. Почудих се, защото ти беше пуснала и глоу версията. И като каза, че е блестящ, реших, че си взела него. Интересно, че и аз съм с този от снимката, но при мен изобщо не е блестящ. Дори и чак сочен не бих казала, че е, ако го сравнявам с ТФ солей. Може да е, защото аз съм принципно с доста суха кожа.

# 618
Pink Dress, преценила съм те аз Simple Smile
Е бронзърът не го слагай навсякъде, пудрата демек, само на скули и т.н, визията ще се върже, нищо че е по-светличък ФДТна.
Ани, прекрасна си!!! ❤
6цата бие леко на неутрално топло, демек докарва леееко маслинен подтон. Но позволява работа с бронзър и руж за връзване отново вярвам.

# 619
  • Стара Загора
Здравейте,
как беше сайта, в който по ползван фдт на дадена марка, може приблизително да прецениш на кой цвят съответстваш от друга марка.
Мъча се из гугъл да го намеря, да се сетя и не мога...

# 620
# 621
Може и да пишете тук, дамите често са в помощ.

# 622
  • Стара Загора
Използвам на Physicians formula, Healthy  LN3 (за който научих точно от темата, и дали имено Ния не го беше препоръчала?!?).
Доволна съм, пасва ми, но искам да го сменя с Loreal Fresh Wear 32H, който е с фактор.
Гледах приложението в Нотино, гледах и горепосочения сайт..и не мога да се ориентирам...И мисля да заложа на Natural Beige 125.
Ако някой има поглед върху цветовете и марките..ще съм благодарна.

# 623
Може и да пишете тук, дамите често са в помощ.

Моля за насоки кой тон да избера от ТФ
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-litse-fon-dio-teni/traceles … -12gm-42oz-660687
Не мога да се ориентирам , с по матова-жълта кожа съм 40+, по суха но лятото с лъсване в Т зоната

# 624
Здравейте, може ли да ми препоръчате фон дьо тен, който НЕ трансферира - да не цапа дрехите и калъфки? Искам да си взема на Dior Forever Skin Glow 24h*, някой има ли представа дали трансферира? Ако някой го е ползвал може ли отзиви? Благодаря Hug

# 625
Мариана, този мисля го имах за под очи (Physicians), ще погледна таблицата 😁 като се прибера.
desiniko- късно, съжалявам, по-тъмните цветове свършиха.
Уинтър, трансферът до голяма степен зависи от тъп кожа, с какво завършваш грима (пудра, спрей, т.н), а не от продукта. Например, с моята много суха кожа Shiseido long lasting, Sensei cellular performance cream, Lancome teint idole, MUFE компактният и Nars illuminating не цапат, но на по-нормалната кожа на Агента - може би. С подходящата пудра, в комбинация с любим ФДТ обаче стават нещата. Но си има и абсолютно цапащи и Dior Glow не е от най-ужасяващите, с които ако косата ти влезе в лицето после всички ще са оранжеви около теб, но да, определено трансферира.

# 626
Травсферира определено Диорът, но му прощавам всичко, защото го обожавам.

# 627
Значи не го искам, след като трансферира. Четох за Lancome teint idole, че не цапа, както и NiaV написа. Може ли мнения за него? Хидратиращ ли е и пак ли е 24 часов като Диора?

# 628
Ох, това с 24те часовите ФДТни… Маркетингов трик. След като трансферира дали остава нещо на 24тия час?
От изброените от мен, озаряващ е само Сенсей, а за хидратация не разчитам на ФДТ. Ланком е със сатенен завършек, но в зависимост от начина на нанасяне застава и на нормална или суха кожа.

Аз днес след затишие счупих Италианската Сефора и в следващите дни ще покажа моите нови открития- добри или лоши. Само да се оправи малко времето тук, че тази жега и брутална влага не помагат за добър тест на ФДТ.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 23:09 от Анонимен

# 629
Кой иска да носи фон дьо тен 24 часа? Това са пълни групости.

Общи условия

Активация на акаунт