Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 57 822
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Не искам да го нося 24 часа, а да е такъв за да изглежда добре 8 часа например 😉

# 631
Ох Денси, с моята мелазма аз искам. Месечен ако може- мажеш и на 1во число-пак. Буквално втора кожа, ама няма. Има грижа за кожата, та да не ми се налага. Като млада и зелена съм си лягала с ФДТ- много пъти. Е, такава глупост няма. След първата ми година на интензивна грижа за кожата, включваща активни съставки, добра хидратация и ежедневно двустъпково почистване, кожата ми на 30 беше доста по-добре от кожата ми на 25.
Да не е спам, днес ще тествам сравнително новия positive light на rare beauty. Има сериозни Mac face and body vibes, ще кажа как се държи.
Ако някой иска показно как се прикрива мелазма с леко покривен продукт- да свирка, ще направя едно видео, но не ща да се качвам из YouTube и ИГ, дърта съм и никога не е късно да стана за резил, та на лични.
Winter, има доста, доста варианти за дълготрайност. Каква е кожата ти? Какво ще криеш под ФДТ? Какъв завършек търсиш и какво използваш в момента?

# 632
Ох, аз имам фобия да не си нацапам калъфката и никога не съм си лягала с фон дьо тен. Не, че много нося де. сега имам нов за проба, но е много топло. Утре съм на рд и ще опитам.

# 633
Не искам да го нося 24 часа, а да е такъв за да изглежда добре 8 часа например 😉
Зависи от кожата, от грижата, която се ползва, от климата, от температурата, дали е сетнат или не, с каква пудра е сетнат.... един и същ продукт ще се държи по различен начин на сухата кожа на Ния и на моята смесена към мазна през лятото. Но дълготраен и без трансфер при мен е класиката ДУ, както и Шисейдо Ластинг, но Ланкомът (ултра уеър) не особено, та го смесвам когато е горещо с ДУ, за да му удължа трайността. Лореалчето Инфолибъл е много приличен продук и съм употребила 2-3 шишета от него. Дълготрайният на Боби Браун също е много добър. От последните ми покупки матовото Кле де По се държеше чудесно на 22 градуса, но на 30+ не съм го пробвала, като се прибера сега ще му е ред.

ПС Освен с 2 слънцезащитни пудри се оказа, че в бързината съм опаковала новата насипна пудра на Ла Прери (а мислех да взема и доизразходя старата). Първоначалните ми впечатления бяха просто добри, но в момента много ме радва, въпреки, че не матира достатъчно при мен, но то не съществува матиращ продукт, който да ме бетонира при температура над 28 градуса за повече от 2-3 часа. Прекрасен финиш и цвят дава!

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 12:53 от Agent Provocateur

# 634
Подкрепям за ДУ. Наистина не мърда, а аз съм с мазна кожа и все си бях на петна преди. Сега и след цял ден носене си е същото както като съм се гримирала. Хиляди благодарности отново момичета. Hug

С Ния също коментирахме и ми препоръча този на Лореал като дрогериен и хубав и един на MUFE, (благодаря, Ния🌹) но от много работа не ми остава да отида да си избера цвят, та май ще мине лятото докато се наканя, но запасите ми свършват така че ще трябва да побързам😂

# 635
Аз искам видео за мелазмата, че страшна работа става лятото.😡

# 636
Нищо няма да ти пратя на теб, показно на живо! Хайде да вземем да се видим, откога се дебнем.
Засега съм резервирана на 26ти с Агента, но после си избери ден и съм твоя!
Тези дни ще мина за матовия на Нарс; Хепитот обясни, че е като ДУ, ама по-хубав и ще пиша. Но в тая жега всичко почти се вдига от кожата ми, усещането на пълна дехидратация и невъобразимо потене не е човешко, такава жега не е било тук.
Как точно да тествам ФДТ?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 16:54 от Анонимен

# 637
Ама , госпожа, аз все чакам да кажете Вие за среща.😄

# 638
Аз съм госпожица 😁.
Казвам- 27ми-1ви съм насреща. Пиши ми Simple Smile

# 639
Точно този на мен лично цапа доста, трансферира се. Нооо, ще го доизхабя някак си.

Значи не го искам, след като трансферира. Четох за Lancome teint idole, че не цапа, както и NiaV написа. Може ли мнения за него? Хидратиращ ли е и пак ли е 24 часов като Диора?

# 640
Няколко пъти съм писала как единствено стои добре, не мърда и не цапа при мен. Праймърайзър (Смашбокс), Тен идол, нанесен с блендър и отгоре запечатани с пудрата на ByTerry. По никакъв друг начин не мога да го нося.

# 641
  • Бургас/Пз
Нося Тейнт Идол на Ланком гол, само със серум и слънцезащита под него. Всеки път благославям Агент, че ми го препоръча. Това за сега е единственият фдт- н, който не само ми харесва как ми стои на лицето, но и не цапа белите ми ризи, които доста често нося. Ако някой ден ми се наложи да избирам само един единствен фдт-н, това ще е именно той. Има много други, които харесвам, но този ще е с мен завинаги Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 14:33 от ani_d

# 642
И аз искам видео за мелазмата, ако е удобно. Как ни налази тази гад😡

# 643
И аз искам видео, Ния Simple Smile

# 644
  • Бургас/Пз
Няколко пъти съм писала как единствено стои добре, не мърда и не цапа при мен. Праймърайзър (Смашбокс), Тен идол, нанесен с блендър и отгоре запечатани с пудрата на ByTerry. По никакъв друг начин не мога да го нося.
Дарлинг, това ли праймъра, за който говориш?

Общи условия

Активация на акаунт