Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 57 876
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас/Пз
И на теб ще ти е светъл, но пък имаш чуден бронзър за целта.

Уф! С кой да го сменя? Hands Pray Ния, Белисима кажи Flowers Cherry Blossom

Пинк, може ли да кажеш кой бронзър имаш, че явно съм изпуснала като си споделяла 😘

# 601
Разкажи повече за този тинт моля.
А за серума съм писала 2 страници назад, баш под твоят въпрос 😉.
А не знам защо на съм видяла, хем търсих. Мерси много. Може би ще го пробвам, влязъл ми е.
За тинта на Ианел, той е по- покривен от предишния, прави лицето сочно и озарено. Лек, не се усеща, не цапа и не се забива. Точно сега съм с тен и искам нещо супер яко, което да не покрива, а освежава. Това е нещото. И отгоре нося бронзант и течния нов руж на марката, който също е великолепен. Всичко което целя за кожата си намирам в тези продукти.❤

# 602

Много съм доволна от този продукт. Препоръчвам го. 😊

# 603
Какво ви харесва в него? Защо го препоръчвате? Харесвате ли миризмата му?

# 604
  • Русе
Здравейте. Загледах коментирания назад Том Форд.  Моля за съвет кой цвят би ми паснал като се има предвид, че съм ползвала на Estée Lauder Double wear 3N1 Ivory Beige.

# 605
Какво ви харесва в него? Защо го препоръчвате? Харесвате ли миризмата му?
Ухае приятно, покривен е, леко се нанася. Това е мое мнение! Simple Smile

# 606
Здравейте. Загледах коментирания назад Том Форд.  Моля за съвет кой цвят би ми паснал като се има предвид, че съм ползвала на Estée Lauder Double wear 3N1 Ivory Beige.
Привет, в Скарлет вече няма избор на цветове, освен много светли, доста трудно се намира и на други места, защото както повечето ми любимци е спрян. Може би вече трябва да започна да търся само ФДТни, които вече не се произвеждат. La Mer anti age, EL light и nude, Shiseido long wear, MUFE преди сто години, а сега и този. Je suis обречена на кофти кожа.

# 607
  • на последния етаж
NiaV, аз пък искам да взема Traceless Foundation Stick TF, но не знам на кой номер да се спра. Кожата ми е светла 2N1, сега лятото малко потъмнява. Какво би ми препоръчала? Blush

# 608
Лита, бих ти препоръчала да ги пробваш на живо. Харесвам стика, много даже, обаче 1. Не е за жега, дори много сухата ми кожа го намира тежък за лятото и 2. Имам само 2 от него, за съжаление не мога да се изкажа за цвят, особено в неутралната гама.

# 609
И на теб ще ти е светъл, но пък имаш чуден бронзър за целта.

Уф! С кой да го сменя? Hands Pray Ния, Белисима кажи Flowers Cherry Blossom

Пинк, може ли да кажеш кой бронзър имаш, че явно съм изпуснала като си споделяла 😘
Белисима,  за кой бронзър говориш? Да не би за този?

Иначе, 2.7 от Том Форд стои точно като него, с разликата, че Ланком розовее. Но това по спомен. Ще суочна довечера. Фонд дьо тена стои нежно, не покрива.
Но Ния, не се затруднявай с мен.  HeartПърво да се видим и да ме прецениш за какво съм. ..
Очаквам те! .... Wear Bikini Cocktail

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 19:59 от Pink Dress

# 610
  • Бургас/Пз
Благодаря, Пинк. Ще го видя този бронзър, макар че май предпочитам нещо прахообразно, което да ползвам като финиш.
Пускам снимка с 2.7 къшъна на ТФ. За съжаление нямам с 6.0, но разликата е минимална. За мен покривността е точно толкова, колкото ми трябва в момента. За лятото ми е идеален. Много тъпо, че такъв хубав продукт е спрян.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 09:47 от ani_d

# 611
Разкошна си! Просто уау жена! Браво!

# 612
Така като гледам ,6цата ще ти е тъмничка и разликата ще е осезаема . Simple Smile много си хубава 🤗

# 613
  • Бургас/Пз
Така като гледам ,6цата ще ти е тъмничка и разликата ще е осезаема . Simple Smile много си хубава 🤗
Наде, благодаря ти, не ми е тъмна, особено сега като съм с тен на тялото. По-скоро ми е малко по-жълта, отколкото харесвам, даже не точно жълто, а по-странно бежово. Не знам как да го определя точно.

Денси, много ти благодаря, аз съм голям фен на блога ти и в инстаграм. Колко парфюмни любови имам покрай твоите ревюта ❤️❤️❤️ Прекрасно пишеш!

# 614
Еха, онемях! Ани-д! Heart и друг път да ни се показваш! Тази красота не е за криене!

Това на Lancome си е точно прахообразна пудра.

А ето и суочнати

По близо до китката е Том Форд 2.7, по блестящ,  по сочен. Lancome не че е лош, но да си призная че така и си седи в опаковката.

Общи условия

Активация на акаунт