Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 38

• 57 880
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Девойки помагайте плийз за къшъна на ТФ - търсих суочове в нета https://i1.adis.ws/i/tom_ford/T6ER_27VELLUM_OS_C?$pdp_zoom_dsk$&bg=rgb(255,255,255)&bg=rgb(255,255,255)
https://i1.adis.ws/i/tom_ford/T6ER_BONE_OS_D?$pdp_zoom_dsk$&bg=rgb(255,255,255)&bg=rgb(255,255,255)
1,4 bone ми изглежда доста жълт
а Vellum 2,7 на снимката розовее ( а в сайта на Сефора изглежда мнооого тъмен )

Аз обикновенно купувам N ( натурал ) примерно TM Laura Mercier за зимата 2N1 Nude T / за лятото съм с 3N1 Sand

От наличните се колебая в цветовете м/у 2. buff и 2,7 vellum wn
на снимката от сайта на ТФ втория е само VELLUM wn - как да го разбирам ?

# 586
Привет от мен , момичета. Бихте ли ми помогнали за избор на основа за фдт. Със смесена кожа съм склонна към акне . Мислех си за базата метеорити на Gurlain, но не съм пробвала до сега и не знам как ще ми стои на кожата и за това не избързвам с покупка . Моля помагайте. И хубав ден от мен 🍀

# 587
Девойки помагайте плийз за къшъна на ТФ - търсих суочове в нета https://i1.adis.ws/i/tom_ford/T6ER_27VELLUM_OS_C?$pdp_zoom_dsk$&bg=rgb(255,255,255)&bg=rgb(255,255,255)
https://i1.adis.ws/i/tom_ford/T6ER_BONE_OS_D?$pdp_zoom_dsk$&bg=rgb(255,255,255)&bg=rgb(255,255,255)
1,4 bone ми изглежда доста жълт
а Vellum 2,7 на снимката розовее ( а в сайта на Сефора изглежда мнооого тъмен )

Аз обикновенно купувам N ( натурал ) примерно TM Laura Mercier за зимата 2N1 Nude T / за лятото съм с 3N1 Sand

От наличните се колебая в цветовете м/у 2. buff и 2,7 vellum wn
на снимката от сайта на ТФ втория е само VELLUM wn - как да го разбирам ?

И аз се колебаех, писах на лично на съфорумка, двата цвята са близки, като 2,7 е една идея по--розов. Аз съм със студен подтон /розов/ по мелото и между веждите и жълта по другата част на лицето. Взех си 2,7 и ми е идеален. Къшъна е много адаптивен и няма да имаш проблем и с двата според мен. Аз също купувам N. На Клиник съм 110 N, на Миша ВВ 25 ми е тъмно, на ЕЛ съм 3N1. Дано съм ти помогнала.

# 588
Casual, аз съм с малко по-различно мнение от Puppii-ако в ЛМ лятото си 3N1, за съжаление къшън в Скарлет за теб няма. Трябва да гледаш 6neutral, зарежи суочовете на Сефора онлайн-не струват. Другите два ще са ти безкрайно светли.

# 589
И аз взех 2,7 vellum wn.
Опитах да се разпозная в наличните цветове чрез тест в findation.com, но пък там липсва Том Форд.
Като дойде ще съобщя какви съм ги свършила. Grinning

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 10:40 от Pink Dress

# 590
И на теб ще ти е светъл, но пък имаш чуден бронзър за целта.

# 591
Мога да суочна реално малко по-късно 2 и 2,7 на къшъна , даже чакам и 6 днес да дойде 🙈 не ме съдете ,и 4ка чакам да се появи 😁🙈

# 592
И на теб ще ти е светъл, но пък имаш чуден бронзър за целта.

Уф! С кой да го сменя? Hands Pray Ния, Белисима кажи Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 12:35 от Pink Dress

# 593
Casual, аз съм с малко по-различно мнение от Puppii-ако в ЛМ лятото си 3N1, за съжаление къшън в Скарлет за теб няма. Трябва да гледаш 6neutral, зарежи суочовете на Сефора онлайн-не струват. Другите два ще са ти безкрайно светли.
Аз не съм се изразила правилно, имам предвид, че няма да има проблем между двата цвята - 2 и 2.7. Иначе не съм ползвала TM Laura Mercier и затова писах, кое последно ми е паснало на мен. От Скарлет ли поръчвате 4-ката на ТФ?

# 594
  • Бургас/Пз
В Скарлет имаше 4 преди доста време. Не съм я засичала скоро. Гледам, че и 6 е изчезнал. Аз така и не успях да взема 4. Имам 2.7 и 6. Първият преди да направя тен ми беше добре. Сега с няколко бани на тялото, 6 определено ми е по-добре на бялото лице. Но той просто е прекрасен и се слива уникално добре. Няма кой знае каква много голяма разлика в цветовете, а по-скоро в тона. При мен обаче разлика лице тяло е доста голяма и много трудно може да бъде заличена

# 595
Пинк, bellissima, съжалявам, ама за твоят прекрасен тен цвят в Скарлет-йок. Ще видя дали ще намеря тук и ще ти донеса като се видим.
Ани, като потъмнееш тресни нещо по-тъмно отдолу и леко метни къшъна отгоре за финиш.
Що така стана, Наде? 😁

# 596
Пинк, bellissima, съжалявам, ама за твоят прекрасен тен цвят в Скарлет-йок. Ще видя дали ще намеря тук и ще ти донеса като се видим.
Ани, като потъмнееш тресни нещо по-тъмно отдолу и леко метни къшъна отгоре за финиш.
Що така стана, Наде? 😁

Щот видях прИмоция ии се подхлъзнах 🙈че даже и кутийката си взех 😁🙈 2ката е по-пролетна 😁 ама с кеф ще си ги ползвам. ☺

Редактирам се и прилагам снимки 😁

2- buff / 2,7- vellum wn / 6- natural

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 07:54 от Надежда Павлова

# 597
Как ме е яд, поръчах 2.7 ама сега този 6 ми се струва по-подходящ.

Обаче като че ли не съм крайн впечатлена, може би защото изглеждам бозава с него (тъй като не уцелих подходящ цвят).

Вероятно няма да заредят повече други номера, нали го спират?

Фюююююю.... Sad

# 598
Аз пак да питам за Серумът фон дьо тен на Боби Браун.
Новият тинт на Шанел е феноменален продукт. Прави кожата ми невероятна и съм много шастлива, че го пуснаха.

# 599
Разкажи повече за този тинт моля.
А за серума съм писала 2 страници назад, баш под твоят въпрос 😉.

Общи условия

Активация на акаунт