Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 603
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Zara Wonder rose не имитира никой парфюм. Имам го и на моята кожа е доста силен и траен, но е поотлежал.
Обърнах му внимание след като Ковачева писа в парфюмната тема, че е много забелязван и комплиментарен, ето нейния пост https://www.bg-mamma.com/?topic=1052003.msg37255899#msg37255899

# 256
Mimeto74,kakво имитира Зара Wonder Rose?
Мога да извадя на Зара и Black Amber,имитира The One, много е хубав,но не е точно зимен,тъкмо пролетен е.
Обичам много Zara Black Amber. Имах го преди години. Наистина прилича на The One, но някак е по-свеж и сочен.

# 257

Някоя от вас ползвала ли е Elizabeth Arden Beauty? Голямо любопитство ме загложди, но отново при проби нищо не можах да усетя от него. :/
Аз. Изпръскала съм една голяма бутилка и подарих даже няколко, заради хубавия мирис и приличната цена. Но изобщо ме няма в описания на парфюми. Чета ви и ви се радвам на фините носове, които долавят всяка една нотка в парфюма и всяка една промяна в аромата, която се развива с часове.
Обикновено ходя, душа, когато искам нещо различно, и когато си объркам хубаво носа, взимам първия парфюм на Пако Рабан, който не съм пробвала, или нещо, което вече съм пробвала, и си заминавам Satisfied

# 258
  • Бургас
Модерната муза има ли виолетки?

# 259
  • Бургас
Не, няма никакви виолетки.Опияняващ /за някои/ белоцвет със силно изразени тубероза, жасмин и пачули при мен.Призлява ми от него, а аз харесвам бели цветя, но тук съм просто не, пробата е задължителна.

# 260
  • София
Elizabeth Arden Beauty е свеж флорален аромат, женствен, безопасен. В зависимост от времето (топло, студено) може повече да се усеща повече някоя от нотките - да се усещат повече зелените или свежи нотки, или пък да се усеща повече орхидеята, която му придава по-топло звучене в драйдауна. Пазарувах в ДМ и го пробвах от немай къде, беше зима и много ми хареса кристалното му звучене, прелест. На другия ден си купих 1 бутилка.

# 261
  • Враца
Момичета, дали някой знае SELESTE от новите парфюми на Сангадо чия имитация е. Поръчах си мостра, това нещо е прекрасно на моята кожа. Няма го в списъците.

# 262
  • Бургас
Не, няма никакви виолетки.Опияняващ /за някои/ белоцвет със силно изразени тубероза, жасмин и пачули при мен.Призлява ми от него, а аз харесвам бели цветя, но тук съм просто не, пробата е задължителна.
Благодаря,аз харесвам жасмин,тубероза и пачули.
Вероятно ще ми хареса.
Отдавна съм го набелязала за тестване,може и да не се размина само с be delicious...
Ex...
Но пък това е част от радостта от живота-любимите аромати.

# 263
Благодаря Весика не знам как съм успяла да пропусна поста на Ковачева.

# 264
  • Бургас
Момичета, дали някой знае SELESTE от новите парфюми на Сангадо чия имитация е. Поръчах си мостра, това нещо е прекрасно на моята кожа. Няма го в списъците.
Според пирамидата на първото класическо Клое- https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html   https://sangado.bg/home/580-celeste-60-%D0%BC%D0%BB-%D0%BF%D0%B0 … %D0%B5%D1%8F.html

# 265
Вълнувам се за пролетта, но за съжаление свършва сезонът на любимите ми сладки ванилови парфюми и не знам дали ще нося нещо с голямо удоволствие. Взех си от Зара Nude Bouquet, което уж имитира Miss Dior Blooming Bouquet, който при проби ми се стори твърде слаб и не можах да го запомня. Не е лошо парфюмчето, дамско, женствено, но не е в любимата ми категория. Не знам вие кои парфюми определяте като женствени и дамски, но аз точно такива нежно-флорални определям. Жадор примерно... който също не е моят, за голямо съжаление. Ще ми се да имах такъв, който да ми е наистина любим. За моя изненада, по-лесно си намерих любимци с цитруси. Даже много съм изненадана, че се влюбих в Лайт Блу.
Някоя от вас ползвала ли е Elizabeth Arden Beauty? Голямо любопитство ме загложди, но отново при проби нищо не можах да усетя от него. :/

Бюти го имам в оригинал, тези дни го разносвам. Точно такъв е женсвен и елегантен. На мен ми мирише като крем нивеа, леко акватичен ми е, не мога да го опиша, но е лесен за харесване, непретенциозен, лесно носим.
Жадора също не е моят.
За мен женсвените са точно от типа на Жадор, 5 то Авеню(ако не си го пробвай, за мен е точно такъв женствен, елегантен), Примиер Жур, Lоve in Paris.
Да има цветя, малко пудра и малко зеленина, лека сладост, такива определям като женствени и елегантни.
Бюти е и за без пари. И много траен.

# 266
  • Karlovo
да има сполучлива имитация на този парфюм? Влюбена съм в него, но не и в цената 🤣.

# 267
Защо ми трябваше да гледам във Фрагрантика  Туберозата на Амуаж, по пирамида звучи много мой и взех, че го поръчах от Гиза. Чакам с нетърпение новото си попълнение.

# 268
За пролетта мисля да съм с лалето и линтерди

Маслата на Гиза, когато се разредят със спирт, правят ли шлейф? Може да се глупав въпрос, но ми е интересно.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 19:16 от pavlina_hrist0va

# 269
За пролетта мисля да съм с лалето и линтерди

Маслата на Гиза, когато се разредят със спирт, правят ли шлейф? Може да се глупав въпрос, но ми е интересно.
Да

Общи условия

Активация на акаунт