Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 612
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Когато говорите за туберозата от Гиза, за ритуалното масло ли става дума или за D311 омайна тубероза?

# 241
  • Варна
Бях взела 100 мл. лятото и ми остана, не знаех, че са го спрели 😒
Krissy, от къде купуваш Pleasures ? В Заг вече няма😥

# 242
#D311 Омайна Роза Ексклузив
 Amouage Love Tuberose

Мисля, че съм пристрастена. Не спирам да се душа 😅😅

# 243
  • София
Гледам че нямаме списък на Мартин Лайън а все ги спрягаме напоследък, май! Да снимам ли следващия път този в магазина? Ако е удобно да го добавим Simple Smile
Снимай, може и на лични да ми го пратиш и ще го включа на 1 стр.

# 244
  • София
Днес цял ден се наслаждавам на аромата на Poison girl (898) Parfen.Взех си го онзи ден от щанда им в Кауфланд в Младост на 1/2цена, защото бил тестер. Ако имате път на там може да имате много добри попадения. Много ми е уютен, сладък, но не прекалено и цял ден си го усещах. Много ми харесва. Лятото си бях взела мостричка от Заг на Pure poison, но не се харесахме, май гарденията ми дойде задушаваща, защото харесвам жасмин.Ами подарих го. Взех  и Chance Tender от Parfen, но нещо много бързо ми се загуби,  ще пробвам на по- топло отново.

# 245
......
Лятото си бях взела мостричка от Заг на Pure poison, но не се харесахме, май гарденията ми дойде задушаваща, защото харесвам жасмин.Ами подарих го.
Използвам цитата, за да похваля Pure poison на Д&П, за мен е изключително красив аромат сам по себе си( не съм сравнявала с оригинала, но дори и да има разлики, не ми е проблем, защото версията на Д&П ме улучи в сърцето 😊)

# 246
  • Бургас
В по-топло време харесвам Зюмбюла на Гиза, Лалето на Заг, Be delicious, Gucci Bloom, Pleasures... Преди години харесвах и Жадор, Лаура и Лайт блу, но явно им се наситих и сега не мога да ги трая
Кои са любимите ви пролетни парфюми?
Да,be delicious ще купя при първа възможност (а нямаше да купувам...)
И Daisy,и Cahnel Tendre на Заг мога да добавя,все ги пръскам напоследък,чудесно са направени.

# 247
Любим пролетен аромат е Бушеронa на Заг. А вчера отмъкнах една Зара- бебенце усещам, че това е новата ми пролетна парфюмна любов.

# 248
Здравейте, момичета и момчета!

Понеже виждам, че вече коментирате пролетни парфюми искам да спомена един, който в първия момент заклеймих като не добре направен и не много траен. След като почти бях изпръскала 30 мл. и останаха около 3-4 мл. реших да изпразня шишенцето и да си налея нещо друго. Бях много приятно изненадана, защото цял ден бях обвита в плодово-сладко ухание. Става въпрос за Le Belle Jean Paul Gaultier. Да, все още мисля, че се разминава с оригинала, но е толкова приятен и траен, че направо се разтопих от удоволствие. Версията е на Заг Зодиак. 😊

# 249
  • Бургас
Mimeto74,kakво имитира Зара Wonder Rose?
Мога да извадя на Зара и Black Amber,имитира The One, много е хубав,но не е точно зимен,тъкмо пролетен е.

# 250
И аз се влюбих в La belle на Заг и скоро му видях дъното, но е за по-хладно време и  засега ще се въздържа да подновявам.
Вече съм на вълна пролетно-летни и извадих от дъното на шкафа:
Еn Passant(Гиза), French lime leaves(Jenni Glow), Jour (Parfen) и Minuite a New York (Gloria Vanderbilt). Последният не е имитация, но пък цената му е като за такава.

# 251
И при нас най-накрая омекна времето и днес съм в кайсиев облак с имитацията на Амуаж Съншайн от Eclat, а довечера ще вадя прибраните люляци и лалета от шкафа с пролетнолетните.

# 252
Вълнувам се за пролетта, но за съжаление свършва сезонът на любимите ми сладки ванилови парфюми и не знам дали ще нося нещо с голямо удоволствие. Взех си от Зара Nude Bouquet, което уж имитира Miss Dior Blooming Bouquet, който при проби ми се стори твърде слаб и не можах да го запомня. Не е лошо парфюмчето, дамско, женствено, но не е в любимата ми категория. Не знам вие кои парфюми определяте като женствени и дамски, но аз точно такива нежно-флорални определям. Жадор примерно... който също не е моят, за голямо съжаление. Ще ми се да имах такъв, който да ми е наистина любим. За моя изненада, по-лесно си намерих любимци с цитруси. Даже много съм изненадана, че се влюбих в Лайт Блу.
Някоя от вас ползвала ли е Elizabeth Arden Beauty? Голямо любопитство ме загложди, но отново при проби нищо не можах да усетя от него. :/

# 253
Mimeto74,kakво имитира Зара Wonder Rose?
Мога да извадя на Зара и Black Amber,имитира The One, много е хубав,но не е точно зимен,тъкмо пролетен е.
Ами незнам какво имитира,дават го на Жадор,но никак не ми прилича на него.Много нежна роза,трайна при това.Идеална за пролетта,а аз взех само 30мл.😀

# 254
  • Deutschland
И при нас най-накрая омекна времето и днес съм в кайсиев облак с имитацията на Амуаж Съншайн от Eclat, а довечера ще вадя прибраните люляци и лалета от шкафа с пролетнолетните.

Завиждам ти. Нас ни отнесе вятъра.

Аз съм с Модерната муза от Заг днес. Все се каня на Ерба пурата, но пусти мускус, едвам го търпя.

Общи условия

Активация на акаунт