Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 146
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Артемис6,не съм помирисвала този парфюм,но може да е развален(миришат на чубрица според моя нос, вероятно и на паста за зъби може да мирише).

Друг вариант е твоята кожа да го излъча по съвсем различен начин,хартийката с парфюм не може да даде представа как даден аромат ще се излъчва от кожата,индивидуално е.

# 451
На кожата е различно, но аз пръснах във въздуха и после на хартия също, ма себе си не съм слагала. Започвам да си мисля, че са объркали стикера с номерчето, просто няма и намек за ванилия, не е възможно. Обмислям дали да го покажа в магазина, според мен могат да познаят кой аромат е; не знам дали ще имам куража

# 452
  • София
Не е изключено да са сбъркали,  на мен това ми се е случвало при Заг, впрочем,  благодарение на тази грешка открих любим парфюм. Бяха дали съседния номер.

# 453
  • Бургас
Събери смелост!
Отиваш,казваш,че парфюмът ти не е ок и не знаеш на какво се дължи.
Нищо не могат да ти направят,би трябвало да са любезни,но ако не са...си излизаш и толкова.

# 454
С парфюми на Мартинез никога не съм имала проблем може да е станало недоразумение и аз те съветвам като останалите момичета да отидеш в магазина на място и да се изясни какво се случва.
Успех ти желая да пишеш после!

# 455
  • Бургас
Поне ще пръснеш в магазина от тестера и от парфюма,който си купила.
Аз поне това бих направила.
А ако консултантката е дама с ниска култура,тя е с проблем,не ти.Тръгваш си и толкова.

# 456
Здравейте! Нова съм, но приятелят ми е маняк на тема парфюми и има няколко имитации от Сърбия. Бихте ли ми казали откъм мъжки парфюми, от кой магазин тук са най-близки по аромат на марковите?

# 457
  • София
На първа страница има списък с имитации и фирми, които ги предлагат, и са определени от потребителите тук като най-сполучливи

# 458
  • Бургас
Момичета, малко извън темата.Понеже на ДП парфюмите за ЕС са едни ,а за Турция има и други, може ли някой да ми помогне да намеря актуален турски каталог.Аз ли не търся правилно в нета, нищо не намирам
Няма актуален турски каталог в интернет, търсих и питах тук преди време, но не получих отговор. Номерата си отговарят, тъй като парфюмите са внесени от Турция и са запазили номерацията. Тоест списъкът тук важи и за Турция. Разликата е, че много парфюми не са налични тук и като липсва актуален каталог си остават мистерия. На място в магазините веднага дават каталог, това е единствения начин да се запознаеш с асортимента. Можеш да придобиеш представа и през турския сайт с помощта на преводача по имената и пирамидите. Така направих аз, колкото и тромаво да беше. След цялото упражнение тези, които си набелязах ги нямаше в конкретния магазин, който посетих, но пък от списъка там си харесах други.

# 459
Едно момиче ми писа на лично и ми даде линк към турски каталог, Но доста парфюми които зная че ги има в Турско липсват в каталога.
Жалко.Зная със сигурност, че имат поне един Амуаж, но номера е мистерия

# 460
от лидлските madame glamour в тази опаковка ли се търсеше в темата?
ако да - снимката е от преди час в кварталния м-н

Къде е кварталния ЛИДЛ ?

# 461
  • София
Честит празник на всички парфюмни момичета!
Колко време изчаквате маслата от Гиза, питал ли е някой Милка? Имам от 02.03.и вече нямам търпение.И като се разреди пак ли да се изчака или първото изчакване е достатъчно? Моля, споделете ако имате информация.
Аз днес ухая на Poison Girl -Parfen-хубаво ми е.Вие какво си избрахте за днешния ден?

# 462
Честит празник, мили дами! Аз ще си пръсна или от Zag Yes I am Cacharel, или Roxanne Dior Addict. Много ми се ще да си взема и LPRN от Рефан, но засега се удържам.

# 463
  • Стара Загора
Честит празник дами! Минавам да кажа, че само днес има -30% отстъпка в сайта на Парфен.
Ще си самоподаря  chance eau tendre, че отдавна му се каня.

# 464
Честит празник, дами! Бъдете ценени и обичани🌷

Днес съм с Amouage Dia на Гиза. По-женствен парфюм от този май нямам. Бях си предвидила Chance eau tendre edt (взех си го в оригинал, че ми е голяма любов), също много нежен и женствен, но на него ще му е студено днес.

Нямам търпение да се оправи вече това време. Толкова ми писнаха тежките, сладки, зимни парфюми, че няма накъде.

Общи условия

Активация на акаунт