Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 235
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, харесвам роза + тютюн ( лаик съм и затова такова описание), да ми препоръчате нещо трайно?

Tom Ford - Noir в имитация на Заг. Готически аромат с тежка българска роза.

Под какво име да го потърся в сайта?

# 526
Здравейте, харесвам роза + тютюн ( лаик съм и затова такова описание), да ми препоръчате нещо трайно?
За Ууд и Роза има огромен избор,но лично аз Табак с роза не познавам за жалост.....Голям любител на табака и Ви препоръчам,ако не го познавате да тествате LIMITED BLEND TOBACCO ABSOLUTE by REFAN. Много хубав табак с мед,изискан,добре балансиран и запомнящ се Simple Smile
https://www.refan.bg/catalog/product/tobacco-absolute-refan.1737

# 527
Здравейте, момичета и момчета!

Случайно някой от вас да знае къде в София предлагат парфюми на Aristea? Питам специално за високите продълговати шишенца. За другите знам, че ги има в DM и Lilly. Преди имаше в Елитис, Халите, но друго място не се сещам.

# 528
  • София
Здравейте, момичета и момчета!

Случайно някой от вас да знае къде в София предлагат парфюми на Aristea? Преди имаше в Елитис, Халите, но друго място не се сещам.
В Дружба на пазара има магазинче с наливни парфюми на Рефан и Аристеа. До EasyPay(близо до Дайски-сладкарница).

bubanka, Flowers Hibiscus- взех си Chopard Lemon Dulci-много цитрусово начало ,но си усещам и плодовото и цветното-много освежаващо ще е за горещините. Благодаря, ще си го изпръскам с най-голямо удоволствие.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 12:35 от Emsi696

# 529
  • Бургас
Може ли да споделите защо не харесвате Бакарт Руж?
Виждам,че много често е в размените,не съм сигурна,че ще ми хареса обаче.
Доколкото знам е сладък,но има и някаква миризма на болница.Това ли ви отблъсква?

# 530
  • София

Получих си шишенцата от parfumsbg.com

# 531
Може ли да споделите защо не харесвате Бакарт Руж?
Виждам,че много често е в размените,не съм сигурна,че ще ми хареса обаче.
Доколкото знам е сладък,но има и някаква миризма на болница.Това ли ви отблъсква?

Точно това. Sad А на позната го усещах съвсем различно.

# 532
  • Бургас
Благодаря за отговора.
Явно не е много ок.

Femme eclat weekend Oriflame мирише подобно на Императрицата Ан Долче и Габана.

# 533
  • Deutschland
Мария, пробвай Бакара ако имаш възможност. При мен има болнично начало, после захарен памук. Хора са ме спирали по улиците да питат какъв е парфюма.

# 534
  • Бургас
Освен да си пръсна от някой тестер в Рефан или Заг.
Благодаря!
Захарен памук звучи мнооого добре.

# 535
На мен пък точно заради йода ми допада много бакара.
Имам и един парфюм дето има нотка на разтворител. Кеф.
Май не съм много в ред.

# 536
Дами пробвали ли сте Narciso и Poudree от Martin lion,сполучливи ли са,как са,и като трайност?Днес от тях пробвах My Way и Pure XS, мисля,че са мн.сполучливи,като и трайността на My Way е добра.На Нарцисо нямаха нищо в наличност,та,ако някой има впечатления,ще се радвам да сподели.

# 537
Освен да си пръсна от някой тестер в Рефан или Заг.
Благодаря!
Захарен памук звучи мнооого добре.

Бих препоръчала ЗАГ, няма я болницата, само захарен памук! От там се влюбих в Бакара-то, а Рефанския наскоро го тествах, доста по-силен и натрапчив! Отива ми към Ерба Пура, чак! А него не го долюбвам особено! Друг в който не усещам болница, а само захар е Lattafa, Ana Abiyedh Rouge, казват че е почти 1:1 с оригинала и специално с него и ЗАГ често ме питат с какъв парфюм съм!

# 538
  • Русе
Имам Martin lion F48-Gucci Rush 2 от една седмица само него ползвам.Никога не съм си слагала един и същ парфюм толкова дълго.Бели цветя,Момина сълза кристално чист аромат след половин час се появява нарциса(моят любимец) дъбов мъх и касис.Божествен аромат кристален изискан и много траен.Сутрин се напръсквам цял ден го усещам.Дъщеря ми каза,че ухая на скъпо.На нея взех Martin lion U11 -Tom Ford Lost cherry казва,че и тя само сутрин се пръска без подновяване и трае до вечерта.Много ми харесаха и мисля да си взема пак от тях.

# 539
  • Sofia
Дами, маслата на Гиза направени на спрей биха ли били по-трайни как мислите? Логичният отговор ми се струва да е НЕ, но някои от вас се надявам да знаят от опит. Всичко друго им е разкошно, но уви трайността при мен е разочароващите 2 часа. Тъпо ми е Confused

Общи условия

Активация на акаунт