Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 190
  • 745
  •   2
Отговори
# 555
  • Бургас
Не познавам оригиналния Бакара, но познавам няколко имитации. За мен тази на Заг е най-добра, може би защото е най-далеч от оригинала. Grinning Получавала съм комплименти, че мириша на сладкарница, на пудинг, на захарен памук. Аз лично не усещам нито едно от тези неща, но пак ми харесва доста, въпреки че ми е трудно да опиша аромата според моя нос. На Рефан версията ми мирише на стари гримове, а тази на Мартин Лион на болница. Red Temptation на Зара също ми допадна при проба, но не го взех, тъй като при мен парфюмите на Зара са изключително малотрайни. Липсваха нотки на лекарски и зъболекарски кабинети.

# 556
Ще прозвуча като сноб, но никоя имитация на Бакара не ми харесва, колкото оригинала. Имам мостра от него само. Не, че не се доближават, доста се доближават, но не ми харесват.

# 557
  • BG-DE
+1 и аз споделям това мнение, има нещо в оригинала на Бакара, което нито една имитация не може да хване, уж са близки като аромат но седят плоско, не бих дала парите, които искат за оригинала но и имитация няма да взема 😊

# 558
Е, нормално.... Все пак не случаймо оригинала е 500 лв🤣
Същата работа като Шанелите-уж същото, ама не е баш тъй

# 559
Това се отнася и за "облака" на Ариана Гранде, който може да е по-висок клас от наливната парфюмерия, но пак не ми харесва. Лично мнение, разбира сe. Според мен нарочно са се опитали да го направят малко по-различен от Бакара, защото определено има разлика, та да не ги обвинят, че напълно го копира.

# 560
  • BG-DE
Облакът ми е откровено дразнещ, това е единствената имитация на Бакара, която имам и направо се чудя с кой акъл (нос😊) го взех 😊 Има някои аромати, които просто не могат да бъдат изимитирани, и да Шанелите също са едни от тях.

# 561
  • София
Има един арабел имитация на БР, който обаче е абсолютна бомба за мен. Може би 1 бутилка ще стигна за няколко години често ползване. Купих го на мъжа ми и след 1 фъс, 3 дни всичко миришеше - чаршафи, диван....мега превземащ. Той беше категоричен, че не може да носи това чудовище и го продадох. Имам приятел който го има и носи често и седи топ, но е доста доста силен.
https://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Qasamat-Bareeq-71870.html
Около 50-60 лв за бутилка беше в Нотино.

# 562
  • Deutschland
Менерва, откъде купи облака? В смисъл дали го има във физически магазин юе интересува.

# 563
  • Бургас
А Sweet like candy Ariana Grande какво имитира?
Много е хубав.

# 564
Не имитира нищо, но според една известна инфлуенсърка прилича много на Escada Moon Sparkle.

# 565
  • Бургас
Не имитира нищо, но според една известна инфлуенсърка прилича много на Escada Moon Sparkle.
Благодаря!
Ескадите са много хубави!

# 566
  • BG-DE
Менерва, откъде купи облака? В смисъл дали го има във физически магазин юе интересува.
Преди две години от Дъглас но сигурно още го има, виждала съм го и 1-2 пъти в TK maxx на цена около 15 евро.

# 567
  • Sofia
Благодаря за коментарите по моя въпрос за Гиза! В случая ме касае само трайността и за нея питах. Сиаж и т.н. са коментирани назад, конкретно в този контекст масла/спрей на Гиза и имах представа.
Все пак, ако някой е сравнявал, моля нека сподели! 

# 568
  • Габрово
А знаете ли, има ли  имитация  на  някой от Juliette Has A Gun?

# 569
Благодаря за коментарите по моя въпрос за Гиза! В случая ме касае само трайността и за нея питах. Сиаж и т.н. са коментирани назад, конкретно в този контекст масла/спрей на Гиза и имах представа.
Все пак, ако някой е сравнявал, моля нека сподели! 

Със сигурност спрейовете са по-трайни и се усещат повече и по-далеч, рядко усещам маслата така, освен ако не са Ангел нова, Сантал Роял, Омайна тубероза и подобни, но пак винаги взимам спрей. Изчаквам седмица да престои, но с времето стават още по-хубави.

Относно парфюми в Одрин, пробвайте Muscent. Iv4enceto ще сподели повече, но аз съм им хвърлила око и се надявам да имам шанса да ида и да пробвам тази година...

Общи условия

Активация на акаунт