Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 80 185
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Има ли иматиця на Молекула 01? Никъде не открих 🤷♀

Мартинез имат на 02. Ако имате възможност да я тествате на живо може да се окаже, че ще се хареса и 02.

# 76
Мишчица,виж Сангадо,те имаха Молекула,но нз дали точно тази търсиш.

# 77
Заг имат Молекулата. Аз я имам на Заг и ми харесва. Използвам я с наслояване с друг парфюм. Молекулата е като подправка към другите парфюми.

# 78
Заг има. 539MO е номера.
Има ли иматиця на Молекула 01? Никъде не открих 🤷♀

# 79
Нашият офис стабилно се е пристрастил към парфюмите на Заг Зодиак от няколко месеца и хора с различни вкусове, успяха да си намерят парфюмни любимци сред именно тези имитации. И понеже подготвяме поредната поръчка, реших да извадя статистика от нея Simple Smile /може на някого това да му е от полза/.
Най - харесваните парфюми на Заг  в нашия офис са:
Gucci Bloom Gucci ,  Daisy Marc Jacobs, Idôle Lancome, Eclat d’Arpège Lanvin, Erba Pura Xerjoff, Libre Yves Saint Laurent,    Chloé L'Eau Eau de Toilette Chloé,  My Way Giorgio Armani , La Panthere,  CartierCandy Love Escada, I Want Choo Jimmy Choo.

# 80
  • вкъщи
В Лидъл пак ли има към десетина аромата както преди пускаха?

# 81
  • Бургас
В Лидъл пак ли има към десетина аромата както преди пускаха?
Вероятно...
В Lidl Изгрев имаше по-голяма наличност преди около година,скоро не съм ходила.
Имитацията femmele на La vie est belle е сполучлива,даже една от най-сполучливите по мои наблюдения.

Сега искам да помириша и парфюма,обсъждан на последните страници,да не го изкупите,ей!
Нещо стане ли форумен хит се изчерпва с бързината на светлината.

# 82
  • София
В Лидл са заредили същите парфюми, както през м. 11.21г.
Не знам защо на БГ пазара няма Aura. Три аромата търся от Aura - та. На Essence  има един парфюм, който не съм  виждала в български Лидл.

# 83
  • София
Мерси за инфото и номера на Молекула 01 в Заг. Поръчах “писалка” 8 мл, и към нея още 2 аромата 🙃.

# 84
  • обл. Шумен
......... реших да извадя статистика от нея Simple Smile /може на някого това да му е от полза/.
......Daisy Marc Jacobs.....
Ами да, от полза е на кьорава кукумявка като мен 😆 Сега видях че в Заг имало Daisy, а отдавна съм любопитна какъв е 😊 Даже съм го набелязала в Гиза, че нали били по- трайни.....
Много благодаря, Solar 🍰☕🙂

# 85
Излезе ми известие от базар, че има промяна в цените на Заг. Преди 15 мл бяха 4,16.

# 86
"AG 566 DA  e флорално-мускус за жени, с връхни нотки на листо от теменужка, ягода и червен грейпфрут, сърцевина от теменужка, гардения и жасмин и база от мускус, бяло дърво и ванилия"
- някой знае ли на какво отговаря този аналог?

# 87
"AG 566 DA  e флорално-мускус за жени, с връхни нотки на листо от теменужка, ягода и червен грейпфрут, сърцевина от теменужка, гардения и жасмин и база от мускус, бяло дърво и ванилия"
- някой знае ли на какво отговаря този аналог?
DAISY MARC JACOBS

# 88
  • София
Привет на всички, влизам да споделя инфо, надявам се полезно, за новите черни рефани.
Разхождайки се на хубавото обедно слънце преди малко, викам си, я да видя новите рефани, а и дали AQUA & SUGAR е това, което се надявах да бъде. За моя радост, надеждите ми се оправдаха - оказа се вариация на чудесния Profumum Roma Acqua e Zucchero, който съм тесвал в Salon Olfactive. Не мислих 2 пъти за бутилка 50мл Satisfied

На кожа пръснах LAST CHERRY, което се сещате с какво кореспондира, както и TOBACCO ABSOLUTE, който пък е вариация на Dior Tobacolor - и двата са страхотни, като според мен има голям процент близост с оригиналите, но и известна разлика, която обаче не мисля, че е в минус, напротив даже.
Пръснах на лист MYSTIC TONKA, който е Carolina Herrera Mystery Tobacco, както и HOMME24, който е H24 Hermès for men. SANTAL & AGAR звучеше типично оринет - нотки на роза, ууд, амбър и тн - отлично смесен също. Ще видя идващите дни, от кой е вдъхновен.
CODE ROUGE ми се стори близък до бакара, като при всички положения е много добре направен, разглеждайки го като самостоятелен аромат.

# 89
  • Бургас
Мен явно някоя нотка от основните есенции на Рефан ме дразни,трябва да е сладък парфюм,за да го търпя донякъде.

Довечера,ако имам сили,ще се нося до Лидл.
Ей,голяма краста,голямо чудо...

Общи условия

Активация на акаунт