Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, Черния Афганец на Парфен каква трайност има при вас? Аз сякаш след 4-5 часа спирам да усещам облака и става повече телесен аромат? Иначе много ми харесва и слагам по много от него, никога не са ми достатъчни 2 пръски например...
При мен траеше +12 ч, но и аз никога не слагам само 2 пръски.......минимум 6-7-8-9-10 Laughing

# 106
Хаха, да, и аз много злоупотребявам с него. На черни дрехи пръскам смело и по дрехите се задържа ароматът с дни, но при мен след 5 часа си става доста дискретен и трябва някой да ме доближи, за да го усети.

# 107
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, Черния Афганец на Парфен каква трайност има при вас? Аз сякаш след 4-5 часа спирам да усещам облака и става повече телесен аромат? Иначе много ми харесва и слагам по много от него, никога не са ми достатъчни 2 пръски например...
BLACK AFGANO - само от Мартинез! Сравнявала съм и двете версии, случи се парфенския да ползвам през лятото, когато се предполага по-интензивното му развитие върху кожа....бях разочарована, след това открих този на Мартинез - много е добър! /според мен, но и аз не съм от пестеливите - разточителствам, не пръскам върху дрехи, но иначе по 6; 7, 8 и повече апликации винаги! Smile / Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 09:21 от kolevaangela

# 108
Deetron,знам че имаш много арабски парфюми в колекцията си.Би ли помогнал с мнение за близък(имитация) от арабските парфюми на Le Parfum Royal Elie Saab.

# 109
Пръскам обилно само на дрехи  Афганеца и ми държи с дни.

# 110
Ще пробвам Афганеца и на Мартинез, защото бързо ще изразходя с това пръскане парфенския. Отдавна не съм си купувала нещо на Мартинез, високи ми идват цените им, а за съжаление не правят промоции. Но задължително ще пробвам и техния Афганец преди да дойде пролетта.
Едва февруари сме, а аз вече започнах Лалето на Заг. Слънцето навън ме кара да посягам към него. Simple Smile

# 111
  • обл. Шумен
Знаете ли подобен парфюм на Pleasures на  Estée Lauder ? Заг го спряха, а не виждам другаде имитация 😥

# 112
  • Бургас
Знаете ли подобен парфюм на Pleasures на  Estée Lauder ? Заг го спряха, а не виждам другаде имитация 😥
Евентуално Chanel Tendre.
Пролетно ми е,пръскам Дейзи и Шанел ...в имитация на Заг,разбира се.
И лалето го имам.
Хубаво,че си понакупих парфюми на Заг,имам за дълго време,май наистина ще инвестирам в оригинали от изпитани сайтове,особено парфюми,които нямат имитации или най-много ми харесват в оригинал.

# 113
Стана ми любопитен Cotton Blue на Lidl.Ще отида тези дни да го пробвам. Щом е реплика на Light Blue мисля, че ще е подходящ за дните, в които искам нещо ненатрапчиво и леко, макар че много хора носят Light Blue и вече е банален аромат.

# 114
И аз, доколкото знам, от лидълските парфюми, имитация на LVB е Femelle Suddenly, а не Essence En Rose👍.

Идентичен е само първите 10,15 минути за жалост. Имам имитацията и оригинала и като направих съпоставка на двете китки, разликата си пролича. Femelle бързо премина към синтетична нотка, а след 1 час вече тотално бледнееше пред оригинала. Много ми се искаше да не е така, но уви.

# 115
  • Burgas, Bulgaria
Deetron,знам че имаш много арабски парфюми в колекцията си.Би ли помогнал с мнение за близък(имитация) от арабските парфюми на Le Parfum Royal Elie Saab.

Като негово копие бих препоръчала ето, този https://bg.oriflame.com/products/product?code=38354 , но не е арабски, и е по-скъп от оригинала:   https://www.notino.bg/elie-saab/elie-saab-le-parfum-royal-parfju … na-voda-za-zheni/.   Очаквам включване и от Deetron. Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 18:54 от kolevaangela

# 116
Взех за проба от ЗАГ:
566 Daisy
-085 Rose essentielle
-384 Nomade- разносих го. Не е много траен. Напръсках се обилно, розносих го час и опрях врат до детето да ме помирише 😂😂😂 Каза много слабо. Иначе не е моя аромат.
-391 Quatre- само на китка пробвах. Много ме грабна, но ми напомня на КК Итърнити момент.
-393 L’interdit
-533 Libre
-545 Angel nova- носът на детето след разнос 2 часа го отрази без да се навирам в него 🤣🤣 Харесва ми като аромат.
-383 Yes i am- туй нещо що го пръсна и се е измирисало 🤣🤣🤣
-538 Chloe- много ми е ретро. Направо не го трая. Имала съм класическото Клое в оригинал, розите бяха много приятно преплетени с другите нотки. Тук само роза 😒

Тези, които само съм споменала все още не са разносени, само помирисани и не са моите май 😒

# 117
Rose essentielle на Ескада ли е? Сподели впечатления какъв е като аромат.
Аз бях помирисвала един, розова бутилка, ама май беше само Есеншъл или Еспешъли.
Извадих от шкафа това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Spirit/Spirit-of-Cashmere-Musk-36160.html
Много е приятен, бях го забравила. Трайно, преобладаваща  ванилия, но за моя изненада го понасям.
На току що опечен кекс с ванилия мирише. И се усеща и много лек мускус и пудра, но много фино, едва доловимо.
 Добро попадение, много рядко обаче ми се носят такива сладости.

# 118
  • Deutschland
Супер. Тия ги има в ДМ тук, но незнам какво имат в наличност. Щом е ванилия, вземам

# 119
Лидълският Cotton Blue за съжаление го нямаше в моя филиал. Имаше ги обичайните Chalou, Lovely, Madame. Да не би тази серия Essence да я зареждат на отделни рафтове някъде из магазина, защото не обикалях, насочих се директно към козметиката?

Общи условия

Активация на акаунт