Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 614
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И понеже бях решила да се повъздържа известно време от покупки... (последните са от миналия петък), та си пуснах поръчка от Заг и за капак после в Parfimo ( много намаления има) се довърших.
https://www.parfimo.bg/elizabeth-arden-beauty-eau-de-parfum-za-jeni/
https://www.parfimo.bg/guess-seductive-eau-de-toilette-za-jeni-50-ml-tester/
И двата  са от препоръки тук. Все се заканвам да спра да чета за парфюмните красоти и все тук си вися...но поне около нас е ароматно и се наслаждаваме

# 271
Le Belle Jean Paul Gaultier какъв аромат е?
И тази Роза на Зара не заитригува.
Аз умувам още какво да взема от Заг. Нр мога да реша, ще с мостри основно, защото съм в провинцията.
Тука имаме само Рефан и Аристеа.

# 272
Аз умувам още какво да взема от Заг. Нр мога да реша, ще с мостри основно, защото съм в провинцията.

За мен la Belle е страшно сладък, не си спомням повече, изхвърлих мострата. Относно мостричките от Заг, ако си търсите нещо по-пролетно/лятно, по мой вкус бих препоръчала si passione-armani, my way-armani, ex Nihilo-Fleur narcotique и момичетата от форума харесват и daisy. Jimmy choo- I want choo също е приятен аромат. Ако си търсите малко по сладък и все още за студеното време аромат ми харесва Alive-hugo boss, bitter peach-TF. ☺️

# 273
  • София
Взех си 3 аромата на Заг, като този за който искам да кажа сложих просто като допълнение, че два да не пътуват самотни 🙃. Та Ex Nihilio Fleur Narcotique е разкошен белоцветен, студен но в същото време жизнен аромат. Някак е като далечен братовчед за моя нос на NR Fleur Musk но с божур. Ми много ми е приятен, за късмет е и траен. Взех и Молекула 01 и е точно, както си го представях. Типичен унисекс, но доста секси, аз харесвам такива чисти но ярки аромати. Лятото ще е топ, но според мен и на студено ще е супер. Третия е ТФ Черната орхидея, но още не съм я пробвала. Днес от размяна получих и Bal d’afrique на Мартинез. Доста умело са хванали послемириса на Byredo, който усещам и в Blanche. Не съм сигурна че е съвсем моя аромат и вероятно ще отиде при мъжа ми, т.к мисля че на него ще стои по-добре.

# 274
  • Бургас
Emsi696,Guess seductive съм го имала, хубав е.Сладък и траен,но не пресладен както Black Opium и La vie est belle.Не,че се оплаквам,май за сладкото и аз съм на принципа колкото повече,толкова повече...

Сега този Beauty и аз ще го мисля...
Хубаво звучи като описание.

# 275
Миме, не го мисли. Понеже с теб имаме сходни вкусове, ми се струва, че не е по нашата част.

# 276
Аз тези дни усилено разносвам Angels share на Гиза. Ами влюбена съм просто, не издържах и две седмици да го чакам да отлежи... Мирише сладко - на скъп коняк и канела, на яйчен пунш и на топъл захаросан сливов сладкиш със сочни печени сливи и шушулка ванилия, току що излязъл от фурната! Heart Eyes На топла вечер пред камината по Коледа - с чаша скъп коняк в ръка, в някой ски курорт, навън се сипе сняг, а ти си с любимия човек и се наслаждаваш на гледката...Така и не съм имала шанса да пробвам оригинала, а мноого ми се иска - много мой аромат. Ако някой го има нека каже дали е близък оригинала до този на Гиза. Много се двоумя и за Черния фантом, също много добре направен (черен шоколад с мноого какао и тютюн, не знам колко е близък до истинския?), но тук чета че не е много траен и ме разколебавате... Някой друг да сподели наистина ли е толкова нетраен?

По темата: пролетта няма да мога да си нося "убийствените" аромати като Сантал Роял, Звездна нощ и производни Rolling Eyes а аз ги обичам такива задушаващи:joy: Вероятно ще извадя Блосом лов на Гиза, Прасковата, Кирке, ще си забърша и нещо новичко... Smiling Imp

# 277
  • София
Emsi696,Guess seductive съм го имала, хубав е.Сладък и траен,но не пресладен както Black Opium и La vie est belle.Не,че се оплаквам,май за сладкото и аз съм на принципа колкото повече,толкова повече...

Сега този Beauty и аз ще го мисля...
Хубаво звучи като описание.

Guess ме привлече с олибанума, любопитно ми е как звучи в него, а и тук в темите имаше много добри отзиви за него. Имам на Азаро Pure Elle и в него има олибанум и ми е най-любимия парфюм. Преди да започна да чета тук харесвах само много леки, цветни и цитрусови парфюми...защото не познавах другите.Мислех, че не харесвам сладникави, а те са прекрасни. А на Арден нямам нищо и беше похвален на някоя от предните страници и реших, че ще стрелям на сляпо.С тези намаления няма страшно.

# 278
Nihilo-Fleur narcotique 565 ли е от Заг😊

За мен la Belle е страшно сладък, не си спомням повече, изхвърлих мострата. Относно мостричките от Заг, ако си търсите нещо по-пролетно/лятно, по мой вкус бих препоръчала si passione-armani, my way-armani, ex Nihilo-Fleur narcotique и момичетата от форума харесват и daisy. Jimmy choo- I want choo също е приятен аромат. Ако си търсите малко по сладък и все още за студеното време аромат ми харесва Alive-hugo boss, bitter peach-TF. ☺️

# 279
Да ☺️
Brilliant, чакам мнение за омайната тубероза, като я изпробваш 🥰

Nihilo-Fleur narcotique 565 ли е от Заг😊

# 280
  • Бургас
Миме, не го мисли. Понеже с теб имаме сходни вкусове, ми се струва, че не е по нашата част.
Не ме очароват зелените аромати.
Много, много рядко да харесам нещо по-свежо като Tendre Chanel.
Сладки,тежки аромати харесвам,зелените не стоят добре на моята кожа.Или аз не ги възприемам добре.
Благодаря за коментара.

# 281
Омайната тубероза за моя вкус е невероятно красив аромат. Можете ли да предложите нещо друго в неговата категория?
Преди залитах предимно по сладките аромати, но вече нещо ги заобикалям.

Момичета, направи ми впечатление, че са вдигнати цените на заг в олх. Вие какви опаковки взимате - стъкло или пластмаса? И има ли разлика в аромата в едната и другата бутилка?
И някой знае ли цените на заг в магазинчето на пазара във Варна? Може и на ЛС да ми пише.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 09:58 от pavlina_hrist0va

# 282
Кажете нещо с фрезия, от Заг.

# 283
  • Deutschland
За пролетта си пазя Императрицата. Би делишъс ще го взема в оригинал, често ги намалят на 20€.

# 284
Аз от Вито на Заг си поръчвам стъклени спрей флакони, той само такива предлага мисля. Иначе за подновяване на вече пробвани аромати си взимам пластмасов пълнител.

Пробвах I Want Choo на Заг. Много ми е сладникав и банален на мен. Усещам много круша и цветя. Аз не харесвам прекалено женствени аромати обаче. Все ми допадат unisex ароматите.

Момичета, странно ли ще е лятото да се носи Tobacco Vanile, т.к. съм влюбена в този аромат. Споделяте, че ванилиите ги зарязвате след зимата, но ми е интересно как бихте реагирали, ако лятото усетите някого с Tobacco Vanile. Притеснявам се да не безвкусица от моя страна.

Общи условия

Активация на акаунт