Сполучливи имитации на маркови парфюми - 42

• 82 589
  • 745
  •   2
Отговори
# 315
Парфюма Зюмбюл ли се казва или другояче ?
D304 Пастел Ексклузив - имитира En Passant Frederic Malle .

# 316
  • Варна
Парфюма Зюмбюл ли се казва или другояче ?

Доколкото знам е техен аромат, не е имитация на някой известен, казва се #MP02 VELVET HYACINTH
Още при първото ми посещение след като описах какво харесвам, нося и търся, Милка ми го предложи и мнооого ми хареса, за 3. Път го зареждам.

Парфюм без алкохол:"Velvet Hyacinth“

* Характеристика: Velvet Hyacinth – Кадифен Зюмбюл - мускусен и чувствен. Царствен Зюмбюл, тъмен, завладяващо лилав, безбрежен...дълбоко уханен...

* Ароматна Група: Цветен
* Ароматна Композиция:
* Върхови нотки: Нероли
* Сърдечни нотки: Зюмбюл
* Базови нотки: Мускус, Мъх

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 23:10 от *Krissy*

# 317
  • Пловдив
Сега разгледах сайта на Гиза и като написах зюмбюл ми излезе Velvet hyacinth.Според фрагрантика   En Passant е люляк.Обичам много и двете цветя.Моля ако някоя от вас има и двата да направи сравнение.
Редактирам се.Писали сме по едно и също време.Благодаря.

# 318
Люляка е много приятен, но доста нетраен тестван на двама човека.
Заг 270 Phengalion Halfeti по първоначални тестове е  хубав и ухае на луксозен парфюм.

# 319
Иде лято, сигурна съм че някои от вас ходят по Гръцкото море, има в Неа Перамос едно магазинче Lemonblossom купих си един миналото лято, като бяхме и после поръчвах до тук, с доставка от Гърция няколко аромата, защото са уникално трайни! Взех си Задиг Дис ис хър, повече от 12 ч. трайност, Олимпеа, Би делишъс...всички са страхотни! Да си знаете Simple Smile

# 320
Доколкото знам е техен аромат, не е имитация на някой известен, казва се #MP02 VELVET HYACINTH
.
Моя грешка! Реших,че за Люляка горовите Simple Smile

# 321
  • Deutschland
Какви са цените в този гръцки магазин? Аз не ходя там на море, но мога да поръчам на братовчедите ми.

# 322
Какви са цените в този гръцки магазин? Аз не ходя там на море, но мога да поръчам на братовчедите ми.
50 мл - 10 Евро! Всъщност имат сайт, а аз си поръчах през ФБ страницата им, бяха супер учтиви, имат и лосиони за тяло и други неща със същите аромати и ми пратиха по Геники - спедиторската фирма!
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 15:56 от Буцигном

# 323
  • Deutschland
Много, много благодаря. Запазих страницата, лятото от България ще поръчам ❤️. Имат много красиви неща

# 324
Те май имаха доставка директно от сайта за някои държави, но за БГ нямаше опция и аз за това им писах дали има вариант да ми доставят! Разбрахме се в месинджър и доставиха за 1 ден Simple Smile Пак ми се иска да поръчам ама така доста се оскъпява с такава доставка и се въздържам Simple Smile

# 325
Здравейте,
Може ли да споделите, ако знаете дали има  имитация на Twilly ginger.
Благодаря предварително!

# 326
Още няма имитация

# 327
А някъде да има имитация на Orchid Soleil Tom Ford? Хареса ми много, а не го виждам никъде в списъците, май Rolling Eyes

# 328
Искам да похваля един що-годе бюджетен парфюм, в който се влюбих от третия път. На Кристина Агилера е, казва се Definition. Много пудрен и женствен, прилича доста на Montblanc Signature. Определено е един от най-хубавите ѝ и ако нямах толкова парфюми в момента, щях да си го купя.

# 329
  • Burgas, Bulgaria
Люляка е много приятен, но доста нетраен тестван на двама човека.
Заг 270 Phengalion Halfeti по първоначални тестове е  хубав и ухае на луксозен парфюм.
Когато говорите за люляка като нетраен, аромата En Passant на Гиза ли имате предвид? Разкажете повече за него, моля, интересен ми е. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт