“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 831
  • 809
  •   1
Отговори
# 645
Не помня ника на съфорумката, в тази тема мисля беше мнението й, по повод сериала.

# 646
Дария и Руши ми изглеждат като хора които са спряли месото.

Руши винаги ми е бил симпатичен заради различността си и ми изглежда много възпитан, без да се вре на всякъде. С Таня изглеждаха много различно, особено на фона на българския ''елит'' манекенки и шоу бизнес. От време оно си джъткаше с веспичка. Няма да се учудя ако колата във филма е личнта му. Има в него една тосканска небрежност. Ще кажете лесно е да се живее красиво с такава майка зад гърба ти, но не е точно така. Много милионерски синчета видяхме да демонстрират повече от упадачъен лайфтайл.
 Жалко че с Таня са се разделили, изглеждаха хармонична двойка. Интересно ми е с какво се е занимавал докато живееха в Южна Африка.

И Дария много ми харесва. И като актриса и като външност, има излъчване на талантлив и дълбок човек.
Ето и оригиналното мнение.

# 647
Предвид забележките относно юридическите въпроси, които все пак малка част от зрителите забелязват, нямам търпение всички раждали да коментират предстоящата тази вечер родилна сцена Joy

# 648
Руши е класа в много отношения!
Само заради него започнах да гледам сериалчето и бях приятно изненадана от всичко останало.

# 649
Предвид забележките относно юридическите въпроси, които все пак малка част от зрителите забелязват, нямам търпение всички раждали да коментират предстоящата тази вечер родилна сцена Joy
Тя не е много обстоятелствена и продължителна, та няма как да се направят сериозни заключения колко е нереална.

# 650
Сакън, ние тук 20 години вече все около родилната сцена на всяка една от форума сме преминили, и още не сме я обистрили Laughing

# 651
Мда, кратка, но пародийна.

# 652
Ако харесвате сериалчето, зпаовядайте в групата във фейсбук

# 653
  • Велико Търново
Още като не му запали колата, Мартин трябваше да се обади и да отмени резервацията за полета Joy

# 654
  • София
Защо ли си мисля, че няма да има  Барселона 😉😂

# 655
  • София
На Ицето орден " Стара планина" трябвало да му дадат.Joy

# 656
  • Велико Търново
Защо ли си мисля, че няма да има  Барселона 😉😂
Именно, затова директно трябваше да се откаже  Laughing

# 657
Яна в този епизод много ме дразни. Незряла, първосигнална, а в същото време е на всяка манджа мерудия.

# 658
Христо както ми е забавен и изведнъж искам да го фрасна в лицето.

# 659
  • София
АЗ СЪМ РЕШИЛ ДА ИЗЛЯЗА! И няма да ме спреш! 😂😂😂 Разкош! Обичам го! 😜

Общи условия

Активация на акаунт