“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 818
  • 809
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Яна пред прокурора досущ кат’ бабетката пред съдията 😂

Мартин как дишаше… за малко той да роди 😂

Аз все си мислех, че Ася като се върне от летището бясна, ще завари баща си с приятелката си и съвсем ще изтеряса 😉

# 676
Ами може и да ги завари, ще видим Simple Smile

# 677
Присъединявам се към всеобщото мнение за Яна - много дразнеща беше в този епизод.
Като цяло позагуби от смешната си страна филма. Не, че не е приятен, но на първите серии направо се смеех, сега по-рядко.
Тома голяма свалка с тоя филм Joy
А Христо с какъв бял халат се беше обзавел, ще кажеш, че е на хотел. Grinning И накрая...филии с кетчуп! Joy

# 678
Хубавичък изглеждаше този халат на Христо.
Яна ми харесва. Образът е гъвкав.

# 679
Весела Бабинова си играе страхотно ролята.  И всички като цяло. Някакви такива абсурдни ситуации минават толкова леко и естествено.
Яна наистина е младата версия на Таня на моменти.

# 680
  • София
😂 А Ицето как се беше надул, че вместо да го уволнят са му се вдигнали акциите, и в къщи му свиха перките… 😂
На Юруков много му пасват идиотско-комични роли 😂
Скрит текст:
Какви песнички пееше на дъщеря си в ОЖ и за лека нощ й четеше неврохирургия 😂😜

# 681
Яна дразни вече, наистина. Обяснявам си поведението й към Мартин, прелъстена и изоставена се чувства, оттам и агресивното й държание. Обаче като цяло е някаква негативна, тросната, все като сърдита, сякаш целия свят й е крив. И това неудържимо месене в чуждите работи хич не ми допада. И все да си каже мнението, и все тя е права, и чете морал, и намила нейната си истина. Мартин хубаво я отряза накрая, като я изпрати да си ходи вече, че му е писнало.

И аз мисля, че Цонева има задна мисъл, цели нещо с това "прелъстяване", не е случайно. Хич не ми прилича на жена, дето ще си падне по Тома.

Бабчето беше трагично-комично в съда Grinning

# 682
  • Галифрей
Според мен  Цонева само си играе с Тома да му изкопчи информация, за да спечели дело срещу Марто. Няма да се изненадам,ако един ден Марто да разареже ония двете кокошки и дя избяга с нея 😂

# 683
Бабчето в съда е мега яка!

# 684
Мен пък бабчето не ми харесва и ми е най-фалшивия и неприятен образ в сериала. Твърде преекспонирана и с голямо количество превземки.

Чакам си Хепи енд за Яна и Мартин. Нищо, че и тя ме дразни на моменти. Но да разкарват патето и да се случва нещо по-вълнувящо сърцето.

# 685
По повод това, че образът на Таня е преекспониран, това не е нищо в сравнение с поведението на самата актриса - Диана Борисова.
Тук е в Преди обед:
https://www.youtube.com/watch?v=e1vL-XUYvrU
Толкова пренавита и на моменти фалшива, че чак е дразнещо.
Самата тя каза, че роднините ѝ са я похвалили, че в ролята е по-обрана отколкото в реалния живот.
Освен това е професор по сценична реч, а на моменти сякаш сдъвква някои букви и фъфли, може би има нови зъби.
Но много пасва за тази роля.

# 686
  • София
Колко адвокати ще си плюят на практиката, като си сменят позицията на 180 градуса, заради едната имагинерна справедливост?
В следващата серия може би вече ще защитават сервитьорката про боно?

# 687
Снощи се замислих - сега като има секретарка и докато Яна все още работи в кантората, каква точно е ролята на патето там? Не е като да учи право и да го играе стажантка. Или е така и съм пропуснала нещо?

# 688
  • Галифрей
Ролята на патето да се цупи и сърди, тя друго не може. А секретарката е една змия.

# 689
  • София
мда, присъединявам се към общото мнение. Главната героиня почва да дразни и малко комедията с драмата се размиват. Адвокатите не се държат така. В ситуционна комедия може би да, но тук мисля, че все пак искат да са над това като концепция и ниво.

Общи условия

Активация на акаунт