“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 807
  • 809
  •   1
Отговори
# 690
Да направят Яна секретарка и мен ме дразни тази сегашната ...

# 691
Секретарката е отврат и не разбирам каква й е функцията. Да дразни ли, да налива масло в огъня явно. Друго се чудя аз, този Захариев беше един страшен в началото, направо да ги изяде и попилее, а секретарката освен, че е най-ниско ниво и е нова, хич не се притеснява да говори глупости, да се заяжда и по-интересното, че Захриев не се впечатлява особено от тази наглост. Но може би е омекнал от любов Joy

# 692
Той сам се нарече оглупял старец, като беше в офиса на възлюбената. Sweat Smile От промото не става ясно дали Ася ще ги хване, като се връща от летището, а много се надявам скоро да има развитие по темата.

# 693
Секретарката само слухти и после докладва и ще стане мазало ....

# 694
Яна е простовата по характер, тя явно е свикнала да си изпее каквото има без да се позамисли, че излага както себе си, така и цялата кантора. Цял живот търчала по мъже, които й кажат една мила дума, родила на двама деца и после се самосъжаляеа, че тя е с накърненото достойнство, че не оцелвала мъжете. Съгласна съм, че целувката от страна на Мартин , при положение, че е във връзка с Ася беше прибързана и я провокира да си помисли, че вече й е някакъв, но това не й дава право да се държи с шефа си по такъв начин. Колкото и да е черен за нея, на работното място, където пак той й помогна да работи, тя ще гони и съветва клиентите му, сякаш е личен психолог на Захариев. Ася се държи като незадоволена тийнейджърка, защото тя това е видяла от отношението на баща й спрямо нея ,никога не е бил удовлетворен от нея, все изисква нещо, тя затова е недоволна от Мартин постоянно, но и той не е прав, да й дава обещания, които не може да спази. Относно почивката, това е нейн каприз, смята, че ще ги сближи повече и че Мартин ще си е само за нея, а всъщност ако ще и 50 почивки да направят, няма ли любовни чувства, пак ще са си като двойка по навик. На Мартин проблема е, че търпи всички, ходи по свирката на всички и когато види как Яна се меси в рбаотата му, той чак след като нещо е направила й се скарва, трябваше да тропни с крка и да й заяви ако искаш да работиш тук, спри да се месиш в работата ми или нещо подобно. Бабата е от ние, нашите и вашите, само че с променен априческа, там пак изигра роля на изкъгана от мушенник жена, която пречеше на зет си. Тя явно толкова си може , а пък ролята й е супер неадекватна, не я харесвам като персонаж

# 695
  • София
Мда, секретарката е донякъде права да казва "тя е все пак само чистачка".

# 696
Мда, секретарката е донякъде права да казва "тя е все пак само чистачка".

Да, а пък тя е само секретарка, много насериозно и тя се взема. Но за секретарка да кажем , че е професионална деформация 🙂

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 17:41 от araselia

# 697
Е, то и в реала е така. Секретарките се имат за равни на шефовете.

# 698
  • Галифрей
Ми да така е, иначе актрисата  която играе злата змия много добре се справя с ролята си.

# 699
Ами Ася по длъжност май е асистентка на баща си/на шефа. Не е ли? Thinking

# 700
Те са трима адвокати в цялата кантора, а имат секретарка и асистентка. 🤣 И чистачка, която обаче през повечето време набира нещастни клиенти.

# 701
Да, всеки адвокат сумарно си има служител, натоварена кантора са все пак. Yum

# 702
  • София
Да, а пък тя е само секретарка, много насериозно и тя се взема. Но за секретарка да кажем , че е професионална деформация 🙂
Ами и аз бих се дръпнала, ако нашите чистачки дойдат да ми разсъждават за нещата, по които работя. Особено пред чужди хора, както в случая. Случва се да са интелигентни хора, но не е правило.
Секретарките ако са дългогодишни, може да имат солидни познания.

# 703
Не исках да звучи обидно, нито за чистачка, нито за секретарка, мисълта ми беше по-скоро за тона  на говорене. Аз например някак по-уважително се държа с шефовете си, пък даже и с колегите, които познавам отскоро. И не се меся ако не ми искат мнението за неща извън преките ми задължения.

# 704
Тя трябва да им бъде благодарна, че я взеха на работа,  а грам не се усеща колко е нетърпима, само знае да търси на кого да си изкара проблемите

Общи условия

Активация на акаунт