“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 806
  • 809
  •   1
Отговори
# 705
Страхотен епизод!Пълна каша е животът на Яна.
С две ръце заставам зад всичко казано от Ася.Днес съм изцяло на нейна страна и в отношенията с Мартин и в разговора с Яна.Много добро възпитание има момичето.
Мартин дава погрешни сигнали и на двете.Към Яна е прекалено загрижен,а с Ася само се лигави-пате не знам си какво.Неориентиран и разпилян.Разбрах кое ми е най-странно в Руши,има трескав поглед(сякаш  е с температура:))
Ох,само да не са измислили някоя деменция или Алцхаймер на Захариев.Не искам да го сриват този страхотен образ и актьор.
Ухажорът на Яна доста ми хареса.Даже смятам,че ѝ отива.Хем ми е познат актьор,хем не мога да се сетя от къде.
Как се хилих с Христо като се ядоса. Joy

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 20:50 от Amber*

# 706
  • София
Ася май ще става кака.

# 707
Много интересен епизод,мнооого по-добър от вчерашния 🥰🌷
Харесаха ми диалозите,много истински .
А пръстена хммм

# 708
Този епизод беше страхотен! Наситен с много емоции, поплаках си доста. Ася проведе два много емоционални разговора и с Яна, и с Мартин. Постави себе си на първо място и осъзна, че няма да получи от Мартин любовта, която заслужава.
Следващите серии се очертават да са още по-интересни. Много го харесвам този сериал, не искам да свършва.

# 709
  • Пловдив
Мартинчо пак ще се обърка с пръстена Grinning

# 710
Амбър, точно влизах да напиша, че епизодът много ми хареса и като гледам промото, следващия ще бъде не по-малко интригуващ.
Най-много ми харесаха разговорите на Ася с Яна и с Мартин. Показаха много зрялост, много мъдрост, едно трезво мислене и реална преценка на ситуацията. Няма злоба в нея, искрена беше и добронамерена и с двамата.
Яна ми хареса какъв курс поема да бъде по-дистанцирана, да разграничава личното от професионалното, по-малко да се меси в живота на другите и да не се опитва да спасява този и онзи. И ми допадна как накрая взе решение да заложи на новия мъж, който се появи в живота й и който изглежда стабилен и сигурен, нещо, от което тя има нужда в момента.
То е ясно, че двамата с Мартин накрая ще се съберат, но всеки трябва да извърви пътя си и да си науча уроците докато това стане.

# 711
Страхотен епизод!Пълна каша е животът на Яна.
С две ръце заставам зад всичко казано от Ася.Днес съм изцяло на нейна страна и в отношенията с Мартин и в разговора с Яна.Много добро възпитание има момичето.
Мартин дава погрешни сигнали и на двете.Към Яна е прекалено загрижен,а с Ася само се лигави-пате не знам си какво.Неориентиран и разпилян.Разбрах кое ми е най-странно в Руши,има трескав поглед(сякаш  е с температура:))
Ох,само да не са измислили някоя деменция или Алцхаймер на Захариев.Не искам да го сриват този страхотен образ и актьор.
Ухажорът на Яна доста ми хареса.Даже смятам,че ѝ отива.Хем ми е познат актьор,хем не мога да се сетя от къде.
Как се хилих с Христо като се ядоса. Joy
Ася е най-ориентирана от всички. Много е готина. Надявам се да я съберат с някой и да е щастлива. Hug
Петър Антонов е актьорът. Играе в "Писмо от Америка".

# 712
Аз го помня като водещ в някаква музикална ТВ навремето. Много ми е симпатичен.

# 713
  • Галифрей
Мхм и аз заставам зад патето  много права беше, ама после Янчето ревна и тя извинявай…
Според мен Захариев е отнесан,защото е влюбен  приятелка на дъщеря му и май ще става пак татко. Страх го от реакцията на щерката.
Секретарската защото просто не си затрови устата? Тъпа жена.
Каква беше сърцераздирателна реч от петето тия физилномиики оф и ся какво той ще й предлага брак? Ама ли скъсаха…. Само защото Яна  реши за пореден път да бяга от чувствата си и да ходи на срещи при този г-н драма. Марти и Яна изпозлват спасителна лодка. Бягат преди между тях да е започноло още по сериозно.
Приятели моля ви, целувката си беше мегическа.
Междругото училището където учат щерките на Яна, аз съм учила там 51 СОУ. ❤ Станало е още по-красиво. Жалко,че не са снимали графити, красота са.

# 714
Аз сега сядам да гледам любимото ми сериалче. Ще се върна да ви изчета.

# 715
Ще се върна аз на длъжностните характеристики... На чистачката ли е работа да носи кафе, чай и кифлички?
И да наспамя малко:
Скрит текст:

# 716
Коя е бившата съпруга на Павел?

# 717
Станислава Николова. Играеше в г-н Х и морето.

# 718
Оф, много яко, че вкараха още един състезател срещу Мартин - артистът от " Писмо до Америка" .
Много хубава сцена между Яна и гаджето на Мартин, на стълбите.
И тракането   на  човки между секретарка и чистачка беше яко.

# 719
В случая чистачката е и прислужница, съответно носи кафета. А секретарката е технически секретар - пише речите на шефа и организира графика. Между другото, пуснете обява за чистачка и секретарка, съотношението на кандидатите ще е 1 към 50. Правете си извода кой е по-търсения кадър 🙂.

Общи условия

Активация на акаунт