“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 827
  • 809
  •   1
Отговори
# 90
Най- важното е, че им се разбира като говорят.

# 91
  • Разпиляна във въображението
То и американският "Добрият доктор" е адаптация, но какво от това. Ще се учим и ще задобряваме. "Лъжите в нас" започна , за мен, мега зле. Радина с нейната игра... Уф. Заекването на сватбата тъпо изиграно.
Харесвам актьорите, историята ми е интересна, хубаво заснет, разбирам говора им. Ще се разчупят още повече. Но аз и "Скъпи наследници" харесвах. Имат си трески за дялане, ще загладят нещата.

# 92
И на мен ми хареса много свежо сериалче 🥰,адвоката Руши ли е ехааа 😃този човек къде се загуби.
Всички актьори ми харесват 🥰😇
Млади и свежи.
Ще следя с интерес!🥰
Успех!

# 93
  • Берлин
И аз се преместих тук. Не е чудо невиждано, ама много по-добре от конкурентния по Нова. Тук е свежо, цветно и с хубава музика. Добър каст. Та си оставам на този.
Дария защо изглежда така странно? Крива някак, оцъклена, погрозняла? Руши е много приятна изненада. Добрее

# 94
  • София
Филмът ще бъде ли качен някъде ? За тези ,които не могат да го гледат на живо.

Ако си в Бг. - в сайта  БТВплюс  го качват веднага след излъчване.

# 95
На мен ми хареса облеклото на Дария,много стилно 😇

# 96
Приятно изненадана съм спрямо лъжите в нас. Каста е супер и ще продължа да го гледам. Руши е топ също така се зарадвах че видях Орлин Горанов. 👏👍

# 97
Мен изобщо не ме грабна,очаквах нещо свежо и забавно като Съни и Татковци,оставам в очакване на продълженията им,този няма да го гледам, а Лъжите по нова е мега тегав,и той ме отегчи още в първи епизод, аман от тежки драми.

# 98
  • София

Мен не ме мислете - епизод 1

# 99
Гледах и аз. Ами и този и онзи Simple Smile са ми на едно ниво. Само този не е такава тежка драма.
Дария ми е толкова несимпатична и с мъжки черти, изобщо не си отива с Руши. Той не ме впечатли толкова много. Нежничък ми идва.
Но ще гледам заради моята любимка Ирина Митева. Само ще видим колко ефирно време ще ѝ дадат, май не е с централна роля. Спокойно можеше да е в ролята на Дария.
И Бабинова харесвам. И двете се справят страхотно.

# 100
На Нова сериала изонщо не ме грабна по промо и няма да гледам даже първия епизод.

Този сериал не е нещо особено, но дава заявкада е по-свеж, така че ще го гледам. И аз съм фен на Ирина Митева, но тук ролята й май е епизодична. Руши не го познах в началото Blush, но не ми блести особено. Дария я харесвам тук.

# 101
Супер е Бабинова, въобще не намирам играта ѝ за дървена.
Сериалът за мен е попадение в сравнение с конкурентния. И най-важното - не ме натоварва.

# 102
  • Галифрей
Конкуренцията пасти да яде, не можах да заспя и изгледах вторият епзиод. Много ми хареса и се забавлявах.  С нетъпрение,ще чакам следващите епизоди  ❤ Яна и Мартин блеснаха в мойте очи.
Няма да издавам спойлери.

# 103
Хареса ми серията и каста, а и как играят. Всички са си на мястото, отиват си им образите. Повярвах им, че са такива каквито ни ги показват.
Гледах го веднага след Лъжите, където само трима души го могат,  останалите се опитват.

# 104
Ирина Митева е класа! Все не ми се иска да правя паралел с конкуренцията и да спамя, ама тя за 10 минути игра така както някоИ от Нова сериала не можаа и за 2 серии. Наистина е жалко, че май ще е еипизодично, въпреки че може някак си да почне работа в кантората Руши и ще си я гледаме. Много ме вбеси героинята й, щом исках да я цапардосам с нещо, типична безскрупулна кучка.

А главната и Руши са ми много сладки и нямам търпение да видя как ще се развият отношенията между тях.

И се надявам скоро да им запомня имената, защото в момента на никой не се сещам името. А, май главната е Яница.

Общи условия

Активация на акаунт