“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 842
  • 809
  •   1
Отговори
# 105
Руши! Как съм била сляпа досега за него? Много свеж и приятен сериал. Дано остане така лек и ненатоварващ.

# 106
Колко епизода ще е?

# 107
  • София
Забавен е сериала, аз се посмях. Много ми хареса Руши, играе добре и е голям симпатяга. Много се забавлявах с физиономиите на Христо, докато беше в инвалидната количка. Голям шемет.

# 108

И мен това ме интересува, дано Або се включи и каже.

# 109
  • софия
Не ми харесва, не го догледах.
Този на Нова ми харесва повече засега.

И аз съм по същия начин, но евентуално събота и неделя ще се опитам да го догледам.

# 110
  • Пловдив
Мнооого ми хареса саундтрака...пак песен на Графа, много добра при това.

# 111
  • София
Супер е сериала! Много лек и ненатоварващ. Руши го познах по гласа, доста е променен визуално Simple Smile Според мен много не му пасва ролята, но въпреки това се справя добре.

# 112
  • Галифрей
Ирина Митева е класа! Все не ми се иска да правя паралел с конкуренцията и да спамя, ама тя за 10 минути игра така както някоИ от Нова сериала не можаа и за 2 серии. Наистина е жалко, че май ще е еипизодично, въпреки че може някак си да почне работа в кантората Руши и ще си я гледаме. Много ме вбеси героинята й, щом исках да я цапардосам с нещо, типична безскрупулна кучка.

А главната и Руши са ми много сладки и нямам търпение да видя как ще се развият отношенията между тях.

И се надявам скоро да им запомня имената, защото в момента на никой не се сещам името. А, май главната е Яница.
Яница се казва да. . Мартин  има повече химия с Яна от колкото с неговата приятелка която е много ревнива. Големи сладури са. И на ми иде фрасна адвотката на Христо( Иван Юруков)  🤭 Иван много добре играе мързел, той преди все готини мъже играеше и сега го виждам в друга светлина.

# 113
  • addicted
На мен ми се искаше да не го бях виждала в тази роля, харесвам го, но изпитвам страшна неприязън към подобни нагли прошляци-лентяи и малко ме натоварват такива персонажи.
Но като цяло сериалът ми харесва, една забележка само - гледките от София са толкова начесто, че в един момент имах чувството, че половината време е заето от тях. Но няма лошо, красиви са Grinning

# 114
Гледки от София? Аз пък хич не съм забелязала Joy

Според мен пък ролята на Руши много му отива и се спрява добре.

# 115
На мен пък героят на Руши изобщо не ми е достоверен. Адвокат в преуспяла кантора, който няма 2000 лв. Rolling Eyes

# 116
Като харчи парите по барове и за маркови дрешки, откъде да има?
Някои хора са с толкова широки пръсти, че колкото и да изкарат, ги харчат набързо. А той и дългове има.

# 117
  • Галифрей
Дам това му е промемът,че харчи много. Пари бавно се печелят ама се харчат бързо.

Спойлер от епизод 2.

Скрит текст:
Мартин успява чрез едно дело да вземе парии,беше на бас той за това се съгласи за да помогне на Яна. Накрая на епизода той й се обади,че й върне парите  и каза голям комплимент. Яна не знаеше за това,защото си беше забравила нещата и нейният биш беше вдигнал телефона.

# 118
Весела много ми хареса на мен.

# 119
Весела е прекрасна, много добре влиза в ролята на жена от народа, която се бори да оцелее и да осигури на децата си нормален живот.

На Руши му отива да играе чаровна шматка. Не ми е убедителен като адвокат обаче.

Присъединявам се към фен клуба на Ирина Митева - красива, класна жена.

За съжаление се присъединявам и към критиките към Дария, но пък като че ли ѝ отива да бъде префърцунената, амбициозна щерка на баща си.

Деян и Дарин Ангелови са ми неприятни мазници, а героят на Деян явно ще е точно такъв. Не мога да не призная, че се посмях като чух, че фамилията в сериала му е Падалски, което веднага ми извика асоциацията с вечния шампион от "Минута е много" Димо Падалски.

Тъжно ми е да виждам Иван Юруков в тази роля, като се сетя колко лиги заминаха по Андрей в Столичани в повече.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 12:35 от IriS`

Общи условия

Активация на акаунт