“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 858
  • 809
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Много ми харесаха момиченцата на Яница. И когато ги питаха къде е баща ви, а те милите не знаят за на коя бащата става въпрос.

# 121
Ооо, направо не помня кога за последно истински ми е харесал нов български сериал!
Супер забавен и разтоварващ, без да е глупотевина. Поне засега.Надявам се и да остане по този начин! ))

# 122
  • София
Изгледах го, хареса ми. Главните актьори играят много приятно. Бабинова в централната роля е страхотен избор. Загледах и този по Нова, там сложили Думанян, определено има голямо значение има подборът.

Историята е приятна. Не съм сигурна обаче накъде ще се развие. Това не ми харесва на дългите сериали, много се размиват историите или ще гледаме само скечове, омръзва. Дано продължи нагоре.

# 123
Той дълъг ли ще да е? Гледам на първа стр. пише, че е по полски сериал.

# 124
И ние го изледахме снощи. Доволни сме.
Чак ми е невероятно колко небрежно и свежо са се получили диалозите, че и им се разбира какво говорят.

Само и аз се надявам да не се проточи 100000 серии. Предпочитам нещо от сезон до три с 10-12 епизода и хубав финал.

спонсор да не са H&M и ИКЕА Wink

# 125
  • София
Засега не казват, сигурно зависи как върви. Бях видяла, че полският беше към 170 епизода. То и този по Нова е от дългите, така че явно са заложили на сходни неща двете телевизии. Разбира се, при нас Мен не ме мислете може и да е в друга схема и да го завършат предсрочно.

Ако остане два пъти седмично, сигурно бих го следила, 5 пъти едва ли.

На първо четене ми допаднаха и Весела и Руши, децата. Свежа история, поне малко по-различно от това, което са давали досега.

П.п. Намирам за голям пропуск, че сериалът все още няма страница в Уикипедия.

# 126
Адвокатът ми изглежда в началото на кариерата, спечелил няколко дела и се главозамаял. Затова и се хвърли в толкова харчове, че даже и нов костюм си купи. И затова и изтърва делото на Яница.
Засега обаче също ми прилича на неудачник, а на Яна не и трябва нов такъв Simple Smile

# 127
Хареса ми сериала, напомни ми леко на Връзки. Добър каст, всички се справят с ролите си.
Руши е голям чаровник и много добре се вписва в този образ. Има талант, но е шемет, не е стандартният адвокат хищник, затова и го е закъсал финансово. Изглежда, че отскоро работи в тази кантора, май 11 месеца споменаха.

# 128
  • София
Добро начало, без да е УАУ. Не е и необходимо. Много по-важно е да има хубаво развитие и да се задържи това добро ниво.
Каста е добър с редки изключения.
Историята е забавна, а и провокира размисли също така. Всичко е ясно и ще гледаме само как се развиват нещата и героите.
Сериалът е с класа над недоразумението по Нова.
Единствения проблем е ако има прекалено много епизоди, защото ще дойде момента в който ще омръзнат.
Иван и Андрей, дано сте го вкарали в нормална рамка с около 10/13 епизода. Макс 20. Във възможно най-лошия случай, около 50.

Ирина Митева е прекрасна, трябваше тя да е в главната роля. Любимка ми е.
Но, Весела Бабикова много ми хареса. Ролята и лепне.
Руши ми е малко 50 на 50, но ще го видим тепърва.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 14:39 от Diavolo

# 129
  • Mediterraneo
Добре, хареса ми, ще се гледа.
Но защо, по дяволите, този жълт филтър?! Кога ще гледаме истински реални цветове? Така всичко изглежда мрачно и нереално.
А, и Дарин Ангелов е много по- красив, обаятелен и симпатичен от брат си!

# 130
Ехее, 170 епизода са бая нещо. Наистина зависи дали ще го повторят серия по серия или само за база го ползват. Но пък ако ще е интересен - нека е дълъг. Yum

# 131
А, и Дарин Ангелов е много по- красив, обаятелен и симпатичен от брат си!
Тези са като Аштън Къчър и неговият брат-близнак. Но Дарин е такъв лигоч неповторим, че тая роля в драмата по Нова му лепна като ръкавица. Не се налага да играе, защото е себе си!

# 132
На първо четене ми допаднаха и Весела и Руши, децата. Свежа история, поне малко по-различно от това, което са давали досега.

Не знам за какво говориш.Сериалчето е базирано на абсолютно клише -  бедна жена,отглеждаща сама децата си,защото мъжа й е лузър.Влюбва се в богат адвокат,който път 30 серии ще се чуди дали да си стои с богатото,удобно гадже или да се захване с майката с децата.
Очаквам да се появи и бащата на първото дете на Яна.Та да се случи един клиширан триъгълник,като на финал  Руши и тя ще се съберат.

Актьорите добре се справят и им вървят диалозите с лекота. Личи си,че хората са се постарали да ни предложат един качествен продукт на пазара (Иван и Андрей многократно са се доказали като професионалисти в бизнеса с интересни проекти) и ще го гледам,но историята е повече от банална.

# 133
  • София
Забравих да ги похваля за озвучението.
В сериала по Нова понякога не им се разбира какво говорят, а тук озвучението е на страхотно ниво.
И в Съни Бийч е така, т.е. явно си може, ама трябва малко повече усилия и професионализъм.

# 134
Ами то и в Лъжите историята е банална. Общо взето какво ново да се измисли, важното е поне да е приятно за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт