“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 893
  • 809
  •   1
Отговори
# 585
Не е правилна постъпка.Емоционалното не бива да вреди на професионалното,а в кантората получава хубави пари и сигурна заплата.
Има 2 деца да изхранва и това ще е поредната работа,на която не се задържа.

Много глупава жена.Все чуждите животи да оправя,докато нейният е пълна бъркотия.

# 586
За мен, предвид сюжета до тук, бе много неестествено как на излизане от апартамента Яна изгледа Ася и тръгна.
За вечно обясняващата се, подробна Яна..

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 15:04 от Г-жа Шантал

# 587
  • Галифрей
Мен ми хареса как Христо напердаши с бастуна  Соколов 😂 Никак не му върви, яде бой от луд с бастун,после бой от бивша, лежи е ареста. Така е като измамва жени. Иначе бабата е много е наивна и глупава.

# 588
Бабата ме вбесява Rage Моля се дано някой ден да не изкуфея така като нея. Честно казано преди да видим измамника си мислех, че е някой чичо на нейната възраст, а то се оказа егати пича. Просто пък толкова да си изкуфяла, че да си помислиш, че този млад и хубав мъж е влюбен в тебе.. ужас... а като каза в съда, че са правили секс... мале, мале, този е наистина безчувствен Laughing

# 589
Мм нали като говори с дъщеря си стана ясно, че е споделяла за самотата си, но не е получила раьбиране. Което явно идваше да я оправдае.

# 590
Завършиха ли епизода по тв или гледате другаде

# 591
  • София
Епизодът беше излъчен снощи по bTV и всичко е изравнено с каченото в платформи.
8 епизода <-> 8 епизода.

# 592
  • Галифрей
Бабата ме вбесява Rage Моля се дано някой ден да не изкуфея така като нея. Честно казано преди да видим измамника си мислех, че е някой чичо на нейната възраст, а то се оказа егати пича. Просто пък толкова да си изкуфяла, че да си помислиш, че този млад и хубав мъж е влюбен в тебе.. ужас... а като каза в съда, че са правили секс... мале, мале, този е наистина безчувствен Laughing
Няма спокойно.
Мен ми е противно,че въобще е спал с нея, толкова ли е отчаян за пари и апартаменти…🤢 И това клише,че щели да имат любовна  история като на книга…🙄😂 Това ако някой ми каже в реалният живот,ще му кажа,че му хлопа дъската и да се маха.
Беше малко страно как Яна казва на Марти, да избягат далеч само двамата. Не може да избага от проблемите си.

# 593
Да, наистина. Да спи с тази изкуфялата, трябва да си голям мазохист, колкото и на зор да е за имоти , чак пък толкова

# 594
  • Sofia
Как се казва актрисата играеща бабата?

# 595
  • Пловдив
Някъде назад я коментирахме.

# 596
  • София
И на мен ми стана странно това, дето Яна предложи. Къде да бягат? А и ми създава усещане като Христо - идеално са се намерили.

# 597
Може пък и да се преоткрият пак с Христо, ако Мартин продължава да я отблъска

# 598
Яна от една целувка хукна да бяга с Мартин, което обяснява защо въобще е с Христо. Явно малко й трябва да се подведе по някой мъж и за това все на тъпаци попада.

# 599
На мен пък предложението на Яна ми беше ни в клин, ни в ръкав малко. Ясно че всичко трябва да се побере в 14 епизода, но някакси не на място беше. Но само и само да се поберат в тези 14 серии и да не раздуват още повече, съм ок.

Общи условия

Активация на акаунт