“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 903
  • 809
  •   1
Отговори
# 570
От "В сърцето на машината" ли очакваше повече? Аз гледах трейлъра и силно съжалих, че няма да мога да го гледам на кино.

Какво му е трудно на Зомбори, тази роля сякаш за него е писана.

# 571
  • София
Аман от бивши 😂
Ясно е на кого са телевизиите 🤬 . Извънредни включвания 😵💫

Но Христо беше страхотен с тази патерица 😜.

Ох, жалко, че ни развалиха /прекъснаха/ кефа.

# 572
Не съм гледала "В сърцето на машината"

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 22:30 от MoSt new

# 573
Не съм гледала "В сърцето на машината"

Въпросът ми беше към Amber

# 574
  • София
А приятеля на Христо как пиеше компот в парка.Joy

# 575
  • Велико Търново
Накрая даже и плодчетата си похапна Laughing

А Мирослав пък как искаше да се скрие от парамедичката... имаше на какво да се посмеем в този епизод.

# 576
Да, Шантал. Не е лош филма, но е тежък. А и аз имах очаквания нещо като" Бягство от затвора", а пък той беше в духа на "Зеленият път" (ако са ти познати сериала и филма). Цялото действие се развива в едно хале, пет човека и един гълъб. Simple Smile
Зомбори беше прекрасен там.

Знам, че за момента няма смисъл, но ми харесват като двойка повече Яна и Мартин отколкото с Ася, нищо че тя е от" неговият свят".

# 577
  • София
Благодаря ви за линка! Догледах епизода с удоволствие. Наистина не проумявам как могат петък вечер да прекъсват програми и да дават как ББ излиза от ареста. Да го дадат в новините, ок..или за 5-10 минути и айде..не ни стига натоварения живот, цени и т.н., ами човек иска да си легне и да си гледа нещо разтоварващо, те пак простотии! Възмутена съм!

# 578
  • София

Мен не ме мислете - епизод 8

# 579
Благодаря на Азалия за линка, които даде, от там директно на тв-то.
И си го изгледах. С кеф!
В този сайт намерих и други сериали, които нямам възможност да гледам. И реклами няма, чудно!

# 580
Христо въобще не ми е забавен... Наистина е паразит. Да харчи парите за сметките. И това, че бил баща само на Мария и почвал бизнес. Мале такива хора наистина да не са ти в живота.

# 581
Христо ми беше забавен, но последните му изцепки са наистина too much.

Много реалистично развитие на отношенията на Мартин с Яна и с Ася. В живота един мъж би постъпил точно така. Руши го изигра страхотно.

# 582
Мисля адвокатката би била перфекна, за да облагороди Христо - контрол и строгост, а и той може да я поотпусне малко, че много накокошинена.

# 583
Сякаш малко взе да изпростява сериала.

# 584
Яница постъпи правилно, след като той я отряза. Сега вероятно ще напусна

Общи условия

Активация на акаунт