“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 903
  • 809
  •   1
Отговори
# 555
Ами живеем в интересни времена... Това в древен Китай се е смятало за проклятие и така ще излезе.

# 556
  • София
Пуснаха го. 🤣

# 557
  • Галифрей
Но пък, ако всички така гледаме, няма да имат пари за следващ сезон. Така че се надявам да оправят нещата, защото се прецаква втори сериал на Иван и Андрей.

О не се тревожи за това, имат voyo. Хората си плащат.

# 558
  • Пловдив
Мерси, изгледах.

# 559
Секретарката страхотна гаднярка, с кеф да я шамаросаш 👿, много злобно и високомерно същество.

# 560
  • Галифрей
Тя е там да прави интриги.

# 561
  • София
ахаха, Христо как развъртя патерицата, култовоооо
искам Христо да гледам, хахаха Grinning

# 562
Ама много глупава бабата

# 563
  • София
Много добър епизод.
Хареса ми. Този измамника бая жени е омотал, хаха.
мдам, Яница е изтълкувала целувката по различен начин. Мартин трябва да си изясни сам за себе си, с коя иска да бъде и да не тъче на два стана.
Ех, тази баба.

# 564
  • София
Българският Tinder Swindler. 😁

# 565
Оффф, аман....
Ако не е Ковид и Украйна, ще е Б. Б. Frowning1

Аз не мога да разбера как точно ще помогне на делото, това, че намериха измамника.
И аз не разбирам тя защо тръгна да излиза с него … очакват пак да направи същата схема ли ?

# 566
  • Велико Търново
bTV пуснаха сериала. Интересно как ще процедират нататък тази вечер - дали ще е за сметка на нещо от праймтайма или ще си излъчат всичко предвидено, а закъснението ще е за сметка на нещо от нощната програма.
Нова обаче решиха да жертват серията на Лъжите и дадоха директно Хелс Китчън.

Според мен точно това очакваха да стане - той да опита същата или почти същата схема. И то можеше да се получи, ако не бяха някои обстоятелства - намесата на Ася и на Христо. Но затова пък се появи оная парамедичка ли или там каквато беше.

# 567
  • addicted
На този човек обаче толкова да му отива да играе гадина.. Чак не мога да помисля, че в живия живот е нещо различно Simple Smile Отново избор в десетката.

# 568
Страхотен Зомбори! Ами как да не му повярваш толкова е мил и с този благ поглед. Simple Smile Хареса ми играта му този път, а пък преди малко го гледах в "В сърцето на машината" и направи доста хубава роля. Очаквах повече от този филм, но както и да е.
Тук всички се оплетоха яко в лъжи, но пък стана още по-интересно. Simple Smile Казах ли, че е неориентирано момче Мартин. Изпуснах началото, сега ще го диря някъде да догледам.

# 569
Ооо, страхотен епизод!
И като цяло много добър сериал!
Руши е голямо откритие за мен, толкова добре влиза в ролята си.
Весела също, само мъж й - Зомбори, малко му е по-трудно, но такава е ролята. Гледала съм го в театъра и мисия, че там се справя по-добре!
Прекрасни са всички! 😍

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 22:20 от MoSt new

Общи условия

Активация на акаунт