“Мен не ме мислете” от 24-ти февруари по bTV

• 45 809
  • 809
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ася беше звездата на епизода и жалко за героинята и.
И наистина заслужава нещо по-добро, не болнав мъж, който все не я забелязва. Дано има хубав край за нея и да намери истинската любов.
Добър епизод, основно заради нея и диалозите с нейно участие.

# 736
Аз продължавам да имам проблем с концепцията на този сериал, да си кажа Grinning Първоначалната заявка беше да се възхитим на трудностите, с които се справя българската жена, т.е. се предполага, че на Яна трябва да се възхитим, а тя е една празноглава шматка, както и съществена част от другите герои. Ако ще има успешен женски модел то това са Ася и героинята на Ирина Митева (забравих й името) - млади, красиви, образовани, уверени, не реагират на първично ниво и не са на всяка манджа мерудия. Е едната е леко скучна, другата пък малко кучка го раздава, но като цяло ги намирам за по-положителен модел. Не вярвам някоя жена да се възхити на Яна и да каже е така искам примерко моята дъщеря да се справя, ми не мерси Grinning

# 737
"Този сериал всъщност е нашият реверанс към българската жена. Нашата благодарност към дамите в България.  Българската майка, която трябва да погуби най-хубавите години от живота си за да издържа себе си и семейството си, та даже и мъжа си (дори бившия). Знаем, че в България на жените се налага много често да са повече мъже и от нас мъжете. С този сериал казваме на всички дами едно голямо БЛАГОДАРЯ."-цитирам Иван.И изобщо не съм съгласна,че българката е една свадлива жена,която се бърка на всичики за всичко.Simple SmileИма съвсем различни типажи българки и съм съгласна с Аlmond,че по-добре главните персонажи да бяха Ася и Ирина(какбешеиметонаперсонажа...).Такива българки да ни покажат,силни,интелигентни,образовани как се справят с живота.А не нервачки,домакини с по две-три деца.Не че е толкова лошо,но е толкова често срещано,че не впечатлява.Яна не е слаба жена и тя,но ми е някак разпиляна,объркана..но пък и много е симпатична Бабинова,та всичко ѝ прощавам.Simple Smile

# 738
На мен единствено Хелга на Ирина я смятам за съвременна жена, на която можеш да се възхищаваш по някакъв начин, само дето е леко кучка, ама това не ми пречи. Simple Smile

# 739
Може би Ася ще приеме пръстена и пак ще го зареже Мартинчо, защото ще разбере, че всичко е било само за да не се чувства виновния

# 740
Не е нужно на всяка цена да противопоставяне Ася и Яна.
Предчувствам как ще си разменят кавалерите тия двете.

# 741
Не е нужно на всяка цена да противопоставяне Ася и Яна.
Предчувствам как ще си разменят кавалерите тия двете.

+1. Те двете се разбират перфектно и се уважават като хора. Нищо, че едната е образована и интелигентна, с кариера, а другата - средно-статистическа жена тип домакиня, тя пък отглежда две деца, не по-малко важна "кариера" , да не река най-важната. Да не забравяме, че Ася има баща си зад гърба си, хубав начален старт в живота и опора,така е доста по-лесно. Аз може да критикувам Яна, но не я съдя, всеки прави грешки, може много пъти да падаш, но е важно да стенеш и да продължиш. А и Яна може и да се бърка в чуждите работи, но това е от желание да помага, а пък то понякога има обратен ефект 🙃.
  Интересна ми е сега линията с неочакваното бебе за Захариев, можеше да е внуче 🙂 Как ще реагира, Ася ще е щастлива предполагам след първоначалния шок.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 17:05 от araselia

# 742
  • Галифрей
"Този сериал всъщност е нашият реверанс към българската жена. Нашата благодарност към дамите в България.  Българската майка, която трябва да погуби най-хубавите години от живота си за да издържа себе си и семейството си, та даже и мъжа си (дори бившия). Знаем, че в България на жените се налага много често да са повече мъже и от нас мъжете. С този сериал казваме на всички дами едно голямо БЛАГОДАРЯ."-цитирам Иван.И изобщо не съм съгласна,че българката е една свадлива жена,която се бърка на всичики за всичко.Simple SmileИма съвсем различни типажи българки и съм съгласна с Аlmond,че по-добре главните персонажи да бяха Ася и Ирина(какбешеиметонаперсонажа...).Такива българки да ни покажат,силни,интелигентни,образовани как се справят с живота.А не нервачки,домакини с по две-три деца.Не че е толкова лошо,но е толкова често срещано,че не впечатлява.Яна не е слаба жена и тя,но ми е някак разпиляна,объркана..но пък и много е симпатична Бабинова,та всичко ѝ прощавам.Simple Smile

Съглана съм с вас. Щеше да бъде интрестно ако в Яна имаше развитие си беше седнала на г*за да учи. Ама то трябва желание.

# 743
Яна е интелигентна, също е образована жена, доколкото са й стигнали възможностите, финансово.
 Аз в нея виждам, човек, който иска да оправи всичките неправди на света, идеалист-раволюционер. И е толкова неподправена, естествена, като образ.

# 744
Яна е интелигентна, също е образована жена, доколкото са й стигнали възможностите, финансово.
 Аз в нея виждам, човек, който иска да оправи всичките неправди на света, идеалист-раволюционер. И е толкова неподправена, естествена, като образ.

Съгласна съм. Освен това Яна в последния епизод ясно осъзна грешките си и започна промяна в тази насока.
На мен Хелга ми е с твърде 'кучка' имидж и въобще не ми допада.
Ася има съвсем различен бекграунд, богат баща, израсла без лишения, живееща в лукс, без финансови затруднения, няма деца и бивши съпрузи...
Съвсем различен тип героини, няма смисъл да ги съпоставяме.

# 745
Чудно ми е дали Петър вече няма да се появи

# 746
Както на много от вас, и на мен снощният епизод много ми хареса и компенсира предишния изнервящ. Радвам се, че Ася разби клишето за разглезеното момиче на тати. Много зряло постъпи и с Яна, и с Мартин, но ако може да се съди по промото за следващата седмица, Мартин ще прави пак мили очи и има шанс тя да омекне.

Честно казано, и Тома не ми е мъж за нея, прекалено е лигав и със самочувствие, но вместо да е нахакана акула, просто изглежда нелеп. А Лора (Хелга) явно е имала за цел да се вмъкне в елитната кантора и г-н Падалски налапа въдицата.

Ако наистина остават 4 епизода, ще е интересно как ще разрешат проблемите, които са се натрупали до момента.

Христо е наистина страшен паразит. Явно Яна с мъжете постъпва както с всички останали - използва комплекса си на супергерой, за да ги спаси и после тя излиза черната и обира всички негативи.

# 747
  • София
Аз също съм учила в 51-во до 7 клас, после дъщеря ми до 4-ти. Доста неща бяха снимани в околностите, вкл. съдът май е в ритуалната зала.
А какво ще кажете за жената, присвоявала пари от банката? Чак пък сам да си пуснеш донос, защото не можеш да се спреш...

# 748
  • Галифрей
Ще пускате ли нова тема? 😘

# 749
То има ли смисъл, след като има още 4 серии? Но нека модераторите кажат.

Общи условия

Активация на акаунт