Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 732
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Bell Прекрасница. Revolving Hearts

# 181
# 182
Момичета тези снимки актуални ли са и нови ли са?

Семейството на почивка

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 20:48 от azisiq

# 183
  • София
Azisiq,
скимките с Керем не са нови. Те са от времето на сета на стар негов сериал - Въпрос на чест. Това е екранната му дъщеря Елиф. Wink

# 184
Azisiq,
скимките с Керем не са нови. Те са от времето на сета на стар негов сериал - Въпрос на чест. Това е екранната му дъщеря Елиф. Wink

Благодаря

Прекрасни

# 185
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

# 186
Добро утро.  Бъдете щастливи и много позитивни днес момичета.
В Италия вече е в продажба книгата на Почукай на вратата ми.
Дано и в България излезе тази книга.

# 187
"Времето решава кого ще срещнете в живота си, сърцето ви решава кого искате в живота си,
а вашето поведение решава кой ще остане в живота ви!"

Heart Eyes

Ще го открадна!!!
Прекрасно!

# 188
  • София
Привет! Heart Eyes Прекрасен неделен ден ви желая! Stuck Out Tongue Winking Eye
usmivkata20, Grinning
Славена, как е ТМ,  ти как си? Flowers Four Leaf Clover
Магийка, как сте с бебето? People Baby

"В живота любовта нито се планира, нито се случва с причина, но когато любовта е истинска,
става ваш план за живот и причина за живот."
 Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 09:32 от Dilemi

# 189
Добре сме, благодаря! Гушкаме се, спим. Днес се прибираме при баткото и вълнението е огромно, броя часовете вече.💙

За да не е спам.. от дни гледам фотосесията на Ханде. Един ден ми харесва, друг ден ми е много различна и Ханде самата, и фотосесията. Не съм я виждала в тази светлина и още не знам как да я приема наистина. Аз съм свикнала да я виждам нежна, с любящ поглед, с елегантни, изчистени дрехи и това ми е УАУ!

# 190
:hibiscus:Dilemi ,прекрасно,благодаря!:hibiscus
Наслаждавам се на почивния ден и се връщам да Ви чета!
Нямам коментари под постовете си и затова спрях да пиша,но ви чета редовно!
Обичам Керем,обичам Ханде,но си давам сметка,че са различни хора,като всички нас,далеч от илюзията на филмовата идилия!
Както казва един друг мой любим актьор/няма да казвам име,че не съм сигурна на кого ще се хареса и на кого-не/
"Само във филмите героините обичат страстно партньорите си"!
Не знам какво се случва между тях,но има дреболии,като харченето на пари например,любовта към пътешествията,различията в областта на изкуствата,които може да се явят непреодолима пречка за съвместно съжителство!
И все пак се надявам,или въобще да не съм права,или бързо да си домилеят,ако наистина са се разделили и скоро да сме свидетели на прекрасната усмивка на Хенде и очарователната засмяна до уши физиономия на Керем!
Спокойна неделя на всички!

# 191
  • София
Магийка, нагушкай го и го нацелувай това малко ангелче. Нека да има един спокоен и щастлив живот.

А тази снимка на Ханде е много красива. На нея тя е като някаква птица, разперила криле за полет. И всичко е отразено във водата. За едно пречистване и ново начало.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 10:26 от БлагаВест

# 192
Керем е номиниран за списъка на 100-те най-красиви лица в света според TcCandler

Семейството на Мави я учат да кара сноебарг

# 193
  • София
А тази снимка на Ханде е много красива. На нея тя е като някаква птица, разперила криле за полет. И всичко е отразено във водата. За едно пречистване и ново начало.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 10:38 от Dilemi

# 194

Общи условия

Активация на акаунт