Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 730
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • София
Това, което се опитва да направи Мурат Д. е абсолютна провокация. Защо не си гледа там Ситаре? Сигурно вътрешно се кефи от това, което се случи. Но има една много точна народна поговорка, "Който се смее последен, най-хубаво се смее". Нека да не отваря шампанското, на победителя.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 23:04 от БлагаВест

# 167
Не ми се вярва Ханде и Керем да имат някаква уговорка кой какво да лайква. Струва ми се детинско, а това, че той е сърдит на феновете, още повече. Журналистите все ще намерят какви глупости да пишат, независимо дали е активен в социалните мрежи или не. Феновете също няма да спрат да обсъждат.
Трябваше още когато излязоха новините за раздялата да постнат стори заедно и да запушат устите на хората. Сега дори привлякоха още повече вниманието към себе си. Всичко живо следи дали някой от двамата ще лайкне нещо. Всички чакат новини от тях, а те мълчат. Ами на мен взе да ми става досадно. Ако искаха, досега сто пъти да са опровергали слуховете.
Почвам да приемам мълчанието им като съгласие. Може би просто изчакват подходящият момент да обявят раздялата си.
Отказвам вече да се тормозя с това. Просто ще изчакам търпеливо и ще стискам палци всичко между Ханде и Керем да е наред и да не съм права.

# 168
  • София

Thinking

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 22:41 от Dilemi

# 169
Момичета извън темата с Ханде и Керем искам да ви попитам понеже не започвах с вас от самото начало да коментирам самия сериала Почукай на вратата ми и сега ме е налегнала носталгия може ли да ме ориентирате от коя тема като цифра се започна да се коментира сериала с епизоди, фрагове и т.н. Колко назад в темите да се върна? Предварително благодаря за отговора.

# 170
  • София
+1, затова и спрях да коментирам темата. Wink
Не ми се вярва Ханде и Керем да имат някаква уговорка кой какво да лайква. Струва ми се детинско, а това, че той е сърдит на феновете, още повече. Журналистите все ще намерят какви глупости да пишат, независимо дали е активен в социалните мрежи или не. Феновете също няма да спрат да обсъждат.
Трябваше още когато излязоха новините за раздялата да постнат стори заедно и да запушат устите на хората. Сега дори привлякоха още повече вниманието към себе си. Всичко живо следи дали някой от двамата ще лайкне нещо. Всички чакат новини от тях, а те мълчат. Ами на мен взе да ми става досадно. Ако искаха, досега сто пъти да са опровергали слуховете.
Почвам да приемам мълчанието им като съгласие. Може би просто изчакват подходящият момент да обявят раздялата си.
Отказвам вече да се тормозя с това. Просто ще изчакам търпеливо и ще стискам палци всичко между Ханде и Керем да е наред и да не съм права.

Алеееекс Chocolate Bar,
виждам тук една твоя сбъдната мечта. Не знам за какво става дума, но имената на Керем и Мехмет Асланту са едно до друго. Wink

# 171
  • София
Момичета извън темата с Ханде и Керем искам да ви попитам понеже не започвах с вас от самото начало да коментирам самия сериала Почукай на вратата ми и сега ме е налегнала носталгия може ли да ме ориентирате от коя тема като цифра се започна да се коментира сериала с епизоди, фрагове и т.н. Колко назад в темите да се върна? Предварително благодаря за отговора.

тема 34, 35 Heart Eyes

https://www.bg-mamma.com/?topic=1071661.new#new;topicrefid=20
https://www.bg-mamma.com/?topic=1233346

# 172
Привет момичета, повлияна от въпроса на  azisiq се върнах назад във времето да проверя кога съм се включила - нахлух с главата напред в 37 тема без изобщо да имам представа дали има "етикет" и правила, водена само и единствено от сериала, който току що бе откраднал сърцето ми. Така носталгично се почувствах и все пак ми стана хубаво от спомена, ентусиазма и всички прекрасни емоции които преживяхме вече във цели 112 теми.  Бъдете здрави, вярвайте в любовта на нашите двама любимци! Лека нощ!  Прегръщам целия клуб за взаимопомощ. За мен сте безценни!

# 173
# 174
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Simple Smile

# 175
  • София
Привет! Heart Eyes Желая ви спокойни и приятни почивни дни! Stuck Out Tongue Winking Eye

"Този, който не може да поеме по дългия път, не може да стане пеперуда. Този, който не може да диша, не може да търси съкровище на дъното. Този, който не познава трудностите на любовта, не получава празник." /от нета/
Heart Eyes  

# 176

тема 34, 35 Heart Eyes

https://www.bg-mamma.com/?topic=1071661.new#new;topicrefid=20
https://www.bg-mamma.com/?topic=1233346
Благодаря.
Габи Д хубаво е дасе връщаме назад щом имаме и пазим хубави спомени.
Аз още вярвам в любовта на ХанКер и имах хубаво предчувствие че в деня на влюбените ще ни изненадат приятно.

Мая с мама

Пожелавам ви една спокойна събота и неделя изпълнена с поводи за усмивки.

# 177
Здравейте хубав ден ви пожелавам
Ханде зад кадър
https://twitter.com/allaboutercel/status/1489871826402648066?s=19

Гамзе някъде отиват май

# 178
  • София
"Времето решава кого ще срещнете в живота си, сърцето ви решава кого искате в живота си,
а вашето поведение решава кой ще остане в живота ви!"

Heart Eyes

# 179
Ханде е постнала две нови снимки от фотосесиата за ELLE

Времето ги срещна точно в точния момент. Любовта им ще победи .

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 14:07 от azisiq

Общи условия

Активация на акаунт