Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 721
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Гамзе и Джанер са на мача

Ясемин

Няма начин и "приятелят" на Ясемин да не е там.
Вчера Ясемин беше харесала една от снимките на Ханде от Мардин.

# 151
Гамзе и Джанер на корицата

# 152
  • София
Wooooow Sunglasses

# 153
  • София
Дилеми, ще си позволя да я кача отново, Е, много е красива тази Хандемий. Каквото искат да си говорят зложелателите й, но е много красива.
С всичките тоалети е прекрасна, но с черното е ослепителна.

# 154
Ханде е коментирала, да видим Зетя ще се включи ли .... Wink

Wink

# 155
Дойде, надникна и си отиде... до следващия път 😛

# 156
# 157

Wink
Едва ли, доста сърдит го раздава, като за голям поддръжник на феминистката кауза.
Йълдъръмови бяха публикували снимки и клипче на Мави в някакъв ресторант с чиния макарони пред нея. Дори Чичко Далкалъч я хареса, а от Чичо Керем - нъцки.

# 158
Ханде е прелестната както винаги.

# 159
  • София

Wink
Едва ли, доста сърдит го раздава, като за голям поддръжник на феминистката кауза.
Йълдъръмови бяха публикували снимки и клипче на Мави в някакъв ресторант с чиния макарони пред нея. Дори Чичко Далкалъч я хареса, а от Чичо Керем - нъцки.
Ханде също не я е харесала. Дали пък не е умишлено?

# 160
Bell На мен ми е интересно друго - Ханде не харесва снимки на сестра си в личния ИГ, нито пък на зет си. Сега ги лайкна на страницата на списанието. Сякаш имат договорка с Керем да не харесват нищо, освен рекламните снимки. Ясемин е качила същата снимка за Ататюрк като Керем, Джерен и Гамзе.
Bell Вече си мисля, че ще изпилят нервите на журналисти, фенове, сеирджии... Ние сме ясни. В окото на бурята сме от началото.
Bell Очаквам завръщане. Завръщане, но с огромно БУМ.
Bell А Керем? Керем е длъжник на екипа на филма, че не качи трейлъра. За мен трябваше да го направи. Колкото и да е сърдит на всички и всичко случващо се.

# 161
# 162
  • София
Bell На мен ми е интересно друго - Ханде не харесва снимки на сестра си в личния ИГ, нито пък на зет си. Сега ги лайкна на страницата на списанието. Сякаш имат договорка с Керем да не харесват нищо, освен рекламните снимки. Ясемин е качила същата снимка за Ататюрк като Керем, Джерен и Гамзе.
Bell Вече си мисля, че ще изпилят нервите на журналисти, фенове, сеирджии... Ние сме ясни. В окото на бурята сме от началото.
Bell Очаквам завръщане. Завръщане, но с огромно БУМ.
Bell А Керем? Керем е длъжник на екипа на филма, че не качи трейлъра. За мен трябваше да го направи. Колкото и да е сърдит на всички и всичко случващо се.

Стина,  топло, топло... 

Точно, защото всички дебнат кой кого ще лайкне. И по това почват да гадаят, до къде са им стигнали отношенията. Направи ми впечатление, че семейство Йълдъръм друг път ни отрупват със снимки от местата, на които почиват. Сега да има някаква снимка от тези дни? А те бяха два дни на планина с Мави. Няма никаква снимка. Това е странното. Нетипично за тях. 

# 163

Wink

Чичко Далгълъч до сега нищо не харесваше, но изведнъж се появи, за да се впише в пейзажа на картинката. Защо ли?
Алоооооо, айде малко да се съобразяваш, Мурате. Нямаш работа там. Иначе започни да ги харесваш отново. На мен не ми пречиш.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 11:28 от st_ina

# 164
Мисля си аз... Договорка с Ханде? Може би... Сърдит?! Не е ясно... Всички знам колко отворен и открит може да бъде Керем. Но..... знаем, че е и зодия Близнаци... Близнаци, Близнаци, ама и те като биологичен феномен са различни в еднаквостта си и си имат своите странности... Колкото може Керем да е светъл и слънчев, открит и отворен към всички, толкова може да отиде и в другата крайност... Да не споделя нищо, да е потаен и да мълчи като партизанин... Е, със сигурност е от тези партизани, които "обичат Родината си", както знаете.. Smirk Аз все още се чудя как толкова време, преди да се разкрият с Ханде, никой никъде не можа да ги улови и папарашки да ги щракне с фотоапарат.. Издържаха геройски изпитанието... За Ханде не е проблем, смятам... Виж, за Керем комай си беше голямо преживяване и изпитание, като го знаем как искаше да изкрещи на целия свят какво се случва между тях... Така че в момента не ме учудва неговата реакция. Момчето може едното, но явно със сигурност може и другото... Все пак е актьор... И в двете безкрайно различни и диаметрално противоположни "роли" се превъплъщава изключително добре...

Общи условия

Активация на акаунт