Гамзе и Джанер са на мача

Ясемин

Вчера Ясемин беше харесала една от снимките на Ханде от Мардин.

На мен ми е интересно друго - Ханде не харесва снимки на сестра си в личния ИГ, нито пък на зет си. Сега ги лайкна на страницата на списанието. Сякаш имат договорка с Керем да не харесват нищо, освен рекламните снимки. Ясемин е качила същата снимка за Ататюрк като Керем, Джерен и Гамзе.
Вече си мисля, че ще изпилят нервите на журналисти, фенове, сеирджии... Ние сме ясни. В окото на бурята сме от началото.
Очаквам завръщане. Завръщане, но с огромно БУМ.
А Керем? Керем е длъжник на екипа на филма, че не качи трейлъра. За мен трябваше да го направи. Колкото и да е сърдит на всички и всичко случващо се.
На мен ми е интересно друго - Ханде не харесва снимки на сестра си в личния ИГ, нито пък на зет си. Сега ги лайкна на страницата на списанието. Сякаш имат договорка с Керем да не харесват нищо, освен рекламните снимки. Ясемин е качила същата снимка за Ататюрк като Керем, Джерен и Гамзе.
Вече си мисля, че ще изпилят нервите на журналисти, фенове, сеирджии... Ние сме ясни. В окото на бурята сме от началото.
Очаквам завръщане. Завръщане, но с огромно БУМ.
А Керем? Керем е длъжник на екипа на филма, че не качи трейлъра. За мен трябваше да го направи. Колкото и да е сърдит на всички и всичко случващо се.

Аз все още се чудя как толкова време, преди да се разкрият с Ханде, никой никъде не можа да ги улови и папарашки да ги щракне с фотоапарат.. Издържаха геройски изпитанието... За Ханде не е проблем, смятам... Виж, за Керем комай си беше голямо преживяване и изпитание, като го знаем как искаше да изкрещи на целия свят какво се случва между тях... Така че в момента не ме учудва неговата реакция. Момчето може едното, но явно със сигурност може и другото... Все пак е актьор... И в двете безкрайно различни и диаметрално противоположни "роли" се превъплъщава изключително добре... Препоръчани теми