Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 758
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Привет! Heart Eyes Спокоен ден ви пожелавам! Grinning

„Когато хората са щастливи в отношенията си, те живеят тук и сега.“ Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

https://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/38043-lubov-i-vrazki/ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 286
  • София
Привет момичета!
Мислите ли позитивно. Защото аз ДА!
Ето какво е слушала снощи нашата Бамби.  Прихваната е от фендома снощи по местно време 23:25 да слуша песента "Мисли за мен" на "Pink Martini".

# 287
  • София
Много е тихо днес тук!
Чудех се с какво да ви разсейвам, чудех се, чудех и ви споделям отново любимото ми фенско клипче с Еда и Серкан:

Много го харесвам по ред причини - подборът на песен, която е една от любимите ми; сцените с Едсер, които са ми топ любими; идеята на самото видео и изпълнението. Simple Smile

Няма да е зле, Керем и Ханде да вземат пример от героите си - да използват всичките си прелести и силни страни, за да се впечатлят отново. Stuck Out Tongue Winking Eye

Усмихнат ден, момичета! Hug

# 288
Здравейте ново клипче зад кадър  на Ханде и Керем от епизод 35

https://twitter.com/i/status/1491000330171334656

# 289
  • София
Колко мило! Аз тук виждам повече Ханде и Керем, отколкото Еда и Серкан. Heart Eyes
Здравейте ново клипче зад кадър  на Ханде и Керем от епизод 35

https://twitter.com/i/status/1491000330171334656

# 290
Здравейте момичета! Чета Ви от времето на В очакване на слънцето и реших да споделя моята гледна точка за ситуацията около Керем.
1 РД на Гамзе- моите адмирации към К.В. който в прав текст и по честно му заявява, че се чувства изолиран       
2  Разговорът е бил емоционален след РД, но там съм по склонна да мисля, че К.Б. е бил по- спокойния(той е изпуснал напрежението с СМС). Ханде емоционално болезнена към семейството, възможно е да е посочила и вратата.
В течение на месец  на Керем се прави демонстрация- може и без теб (РД на Мави и Гамзе). Можело ли  е да се празнува по-късно РД на Гамзе - да, но тук е трябвало да мислят двете сестри. Голямата- самовлюбена егоистка- съжалявам, ако не възприемате моята оценка от това, което виждам в инстаграма, се държи като -всички са и длъжни. Ханде _те се обичат, на нея всичко и е позволено и няма и мисъл, че пренебрегва любимия човек. За мен
К.Б. на снимката от неделя е наранен и шокиран. За втори път след Серенай, на Керем му се демонстрира, аз те обичам, но си на втори план. В такива отношения няма второ място. Семейството се уважава, а обичаният човек е до теб до края на живота ти.
Не знам дали  е било така, а ако е било така? Нужна ли е такава връзка на Керем. Снощи за мен всичко свърши.
Питам се дали Ханде оценява това, което направи Керем за нея в професионален план. В  слънцата Керем изтегли нагоре към славата Х.Д. , сега направи същото с Ханде Ерчел.  Ханде да не слуша* Мисли за мен* ,  а да хваща пътя и да върви да чука на вратата на Керем .
Преди време се върнах назад в темите да видя как е свършила връзката на Керем със С. За 2 месеца. 12 02 премиера на С. Той е там - обичаш, внимателен, целуващ. 3-4 дни по късно излиза снимка на път и коментара е че Керем най- вероятно е в Калифорния. Снимка с приятелите в Л.А. В началото на март е засечен при сестра си и Тео. Няколко дни по- късно е в  Турция.На 25 април  е официалното съобщение.През цялото време никакъв коментар от Керем в социалните мрежи.  Сега ми е нещо де жавю.

# 291
В класацията на актьорите и актрисите с най-голямо влияние в Instagram, организирана от hypeauditor, Керем и Хандеса на  на позиция #3 и #2 в Турция и за първи път Керем влиза в световната ранглиста на позиция #94 в списъка за месец февруари

# 292
Казвам си, че няма да пиша, но като съм провокирана и не мога да си трая. Може би до голяма степен и сама се пренавивам, но сърце не трае. Не искам да влизам в пререкание, нито по някакъв начин да ви секвам желанието за писане в темата. Просто дискутирам и търся своята истина.

1. За да не е бил на рожденият ден на Гамзе, най-вероятно вече е имало разрив в отношенията. Били са обидени един на друг. Явно Джанер не е възприел тяхното спречкване като нещо серизоно, щом отбелязва Керем на снимката с Ханде, а нея самата не. Склонна съм да мисля, че по-скоро се пошегува с тях и с положението им, отколкото да е имал задни мисли. Дали има Керем право да се чувства изолиран...със сигурност. Но и Ханде миналата година с онази оранжева рокля от Бодрум, каза че иска да прекара повече време с Мави и Гамзе, да отидат на почивка. Помня, че пак я хокахме, че с Керем трябва да почива и така стана накрая. Бяха двамата, снимаха ги на плажа и нямаха никакво спокойствие.

2. Не виждам демонстрация от типа "Виж мога и без теб". Напротив, масово дискутираме, че нито един от двамата не е щастлив. Защо не беше на рожденият ден на Мави и за мен си остава загадка. Защо не беше и на събитието на Атасай също. Може би проблемът им започва от декември още? Керем писал смс, а Ханде посочила вратата? Това са приказки като на Бирсен, Акиф и Билал. Идват ми като от 1001 нощ.
Гамзе е по-голямата сестра. Тя ли е самовлюбената егоистка или Ханде? Гамзе е рожденичка, поканила си е близките, организирала е най-вероятно предварително почивката в Сапанджа. Да я отмени заради Керем и Ханде ли? Те това ли биха искали? Семейството на Гамзе от 3 години е Джанер и Мави, не и е работа да се меси във взаимотношенията им.
Ханде държи много премерен имидж в социалните мрежи. Вълнува я наистина как изглежда в очите на другите. Не спира да се доказва и страни от скандали. Това лошо ли е? Можем ли да я съдим, че е родена в Турция, във време, в което баща им се е притеснявал да ги пуска да излизат сами от квартала? Керем е имал възможността да живее в много страни. С отворено съзнание, широкоскроен, със стабилно семейство, но трудно завързващ връзки и приятелства поради постоянното местене.
Да си призная, връщала съм се и аз назад. В теми от преди години. Чела съм всичко, което потребителките са писали тогава за раздялата им. То не е много. Чела съм и отделните теми за СС. Не виждам защо ги сравняваме? Проблема не е изневяра. Не е като Керем да е в САЩ, а Ханде да си е "отпуснала юздите". Да ги слагаме двете една до друга също ми е неуместно. Разликата е осезаема.
Какво стана снощи, по-различно от онзи ден и всичките дни преди това, че за вас всичко свърши?
Да, в професионален план Ханде задобря покрай Керем. Да я е изтрелял нагоре? Ролята "В очакване на слънцето" е била като последния пояс за кариера в Турция, след многото откази, които е получил. Керем от април 2019 до април 2020 си е в дупка. Ханде също. И двамата са с неуспешни последни сериали, спряни заради нисък рейтинг. С изневеряващ мъж, а той наранен и унижен от последната връзка. Този път те го тръгнаха двамата и го извървяха заедно. Успеха е общ, от усилията и отдадеността им през цялото време на сериала. Всичко си беше симбиоза. И двамата дадоха много, и двамата получиха!

Какво казваха приятелите за Ханде, когато е влюбена и обича? Че любимият и става центърът на целият й свят. Че става луда от любов. Вярвам, че хората, които най-много обичаме, тях и най-силно нараняваме. От тях се чувстваме и най-наранени.

Много ми се иска тая приказка да има щастлив край!

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 00:59 от midnight__sun

# 293
  • София
Здравейте момичета! Чета Ви от времето на В очакване на слънцето и реших да споделя моята гледна точка за ситуацията около Керем.
1 РД на Гамзе- моите адмирации към К.В. който в прав текст и по честно му заявява, че се чувства изолиран        
2  Разговорът е бил емоционален след РД, но там съм по склонна да мисля, че К.Б. е бил по- спокойния(той е изпуснал напрежението с СМС). Ханде емоционално болезнена към семейството, възможно е да е посочила и вратата.
В течение на месец  на Керем се прави демонстрация- може и без теб (РД на Мави и Гамзе). Можело ли  е да се празнува по-късно РД на Гамзе - да, но тук е трябвало да мислят двете сестри. Голямата- самовлюбена егоистка- съжалявам, ако не възприемате моята оценка от това, което виждам в инстаграма, се държи като -всички са и длъжни. Ханде _те се обичат, на нея всичко и е позволено и няма и мисъл, че пренебрегва любимия човек. За мен
К.Б. на снимката от неделя е наранен и шокиран. За втори път след Серенай, на Керем му се демонстрира, аз те обичам, но си на втори план. В такива отношения няма второ място. Семейството се уважава, а обичаният човек е до теб до края на живота ти.
Не знам дали  е било така, а ако е било така? Нужна ли е такава връзка на Керем. Снощи за мен всичко свърши.
Питам се дали Ханде оценява това, което направи Керем за нея в професионален план. В  слънцата Керем изтегли нагоре към славата Х.Д. , сега направи същото с Ханде Ерчел.  Ханде да не слуша* Мисли за мен* ,  а да хваща пътя и да върви да чука на вратата на Керем .
Преди време се върнах назад в темите да видя как е свършила връзката на Керем със С. За 2 месеца. 12 02 премиера на С. Той е там - обичаш, внимателен, целуващ. 3-4 дни по късно излиза снимка на път и коментара е че Керем най- вероятно е в Калифорния. Снимка с приятелите в Л.А. В началото на март е засечен при сестра си и Тео. Няколко дни по- късно е в  Турция.На 25 април  е официалното съобщение.През цялото време никакъв коментар от Керем в социалните мрежи.  Сега ми е нещо де жавю.
Здравей, zdragolova!
Много тенденциозен коментар. Прекалено пристрастно си писала. Вижда се, че много неща от връзката между Ханде и Керем са ти убегнали. И определено любимият в тази връзка ти е Керем. Затова не си обективна. Пък и от къде знаеш, кой е по-виновен, та трябва Ханде да ходи и да го моли. Ханде е доста търпелива и прощаваща. Но все някога идва предела на търпението.. Когато има конфликт между двама души, истината е някъде по средата. До този момент нито една от нас не си е позволила да обижда нито Ханде нито Керем. Можем да си изказваме мненията, но всеки го прави премерено. Защото ние не знаем дълбоко нещата от тяхната "кухня". Нека спазваме и занапред добрият тон без квалификации, кой е егоист и кой е самовлюбен. Още по-малко да правим сравнения с предишните им връзки.  
Според мен нещата не са тези, които ни ги представят папараците. Те са много по-дълбоки и не от вчера. Тук има едно натрупване на събития, които накрая доведоха до тази ескалация на напрежението и до избухването на двамата.
Нека се върнем малко назад във времето. Когато свърши "Почукай на вратата ми" всички очаквахме , че двамата ще отидат заедно на почивката, която заслужиха. Но изведнъж Керем се отдаде на работа, та се наложи Ханде сама с приятели да ходи по почивки. След това наистина отидоха заедно до Бодрум. Плановете им бяха да заминат за САЩ и там да продължат развитието си. Но изведнъж и това се промени, защото Керем започна много усърдно да работи и да прави своя мениджърска агенция. Ханде замина за Ню Йорк отново сама. Няма да забравя нейното "Miss you". Това беше нейният вътрешен порив и болка, че е сама там. Керем все беше ангажиран. Сам пътува до Италия, до Испания и пак без Ханде. Въобще, този работохолизъм, който изведнъж обзе Керем не ми допадаше. Та те са едва в началото на тяхната връзка. Трябваше да си отделят повече време за тях двамата. Стигаме до прословутото интервю за HeForShe. Знаем, че Керем говори това, което мисли. Доста пъти дори Гюлфер го е контролирала да внимава. Не знам защо го каза, какво точно е мислил, но това което направи направо ме шокира още тогава. Как ти се струва, да обявиш пред целия свят, че ти на 35 години не си готов да станеш баща и съпруг.  На наградите при въпрос от журналист, дали има намерение да предложи брак на Ханде, той каза категорично: "Първо кариерата". Тогава на мен ми светна сигналната лампичка, че той няма сериозно намерение за нещо повече от съвместно съжителство.  Предполагам, че от тогава и при Ханде е започнало да се появява съмнението, защото на една приятелска среща между Ханде и Бурджу, когато журналистите я попитаха дали очаква Керем да й предложи брак, тя много сериозно и категорично отговори: "Нищо такова не очаквам от него". А Бурджу допълни също с много сериозен тон: "Защо питате нея, попитайте за това Керем". Това беше вторият предупредителен сигнал, че нещо не е, както ние си го мислим. Та според мен, нещата са започнали да тлеят много, много преди да избухне вулкана. Ханде е трупала в себе си и това с проекта за сериала на Керем, просто е било кулминацията. Явно кавгата е станала веднага след като двамата гледаха Мави. Точно преди рожденият ден на Гамзе. Как искаш Керем да дойде, след като двамата вече са били жестоко скарани. И защо трябва Гамзе да си отлага празника. Тя е направила резервации, поканила е и други гости. А Ханде няма начин да не присъства на рождения ден на сестра си.  
Според мен двамата прегряха. Дойде им в повече всичката тази слава, внимание и толкова много ангажименти. На тях сега им трябва изолиране, уединение и да си дадат сметка, какво точно смятат да правят от тук нататък. Защото не може в живота да пренебрегваш едно за сметка на друго. А Керем направи тази огромна грешка. Да той обича Ханде, мислеше си, че тя ще го разбере и ще се съобрази с неговата работа. Но всичко си има мярка. Не може да кажеш, че за теб преди всичко е кариерата. Та тя е толкова влюбена и очаква от него нещо повече. Ханде е вече на 28 години. Така че Керем да не се мотае. Да се вземе в ръце. Нищо още не е изгубено. Напротив точно този скандал ще ги накара да преосмислят живота си. И двамата сега страдат. Сърцата им са пълни с любов и съм сигурна, че ще бъдат скоро заедно. Приятелите им помагат това да се случи. Ледовете се топят. Факта, че Керем се появи преди няколко дни и каза, че се е завърнал е добър показател. Но им трябва още малко време да забравят думите, които са си наговорили. Трябва им време да се успокоят, защото този скандал стана световен. Не е една семейна кавга, която комшиите не са я чули. Двамата са предопределени един за друг и вярвам, че те го разбират. А най-важното е, че любовта им е много силна в момента и сърцата им няма да позволят да се разделят. Стъпка по стъпка те се сближават и накрая ще си простят.
-----------------------------------------------------------------------------
Нещо много любопитно! Хайде сега момичета, взимайте лупите и започвайте разследването. Папараците са уловили нещо, на ход сте вие.    

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 17:39 от БлагаВест

# 294
  • София
Привет Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 16:55 от Dilemi

# 295
  • Кърджали
Мисля че е време да се успокоите.
Че темата взе да прилича малко все едно всеки пишеш тук познава Ханде и Керем по-добре и от майките им.
Съжалявам,че го пиша това, не искам никой да ми се обижда. Но все пак ...

# 296
  • София
Керем се раздвижи. Лайкнал е Нилпери.

# 297
Не ми се искаше да коментирам, но не се сдържам.🙃 Оставям в скрит текст, понеже е доста дълго, а и може на някои от вас вече да им е втръснало да четат по темата:
Скрит текст:
Едно от нещата, които си помислих, когато започнаха да излизат новините, беше, че феновете ще започнат да се разделят на лагери и всеки ще заеме страна. И сега, виждайки, че това наистина се случва, не само в темата, но и в останалите социални мрежи, ми става много кофти.
Не мисля, че е редно да обвиняваме, който и да е от двамата. Нито сме им в дома, нито ги познаваме лично.

Аз коментара на Керем от рождения ден на Гамзе не го приемам толкова сериозно, напротив, за мен е просто закачка. Освен това в Сапанджа освен Джанер друг мъж нямаше-нито този на Нилайко, нито на Дилара. Може Гамзе да е искала да отпразнува в женска компания с най-близките си. Това ми се струва съвсем нормално.
Ханде също не е виновна, че е отишла без Керем. Те не са скачени съдове, че да ходят навсякъде заедно. Може той да бил поканен, но да е имал много важна работа. На всеки понякога му се случва да има ангажименти, които не може да отложи. Не можем да виним и Гамзе, че не е отложила празненството само заради него. Това си е нейният празник и може така да е сметнала за добре. А и не е било просто вечеря в дома им. Организирала е почивка в друг град все пак.
Това, че Гамзе била самовлюбена егоистка не искам да коментирам. Само ще вметна, че е изключително грозно изказване, поне според мен.
Ханде никога не съм я виждала да се държи сякаш всичко й е позволено. Та тя е толкова обран човек, винаги внимава къде какво ще каже и напише. Не знам, zdragolova, защо си останала с такова впечатление.
Също така никъде не съм я забелязала да демонстрира, че Керем е на втори план. Кое те кара да мислиш така? Това, че е отишла на рождения ден на сестра си ли?
Относно чуденето ти дали Ханде оценява това, което Керем е направил за нея в професионален план-със сигурност го оценява, но тя също е направила много за него. Не знам кой кого е изтеглил нагоре, но заслугата за цялата поплуярност, която добиха след СЧК, е и на двамата. И двамата положиха еднакви усилия и бяха еднакво отдадени на работата си.
БлагаВест, нищо лично, но и твоят пост не звучи съвсем безпристрастен.😁
Няма как да сме сигурни, че Ханде и Керем са отменили плановете си за САЩ, само заради неговата работа. Да, продуцира различни проекти, пише сценарий, ходи по работни срещи и върши какво ли още не, но това не го прави автоматично работохолик, който заради работата си не иска да стане баща или да предложи брак на половинката си. Доста преувеличено ми си струва.
Относно пътуването до Ню Йорк-Ханде беше там с Бенсу. Отишли са по женски да си починат и да си направят кефа. Какво да прави при тях Керем? Аз не виждам нищо лошо в това.
Няма и как да знаем колко време прекарват заедно. Не ги следим с камери 24/7. Единствената ни възможност да ги видим е когато постнат нещо в социалните мрежи или когато журналистите ги срещнат някъде.
Изобщо не смятам, че Керем е пренебрегвал Ханде. Нито че за него кариерата е преди всичко. И двамата са казвали, че не мислят за брак в момента и за всяко нещо си има време. И са прави. Щом не се чувстват готови, по-добре да не предприемат тази стъпка, иначе после ще стане много трудно.

Нека не си правим крайни заключения за това кой е по-виновен. Още повече, че не сме им никакви, за да ги съдим и обвиняваме. Само те си знаят какво се случва помежду им в момента. Ако наистина имат някакви разногласия, то със сигурност на никого не му е приятно от случващото се. Дано намерят път един към друг и всичко да остане в миналото.🍀
🤍🧿

# 298
Добър вечер момичета.
Ханде в стори

# 299
Bell Понякога, за да си върнеш усмивката трябва толкова малко - прегръдка, целувка, телефонно обаждане или просто "случайна" среща.
Bell Щастието и тъгата са като заразата - винаги си личат.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 18:48 от st_ina

Общи условия

Активация на акаунт