Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 757
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Да споделя нещо за настроение, което прочетох вчера. Според феновете Ханде и Керем си споделят един телефон, защото когато тя е активна в инстаграм , той не е и обратното. Joy Днес и двамата ги няма, явно са останали без батерия или обхват. ThinkingJoy

Алекс,
Скрит текст:
бързо да оздравява и твоя кашличко, моя малкия също е с кашлица от повече от 2 месеца вече, изпили сме всички сиропи в аптеката, аннибиотик един, снимка на бял дроб правихме. Кашлицата му е влажна и отхрачваща, един ден почти не кашля, на следващия кашля много и така вече месеци. Ако и при вас е така и откриете вълшебното хапче, пиши ми...

Цял ден слушам това..

Скрит текст:
Ти си тук отново, казвайки ми, че желаеш свободата си.
Коя съм аз да те задържам?
Правилно е да действаш така, както го чувстваш , но слушай внимателно звукът на самотата си.
Като сърцебиене, което те подлудява.
В тишината ще си спомниш какво си имал и какво си загубил.
Мълнии се появяват само когато вали. Nature Zap
Играчите те обичат само докато те играят.
Казват, че жените идват и си отиват.
Когато дъждът те отмие ще узнаеш...какво си имал и какво си загубил...

Керем вече почти е изравнил Арас по последователи в Инстаграм, другата седмица вече ще е вторият най-следван турски актьор след Бурак.Sunglasses

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 23:31 от mikipoli

# 271
Хора, заедно или не - Керем и Ханде оставиха следа тук. Не една дори. И не само тук. Каквото и да се случва с връзката им, за някои хора те винаги ще си останат иделни един за друг. За други не са били такива от самото начало. Те си знаят най-добре. Аз си държа на мнението, че има огън там все още. Дали тлее, дали се ще се разгаря - не знам, но такива емоции и чувства не си отиват от днес за утре и за седмица. Ще поживеем, ще видим.

Като казах за следата, ще ви питам нещо.
Когато чуете думата “Робот”, за какво се сещате първо?
Когато видите розова шапка, за какво се сещате първо?

Вероятно има още много неща, които без да искате ви будят спомени за ЕдСер/ХанКер… и те няма да си отидат от днес за утре, нали? 😉
Та, на къде бия… те вече създадоха една история. Две дори. В първата ни показаха, че различията не са пречка за двама души, които се обичат, а във втората история е хубаво да ни докажат, че приказките могат да бъдат реалност. Въпреки различията, трудностите и несъответствията, които може да имат, то обичат ли се както Еда и Серкан, значи … всичко е възможно, когато си на 8! 🍷

# 272
Bell Почти среднощно и аз да се изкажа. Не зная дали са заедно, не зная дали са разделени, не зная нищо за живота им извън това, което публикуват. Зная колко ми дадоха и по-странен начин ми пука за тях. Обичам да анализирам. Част от моя ежедневен свят е. И искам да напиша няколко неща, които ми направиха впечатление.
1. Да, Керем говори за деца. Искал е да бъде млад татко, но...Детето на сестра му е аутист. Дали пък точно тук не е включил на задна. Притеснение и страх. Ние го пропускаме, но той едва ли? Това е болка и несигурност.
2. В последното си  интервю Ханде говори за голямата си любов към Мави. Прекрасна малка сладурана, но тя не може да запълни празнините в душата й. Тя си има своите родители и Ханде винаги ще си остане нейната любима леля. Прекалено място и е отделила. Не ме разбирайте погрешно, но на мен това интервю не ми хареса. С много думи, но не казва нищо. И не ме притеснява, че няма нищо свързано с Керем. Ханде е доста несигурна.
3. Лайковете. Ах, тези лайкове. Не, не ми е странно, че не се лайкват. Странно ми е, че го направиха от раз. Това винаги буди съмнения. Учудена съм, че Ханде не лайква сестра си. Керем е ясен. Той никога не е бил активен в социалните мрежи. Но някакси оставят усещането /поне у мен/ за търсене на верен път. Дали един към друг, дали общ, никой не знае, но принудиха феновете си да се упражняват в налучкване.
4. Предположения ми е трудно да правя за изгрева, но ако не загладят острите камъни, няма да им се получи. Страна не бих взела, но явно и двамата има какво да научат. Понякога тишината не е най-доброто нещо.
5. И последно - нито Ханде, нито Керем ми изглеждат щастливи на снимките и сторитата, които публикуваха в последните дни. На нито една. Съжалявам.
6. Последно - всяка буря отминава, но никога не е същото. Само ако са си направил извод, може да избегнеш следваща. Аз им пожелавам да ни зарадват, защото...се влюбих в любовта им.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 01:39 от st_ina

# 273
С чисто сърце да си кажа, че сигналите при мен постъпват със закъснение. Joy
Когато Линдето доста се напрегна на изказването на Керем, че не се чувства готов за женитба и деца, аз си мислех, че с това той просто затвори устите на журналисти и фенове. Колкото да престанат да ги питат все същото с Ханде... Да ама на нея едва ли й е станало приятно да го чуе...

После, това че спряли да се лайкват и коментират също не ми се видя подозрително. Споменахте, но не запомних последно кога са го направили... Обаче като се замисли човек те до неотдавна не пропускаха, а пак не бяха длъжни да доказват нищо на никого... Затишието около хора, които са били достатъчно активни в мрежите  наистина създава усещането, че нещо не е както трябва.

Явно, че има проблем някакъв, но дано успеят да го разрешат.
Лаура, Hands Plus1 колко му е да си права. Може и никой от тях да не намира сили да сложи край...
По турските сериали неведнъж са цитирали Атила Илхан, да не остана и аз по-назад: ”И раздялата е част от любовта... защото разделените все още се обичат”. Stuck Out Tongue Winking Eye

За общия им телефон и аз го прочетох, Мики Joy
Не е редно ама се смея и на това, че някой си прави труда на всеки 3-4 дни да актуализира информацията за Керем в българската Уикипедия. Първо премахнаха инфото, че Ханде му е съпруга, а впоследствие и подробностите по-надолу, че се е зародила любов на снимачната площадка. Оставили са само едно изречение, кратко и ясно - не е женен и няма деца. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 274
Налбантова само шапка и робот ли? Smile Още като видя Липтон, Сигнал и баклава в магазина и сателита ми ги прихваща веднага. Satisfied

Бързо натрупа 100 хиляди с последните събития. От 9,5М до 10 ги докара с 300-та зора.
Иначе е бил активен в Туитър днес. Харесал е пост за нов филм по Нетфликс с Хазал Кая.

Пишат, че Дисни ще пусне рекламен клип с имената, които имат сключен договор.

Истина, така е! Обичаме ги много! Sparkling Heart Влюбени сме в тяхната любов, която се зароди пред очите ни.

Само искам да вметна, че Ханде е споделяла, че Мави е като лъч светлина за цялото семейство след голямата загуба. Прехвърлиха си любовта и намериха утеха в нея по някакъв начин. След нещо толкова непрежалимо, Мави дойде навреме да ги изкара от дупката.

А за Тео и аутизмът, не се бях замислила. Сега като го прочетох, го виждам като вероятност. Но все пак както интервюто на Ханде остава, така и на Керем. Можеше и с други думи, по-смекчени да отклони въпроса.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 00:00 от midnight__sun

# 275
  • София
Момичета въздържам се да пиша, за да не дърпам дявола за опашката. Надявам се изтичащата информация да е вярна. Но те се помиряват. Дават си шанс. Само още малко търпение. Стискайте палци и се молете.

# 276
Момичета въздържам се да пиша, за да не дърпам дявола за опашката. Надявам се изтичащата информация да е вярна. Но те се помиряват. Дават си шанс. Само още малко търпение. Стискайте палци и се молете.

Стискаме големи палци. Всичко ще е наред помежду им . Имам добра интуиция за това.

# 277
  • София
Ако всичко приключи както трябва, а то е тръгнало, тогава ще си кажа моята версия. Засега не искам да говоря. Очаквам скоро двамата най-накрая да се прегърнат и да продължат напред, защото любовта им е истинска и силна. Всеки трябва да си направи равносметка на грешките и да стигнат до единомислие.

# 278
Не е редно ама се смея и на това, че някой си прави труда на всеки 3-4 дни да актуализира информацията за Керем в българската Уикипедия. Първо премахнаха инфото, че Ханде му е съпруга, а впоследствие и подробностите по-надолу, че се е зародила любов на снимачната площадка. Оставили са само едно изречение, кратко и ясно - не е женен и няма деца. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ххахаах това ме уби Joy Деца без работа им викам аз. Знаете, че всеки може да си пише каквото си иска там.
Докато не си изтрият общите снимки  в инстаграм нищо не е отписано. Joy Като цяло нищо не е сигурно, вижте как Джей Ло и Бен Афлек се събраха на преклонна възраст. Joy

# 279
  • София
Поли примери много. Най-пресният са Биге и Арас. Така и не разбрахме, защо след една дългогодишна връзка се разделиха за няколко месеца. Сега отново са се събрали. Ако се върнем малко по-назад Кенан Доолу и Берен Саат бяха стигнали дори до развод. Но после си дадоха нов шанс и сега се разбират прекрасно.

# 280
Линде Sparkling Heart

Мики, както е тръгнало Зукърбърг ще спира фейса и инста за Европа. Ще гледаме снимки и лайкове през крив макарон. Не знам какво ще правят инфлуенсърите тогава. Satisfied

Баба и дядо нали ви казах, че се разведоха и се ожениха пак след седмица. Съвсем реална история си е. Satisfied

# 281
Всеки може да си драска там, Мики, но пак се изисква регистрация някаква или вход с Фейсбук и т.н. Абе занимава им се Joy

По въпроса с разделите - оставям известните личности настрана, аз си гледам моите комшии и се убеждавам, че в живота всичко се случва: след 10 години съвместен живот се разделиха за около година-две. После се сдобриха бурно и се роди второто им дете. Към днешна дата пак са разделени и ако бяха по-млади при поредното помиряване можеше да се пръкне и още едно човече Sweat Smile
Това ще да е вечната любов Joy

Слънце, ти имаш още по-преки наблюдения Stuck Out Tongue Winking Eye

# 282
Маргарита, тая любов май не е вечна, а циклична. Нещо като сезонната работа. Joy
А публикуването на актьорите, сключили договор с Дисни, май иде да подскаже, че не особените сцени са причина за проблемите "зад Вратата".

# 283
Добро утро.

Пожелавам ви един усмихнат вторник в този мразовит вторник.
Подаръци за Ханде и Керем.

# 284
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с добро настроение и усмивки Wink

Общи условия

Активация на акаунт