Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 752
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Линде, тук не става дума за розовите ми очила. Никъде не съм ги загубила, просто съм реалист. Нито душата ми е свита от мъка по евентуалната раздяла на Ханде и Керем, нито нещо подобно. Просто повече не ми се мисли и коментира тази тема на този етап. Те си знаят, те си решават. Честно казано, вече не ги мисля. Каквото, такова. Wink

Дари, напълно те разбирам. Преди да стигна до състоянието, в което съм момента - пълен непукизъм по отношение на връзката им, минах през какви ли не етапи. Един от тях беше разочарованието. И аз като теб се чудех какво може да ги е скарало на толкова ранен етап. Защото са още в началото на връзката, когато чувствата на влюбването уж са най-силни и тръпката я има. Още любовта не е прераснала в обич, а има страст и т.н. Когато връзката им навлезе в етап рутина, когато са заедно поне 2-3 години, живеят заедно, опознаят се, видят се в различни светлини, вече е друго. Караниците са нормално нещо във всяка двойка. Ама сериозен проблем на толкова ранен етап е друго нещо. И след като размишлявах бая по темата, стигнах до извода, че това не е моят живот и не ми влиза в работата. Че те не са ми близки приятели и нямам право да се интересувам какво се случва. Че надали ще разбера и че всъщност животът продължава. Затова им пожелах щастие и да намерят правилния път. И оттогава не се ядосвам и чудя заедно ли са, не са ли. То ще се разбере в един момент. Simple Smile

# 256
  • София
Привет! Heart Eyes
Преди една година....  
На 06.02.2021  при излъчването си епизод 30 на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı с хаштаг #kalpunutmaz "сърцето не забравя" получава рекордните 2.1 млн туиита. Stuck Out Tongue Winking Eye
Това е началото на правенето на история с рекордните 8.475.552 туиита за финалния епизод на сериала през м.септември 2021.
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 257
  • София
Dilemi, къде ме върна!!! Какви емоции само бяха. Какво нещо. Липсват ми онези времена. Такава лудост на тема Сен чал ме беше обвзела и така се радвах на всеки подобрен рекорд. Хубави времена бяха! Носталгично ми стана сега. Ех… Heart

# 258
Скрит текст:
Линде, тук не става дума за розовите ми очила. Никъде не съм ги загубила, просто съм реалист. Нито душата ми е свита от мъка по евентуалната раздяла на Ханде и Керем, нито нещо подобно. Просто повече не ми се мисли и коментира тази тема на този етап. Те си знаят, те си решават. Честно казано, вече не ги мисля. Каквото, такова. Wink

Дари, напълно те разбирам. Преди да стигна до състоянието, в което съм момента - пълен непукизъм по отношение на връзката им, минах през какви ли не етапи. Един от тях беше разочарованието. И аз като теб се чудех какво може да ги е скарало на толкова ранен етап. Защото са още в началото на връзката, когато чувствата на влюбването уж са най-силни и тръпката я има. Още любовта не е прераснала в обич, а има страст и т.н. Когато връзката им навлезе в етап рутина, когато са заедно поне 2-3 години, живеят заедно, опознаят се, видят се в различни светлини, вече е друго. Караниците са нормално нещо във всяка двойка. Ама сериозен проблем на толкова ранен етап е друго нещо. И след като размишлявах бая по темата, стигнах до извода, че това не е моят живот и не ми влиза в работата. Че те не са ми близки приятели и нямам право да се интересувам какво се случва. Че надали ще разбера и че всъщност животът продължава. Затова им пожелах щастие и да намерят правилния път. И оттогава не се ядосвам и чудя заедно ли са, не са ли. То ще се разбере в един момент. Simple Smile
Аз пък обичам да си разсъждавам за човешкото поведение, мотивите, причините, решенията и пътищата по които криволичи живота. По-лесно и безопасно е да се анализират грешките на другите. Ще продължа да следя сагата от чисто научна страст да си съставя мнение в кого и каква е причината.
Моя не особено добра черта е, че като се разочаровам веднъж от някого, после все имам едно наум.
Честно казано в момента нямаме никаква информация, но вътрешно обвинявам повече Керем. Все си мисля, че космополитните хора трябва да са по-мъдри и широко скроени, в т.ч и повече прощаващи, повече толерантни.  А той се оказа по-бързо аут дори от женкаря Далкълъч.
Трудничко ще загледам след това проекти и на двамата, колкото и да е напълно лишено от логика.

# 259
  • София
Дари, няма лошо да си размишляваш и т.н. Всеки с неговата лудост, както се казва. На мен ми е интересно да ви чета. Споделяте различни гледни точки. Аз за себе си обаче нямам мнение. Дори не ми хрумва какво може да е станало, за какво толкова може да са се скарали. Камо ли да предполагам кой е крив, кой - прав, има ли виновен или не. Със сигурност е рано да коментирам как ще се отрази на фенството ми тяхната раздяла. Мисля, че никак, но времето ще покаже. Simple Smile

# 260
Когато се върна назад във времето ме обхваща носталгия , но пък всяка сряда с вас когато коментираме всеки един епизод ми става отново хубаво и радостно. Надявам се когато започне да се излъчва и в България отново да коментираме всеки един епизод.

# 261
  • София
Когато се върна назад във времето ме обхваща носталгия , но пък всяка сряда с вас когато коментираме всеки един епизод ми става отново хубаво и радостно. Надявам се когато започне да се излъчва и в България отново да коментираме всеки един епизод.
Със сигурност ще намерим какво да обсъждаме! Stuck Out Tongue Winking Eye Защото и нашите гледни точки се променят, в зависимост от преживяното от нас, от натрупания житейски опит, от нещата, които се случват с нас и около нас. Sunglasses Поне аз мисля така! Stuck Out Tongue Winking Eye

Серкан Болат, 22 епизодSunglasses

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 20:08 от Dilemi

# 262
Добър вечер! Бях се зарекла  да си стоя мирно на балкона ,но има нещо , което не ми дава мира и ме провокира да сляза отново . И аз като dariVale обичам да се вглеждам в поведението на хората и да следя кой как реагира в дадена ситуация , да поставям себе си на тяхно място.Не ми се иска дори да споменавам имената на нашите сладури, но ситуацията все пак е свързана с тях.
Скрит текст:
Става дума за разменените реплики, между нашето момче и баджанака при честването на рождения ден на балдъзата . Още тогава като го прочетох ми стана кофти, въпреки ,че и тогава, и сега не знам каква част от това е  истина , майтап ли е , сериозно ли е.Та ако мой любим човек, в когото съм вярвала и боготворяла ,ме накара да се чувствам пренебрегната , изоставена и ненужна ,ще бъда адски обидена и ще го отрежа много яко.Защото колкото и да е интелигентен, културен ,добър, всеки човек има  праг на търпимост ,след който чувствата и мислите могат да завият в друга посока . В такъв случай само времето  и силата и качеството на чувствата между хората могат да спасят положението.
.
 Е, изказах се, сега като радичковите врабчета се връщам на балкона  и ще чакам  развитието на събитията.

Ето този кадър ме залепи за екрана от лятото на 2020 година , та и до днес!Мамин Убавец!
Лека вечер и не се ядосвайте , да са живи и здрави и те, и ние!

# 263
  • София
Добър вечер! Бях се зарекла  да си стоя мирно на балкона ,но има нещо
Скрит текст:
Става дума за разменените реплики, между нашето момче и баджанака при честването на рождения ден на балдъзата . Още тогава като го прочетох ми стана кофти, въпреки ,че и тогава, и сега не знам каква част от това е  истина , майтап ли е , сериозно ли е.Та ако мой любим човек, в когото съм вярвала и боготворяла ,ме накара да се чувствам пренебрегната , изоставена и ненужна ,ще бъда адски обидена и ще го отрежа много яко.Защото колкото и да е интелигентен, културен ,добър, всеки човек има  праг на търпимост ,след който чувствата и мислите могат да завият в друга посока . В такъв случай само времето  и силата и качеството на чувствата между хората могат да спасят положението.
.
+1 Hands Thumbsup Kiss

# 264
Като сме тръгнали да се включа и аз. Simple Smile Тук само Линдето го изкоментира тогава, но и на мен ми направи впечатление. Казах си: сигурно ни баламосва в репортажа за He For She и скоро ще има новина. Не исках да го коментирам, защото нямаше изгледи да се задава буря на хоризонта. Далеч съм от мисълта, че човек към 35 не може да си променя желанията, мислите и светогледа. Но как Керем в интервюта е казвал винаги, че иска да бъде млад баща. Още преди 30. Помня интервю, в което казваше, че иска голямо семейство, с дете в скута му, друго на крака и трето качено на врата. Миналата година в интервюто за Hello, повтаряше същото, че много иска, но предвид работата и липсата на половинка (като тогава вече са били двойка), няма как да се случи преди 35 години. Една година по-късно края на декември казва, че не е готов за брак, не знае дали иска да създаде дете в такива времена. Thinking Е извинете, но вие ако чуете подобно нещо от половинката си, как бихте се почувствали? На мен би ми светнала веднага една голяма червена лампа "Тревога". И двамата са раснали в щастливи семейства, уважаващи се, подкрепящи се и сплотени И двамата търсят такава любов с каквато са отгледани. Няма как Ханде покрай Гамзе и Джанер и тяхната връзка, която продължава щастливо с години, да не иска същото и за себе си. Покрай Мави със сигурност се е събудил някакъв дори и минимален инстинкт и желание да бъде майка. В Шоуто на Ибрахим, също каза, че иска. Просто и аз като вас търся някаква логика откъде може да се зароди проблем. Бирсен (на която нямам доверие) пусна туита, че са разделени от 3 седмици, което се пада началото на януари, малко след интервюто, когато бяха под карантина. Вече не съм сигурна коя информация е достоверна, въртим се в някакъв омагьосан кръг от 2 седмици. Щях да пиша, че си ни правят на луди, но ние и сами добре се справяме.

Поста ми не е срещу Керем, не съм и на страната на Ханде. Смятам, че проблема идва и от двете страни. Стискам палци и се надявам всичко да е преодолимо.

Това ми е последният пост по темата, докато не излезе нещо от тях двамата.

# 265
  • София
Никой от нас не знае как са нещата между тях,дано се оправят ,но най важно да намерят заедно или поотделно човекадо себе си,този който не само ги познава,но и зачита тяхното мнение и интереси.
Не  съм съгласна Керем виновен или не да се моли за прошка,любовта е движеща сила ,но и за  нея трябва гориво.Млади красиви,талантливи ,постигнали успех в работата си по различен начин.Ханде е може би с по нисък материален стандарт от Керем,но по пътя към славата тя е подкрепяна от цялото семейство.Керем,отказал се от материалната опора на семейството ,заработил и извоювал славата си  сам,подкрепян единствено от желанието за успех,успех не толкова от последователи колкото от вътрешното му чувство дали е изиграл ролята така,че той самия да е задоволен.Тяхния филм свърши ,времето за опознаване също, сега те ще си решат как да напаснат любовта си с професията и   изтощителния график на работа ,с приятелите и роднините,и да само отстъпчивост и любов не стигат нужно им е и разбиране и приемане на другия като равностоен партнюр в тази връзка,а не само любим или любима,Космополитния Керем мълчи, красивата Ханде също,значи трябва и ние да си замълчим и приемем  че ще ни съобщят когато са готови,без притискане и подпитване.
Май клоня към Бърборанка,Керем ше играе може би пак така прочувствено и с друга партнюрка,но без да е заложил сърцето си,Ханде отново ще ни радва от екрана,а аз ще приема тяхното решение ,защото животът е техен и те са в него.

# 266
Leddel, не смятам, че на Ханде нещата са и се получили по-лесно от на Керем. Семейството й не е заможно, спирана е била да се занимава с актьорство. И до ден днешен критиките към нея са безпощадни. Като почнем от играта й и минем през периода, в който е била по-закръглена и обект на подигравки заради теглото, дори заради лицето си. После идва онзи мишок, който не спря да изневерява. И на Керем не му е лесен пътя. Много прослушвания без успех, подигравки заради езика, чужд в родината си, заменен от половинката си с 50 годишен комик.

Космополитния Керем мълчи, красивата Ханде също,значи трябва и ние да си замълчим и приемем  че ще ни съобщят когато са готови,без притискане и подпитване.

Hands Plus1

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 23:54 от midnight__sun

# 267
  • София
Да, момичета, точно заради това се радвах, че Ханде и Керем се събраха. Защото и двамата не са имали лесен живот - нито в личен, нито в професионален план. Мислех си, че най-после късметът им се усмихва, птичето им е кацнало на рамото и ще открият голямото щастие заедно. Толкова красива двойка, на пръв поглед създадени един за друг. Допълват се, подкрепят се, уважават се. Наистина изглеждат перфектни заедно. Пу-пу! Знаех, че будят завист у някои хора, но се надявах злите очи да не ги застигнат. Както неведнъж сме писали тук - орисахме ги да бъдат заедно и щастливи. Затова сега ме е яд, че се случва всичко това. Жалко наистина.

# 268
Може да се скарали, но това не значи, че няма да се сдобрят! 🤗Може би всеки един чака другият да каже това е :Край! И щом никой от двамата не го казва, значи няма край.
Даже и аз не се разбрах какво исках да кажа! 😁😅😂

# 269
Керем увеличи последователите

Общи условия

Активация на акаунт