Дари, напълно те разбирам. Преди да стигна до състоянието, в което съм момента - пълен непукизъм по отношение на връзката им, минах през какви ли не етапи. Един от тях беше разочарованието. И аз като теб се чудех какво може да ги е скарало на толкова ранен етап. Защото са още в началото на връзката, когато чувствата на влюбването уж са най-силни и тръпката я има. Още любовта не е прераснала в обич, а има страст и т.н. Когато връзката им навлезе в етап рутина, когато са заедно поне 2-3 години, живеят заедно, опознаят се, видят се в различни светлини, вече е друго. Караниците са нормално нещо във всяка двойка. Ама сериозен проблем на толкова ранен етап е друго нещо. И след като размишлявах бая по темата, стигнах до извода, че това не е моят живот и не ми влиза в работата. Че те не са ми близки приятели и нямам право да се интересувам какво се случва. Че надали ще разбера и че всъщност животът продължава. Затова им пожелах щастие и да намерят правилния път. И оттогава не се ядосвам и чудя заедно ли са, не са ли. То ще се разбере в един момент.

Поне аз мисля така!

Е извинете, но вие ако чуете подобно нещо от половинката си, как бихте се почувствали? На мен би ми светнала веднага една голяма червена лампа "Тревога". И двамата са раснали в щастливи семейства, уважаващи се, подкрепящи се и сплотени И двамата търсят такава любов с каквато са отгледани. Няма как Ханде покрай Гамзе и Джанер и тяхната връзка, която продължава щастливо с години, да не иска същото и за себе си. Покрай Мави със сигурност се е събудил някакъв дори и минимален инстинкт и желание да бъде майка. В Шоуто на Ибрахим, също каза, че иска. Просто и аз като вас търся някаква логика откъде може да се зароди проблем. Бирсен (на която нямам доверие) пусна туита, че са разделени от 3 седмици, което се пада началото на януари, малко след интервюто, когато бяха под карантина. Вече не съм сигурна коя информация е достоверна, въртим се в някакъв омагьосан кръг от 2 седмици. Щях да пиша, че си ни правят на луди, но ние и сами добре се справяме.