Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 49 112
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Simple Smile

Gift Heart

# 526
  • София
Добро утро Бамбини!  Бъдете здрави и щастливи.
Денят започва чудесно. Нека да завършим също толкова хубаво, както и го започваме.

Вече сме по-спокойни за нашите ХанКер. Знаем, че са прекарали заедно денят на влюбените. Ханде изглежда прекрасно. Щастлива и много влюбена в нейният Керем и в живота.
Ето го и нейният девиз за любовта:

# 527
Добро утро 🌺
Пънар е споделила тези снимки преди три дни от Оксфорд  може с Ханде да са били заедно

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 10:02 от sani1212

# 528
  • София
А за приключенията на семейство Йълдъръм, може да се напише сценарий за филм.
На Джанер, миличкият, никак не му е лесно. Всичко му се трупа на неговите плещи. За какво по-напред да мисли.

Цитат
След всичките ми притеснения вчера, Гамзе забрави паспорта си, като го сложи в джоба на седалката и след като слязохме от самолета ме попита: „Джанер, паспорта ми в теб ли е?“  Това ми вдигна кръвното напрежение на  imdb 8.2 и се върнах в самолета и намерих паспорта  сред боклука?
Вземам подкожния чип възможно най-скоро.Уморен съм.

Междувременно Париж иска 2 дози ваксина и PCR тест. Червената точка на паспорта също е поставена на пункта. Колко дози PCR?  Разходката из града без маска е безплатно. Контролът се извършва в затворените зони и маските са задължителни. Тъй като маската предпазва само от вятъра, докато карам колело, за мен няма друго предназначение
.

Сагата му продължава. Имало е турбуленция при полета. След всичкият този стрес Джанер е сънувал, че самолета катастрофира. Добре, че това е само сън... Като се прибере ще трябва да му леят куршум.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 10:23 от БлагаВест

# 529
Сигурно ли е, че Ханде е била с Керем в странство? За една приятелка арабка питам 🙄

# 530
Сигурно ли е, че Ханде е била с Керем в странство? За една приятелка арабка питам 🙄

Тъй като Ханде постъпи много "умно" и се издаде къде е , очакваме включване от летището тези дни Joy може да не са ги хванали на излитане, но на кацане ще успеят. Joy
Или пък феновете ще почнат да звънят по хотелите да питат има ли гости Ханде Ерчел и Керем Бюрсин. Случвало се е вече , когато бяха на Малдивидите. Joy

# 531
Ако знаех на кое летище ще кацнат  щях да пратя приятелката... тц, няма да има инфо от кухнята... ще си чакам...
Сега по сериозно,  не съм чела при рускинята, че все ми иска регистрация,  какво е мнението им след тази снимка на Ханде? Знам че  арабките са информирани доста, очаквам и оттам включване.

# 532
  • София
Снимката чака потвърждение,засега е в коридора,,,Свободно съчинение по картинка,,и зала Реал поне от това което прочетох

# 533
  • София
Ханде и Керем са купонясвали на дискотека в Лондон. Интересното от това кратко видео е само първите няколко секунди. После е пълнеж. Но това, което искахме да видим го има.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 14:56 от БлагаВест

# 534
ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ,
за последващия пост!
Омръзна ми да чета съчинения по картинки ... за ПР агенции, други лица замесени приятели, родители, завистливи колеги и т.н.
Някои от Вас знаят защото съм го споделяла в темата имам син, който е между годините на Ханде и Керем, добре познавам тяхното поколение и най-вече работещите, интелигентни и креативни млади хора. Нито Ханде, още по-малко Керем ще си оставят колата в калта...Ала, бала са договорки и неправилно преставителство "игрички, закачки" Извинявам се отново "Влязох с бутонките"!
Пред мен седи въпроса имало ли е реално кавга, раздяла? Ако отговора ДА , тогава къде е пукнатината? Възможно ли е да възстановят цялото? Ако отговора е НЕ, какво ще предприемат за да устоят на тази помия?
Реакцията ми е такава защото ги обичам...
Споделям Ви, едно красиво стихотворение на моя дългогодишна приятелка за да се извиня отново:

Любовта е гола. Без дрехи.
Без нашийник и маска
Тя не носи доспехи,
не понася гримаси.
Любовта не иска. Тя дава.
И не търси в замяна.
Гордост, свян не продава,
тя ги има за двама.
Любовта не препуска.
Тя не бърза за никъде.
Щом е силна, не пуска
ръката ти насред пътя.
Затова е ранима,
непокорна и дръзка,
затова е очаквана,
затова е отблъсквана.
Любовта е награда
за душата и тялото,
тя е всъщност медала,
че опазил си цялото.
Svetlana
Хубав ден!

# 535
Най важното че двамата са заедно в Лондон. Обичат се и сега любовта им е станала още по силна.

# 536
Оф, гледам и се опитвам да я разпозная Ханде, но не мога. Flushed Поне Керем успях Joy

# 537
И аз не виждам Ханде, ама Керем... домъчняло ми е за този човек. 💜

# 538

Магия, Purple Heart как сте с бебчо? Баткото радва ли му се?

# 539
Това видео с Керем изтече снощи в туитър, но не знаем дали е актуално, според мен е нещо старо. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт