Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 49 116
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте, маДАМИ! Hug

И аз не съм се включвала скоро, просто нямам какво да кажа, но си ви чета редовно. Simple Smile

Благодарности на Буря за разясненията. Много изчерпателен и полезен пост. Не искам да коментирам Демет с лошо, но, ако всичко това е било ПР схема - срам и резил. Не съм човек на интригите и бягам от подобни неща. Затова не гледам с добро око на такива изпълнения.

И да допълня, че Гюнфер е мениджър и на Неслихан (нашата Айдан) и Алиджан (Сейфи).  Мисля, че и това е от скоро. Или поне не си спомням, когато сериалът започна, да ми е правило впечатление, че им е мениджърка. А уж ги следя тези неща. За въпросната агенция ID нямам кой знае какви впечатления, но тук, в мамата, съм чела повече лоши, отколкото хубави коментари. Въпреки това гледам, че големите имена са при тях.

# 511
  • София
Никога няма да забравя този поглед на Керем. Очите му плуваха във влага от огромната любов, която не можеше да прикрие. Керем не може да лъже. Той бледнее, изчервява се, смее се гузно, въобще той е един много чист и прекрасен мъж. Мъж-мечта за всяка жена. Една обаче е влязла в огромното му човеколюбиво и състрадателно сърце. И дано да си остане там, независимо от всичко и всички.

# 512
Аз пак като стара свекърва, кога Керем и Ханде са се разделили, че успяха да се сдобрят и съберат отново. Чета и ми се струва, че доста от феновете им се крият в гардероба и знаят всичко за тях. Ако ми кажете Кетрем бей с какви боксерки се подвизава пред Ханде ханъм и дали си хвърля чорапите в коша или свободно се носят из къщата ще приема цялата информация на 100 % за достоверна. Не може ли просто да си гледат ангажиментите и да си живеят живота без нас. И да не забравяме, че се вижда това, което ни се покаже. Какви са в реала е малко трудно да знаем.
Относно писаниците за Демет и едни хипотетични отношения с Керем и ревността на Ханде са ми точно като приказки от 1001 нощ, където лошия джин се появява за да отнесе главния герой в пустинята или при птицата Ру.
Ами и аз си казах. 🙄

# 513
  • Плевен / София
Аз пак като стара свекърва, кога Керем и Ханде са се разделили, че успяха да се сдобрят и съберат отново. Чета и ми се струва, че доста от феновете им се крият в гардероба и знаят всичко за тях. Ако ми кажете Кетрем бей с какви боксерки се подвизава пред Ханде ханъм и дали си хвърля чорапите в коша или свободно се носят из къщата ще приема цялата информация на 100 % за достоверна. Не може ли просто да си гледат ангажиментите и да си живеят живота без нас. И да не забравяме, че се вижда това, което ни се покаже. Какви са в реала е малко трудно да знаем.
Относно писаниците за Демет и едни хипотетични отношения с Керем и ревността на Ханде са ми точно като приказки от 1001 нощ, където лошия джин се появява за да отнесе главния герой в пустинята или при птицата Ру.
Ами и аз си казах. 🙄
+1
И Демет от вчера е сгодена за човек, с който се беше "отписала"....

# 514
Посмях се от сърце на "изненадващото" предложение за брак, за което се е знаело от фенове и журналисти една седмица по-рано. Joy

Те известните си послъгват и понякога правят обратното на онова, което казват/показват. Все пак личния живот си е личен и не дължат обяснение на никого. Стига да не поискат сами да го дадат Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 515
Незнам как не съдят тия жълти вестници и журналисти когато публикуват лъжи с цел да внасят интриги.

Неустоима красавица, късметлия е Керем с такава жена до себе си.

Любов

И сме на будките на списанията

# 516
  • София
Не следя всички писаници заДемет и Ханде,не съм подробно запозната като Вас,но все ми се струва за неетично за да изкараме любимката си права във всичко да нападаме друга .И двете са ползващи една и съща агенция,как стана така ,че Ханде отказа роля ,предложена на нея първо,а пък любимка е Демет не разбрах.Как Ханде се разделя и събира с нейния певец по доказани изневери ,но е в реда на нещата,а Демет събрала се след раздяла е играч.И това което най много ме издразни,е че Керем и Ханде са изнесли на гърба си други вече  две години .Не е зле да проследите успешните сериали и на двете за да си припомним ,че първо популярност получи филма на Демет,а две години след това този на Ханде.Аз харесвам и двата филма,и двете се раздадоха на макс,но  не смятам че която и да е от тях умишлено ще върти интриги и то срещу името си за пиар.Нима мислите че Демет би искала да говорят за нея като жена която кара другите жени да се страхуват,или красивата Ханде е толкова неуверена в себе си та би изпитала ревност и то към човека който изнуден от нея в прекия чат призна че най му харесва да играе с нея.Керем който за да не обиди някой попада  самия той в неловки ситуации.Всеки има право на мнение и споделяне на своето мнение,за мен трябва да ги  приемем така както чувстваме ,а не както ни се иска. Идвете двойки не са задълженини да ни се отчитат,когато и ако изобщо решат ще споделят част от живота си.И да аз лично не смятам че Керем играе три пъти по лошо от Ханде ,защото видите ли нейните фенове са три пъти повече от неговите.Същото се отнася и за  другите артисти,едни правят запомнящи се роли с малко фенове в истаграм,а други лежат на едната си слава.Ханде е по земна от феновете си ,работи упорито и успешно ,и да я противопоставяме на когото и да е е ненужно.За мен има някаква интрига,все ще се разбере но нито една от тях няма личен интерес да участва в нея,още повече ,че и двете имаха подписан договор с Дисни.

# 517
  • София
Момичетаааа....  Денят на влюбените, в Лондон!  

# 518
Bell Не мога. Качвам я и аз. И сега за кого е това сърчице? Познайте от 1 път. Пък и кой снима? Толкова много въпроси. Пу, пу...знам отговора. /Ех, Лондон, Лондон.../

# 519
Аууу, прекрасна Ханде. ❤❤❤❤❤❤❤

Не знам за вас , но аз съм си спокойна и щастлива, че всичко е наред. Ако има драма все пак първа Бирсен ще научи и ще ни информира.🤮😂 Не ми е много приятно тяхното мълчание, защото ни разглезиха, свикнахме , всеки ден нови снимки, коментари, но това сега е здравословно. Както за тях, така и за нас. Аз лично усетих, че твърде много са обсебили съзнанието ми. 😂

# 520
С  една дума"  сърце за вас,  Керем за мен " ☺ ваша Ханде 😜

# 521
Славена,
Точно, много точно казано Simple Smile

С  една дума"  сърце за вас,  Керем за мен " ☺ ваша Ханде 😜

# 522
Еййй, но и Ханде хич я няма. Гледа си тя звездите, а за нас нито сянка, нито отражение… ни-що! Скръндза 🧐😵💫

Открих си едно “К”. За спокойствие 😂

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 22:22 от Nalbantova

# 523
  • София
Щастието е изписано на лицето на Ханде.     

# 524
Прекрасна, щастлива и усмихната Ханде.
Да сме спокойни момичета. Двамата с Керем изживяват пълноценно любовта си.

А да попитам това също ли е нова или е от старите им

Общи условия

Активация на акаунт