Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 49 117
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честит празник на виното и любовта, прекрасни, усмихнати, успешни, удивителни и упорити фенки на нашата  магнетична двойка Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, причината всички ние да сме тук в тази тема! Понякога активно пишещи, понякога само четящи, понякога просто преминаващи ....

На вас и вашите близки желая много крепко здраве, бурна споделена любов или красива улегнала обич, спокойни и усмихнати делници, искрящо щастие!

Наздраве! За вас и нашата причина!

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 22:02 от nrgmama

# 496
Докато чакаме новини от нашите ето Нова снимка на Ханде от фотосесията за списание ELLE

# 497
Честити празници-  св.Валентин и Трифон зарезан, момичета! Без значение кой , какво празнува. Желая ви опияняваща любов!
Бъдете щастливи, обичайте се и се радвайте на живота, който е най- ценния подарък!
И един видеоклип с  любимите ми Ханде и Керем.
https://youtu.be/ZZWgR8fieSA

# 498
Лека вече.
С ново от Мая

# 499
Красива и споделена вечер момичета ❤️
Обичайте, дарявайте любов и бъдете обичани ❤️🍀 ииии задължително пийте вино за берекет и здраве Simple Smile
Наздраве за здраве! 🍾🥂
Бъдете щастливи 🎉

# 500
Добро утро момичета. Един успешен вторник ви пожелавам.

Гамзе с пълна сила се е отдала на почивка в един романтичен град Париж

# 501
Здравейте отново!
С малко закъснение, но Честит празник на всички празнуващи! Бъдете здрави, много щастливи и обичани, и нека животът ви е изпълнен с безброй поводи за усмивки! Blush Heart Exl

Ще се върна малко по-назад в темата, за да отговоря на няколко коментара относно това, което бях писала за ID агенцията и т.н., надявам се да нямате нищо против Simple Smile (предварително се извинявам ако оставя много дълъг коментар Smile )

midnight__sun беше написала, че също си чела разни неща по адрес на агенцията, както и за една от любимките сред клиентите им, и че май се досеташ коя е и т.н. Ами ако предположението ти е Серенай, си права Smile Но това не го казвам с цел да бъде приемано все едно я нападам или нещо подобно. Просто е всеизвестно, че с г-жа Айше са много близки (дори някъде пишеше, че тя май й е кръстница, но нямам представа дали това е вярно) и са си като роднини в общи линии. Ходят и на почивки заедно много често, така че не говорим за просто типични, само професионални, взаимоотношения м/у клиент и мениджър.

Беше попитала и дали да трябва да смятаме Ханде и Демет за едни от любимките.
За Ханде, категорично може да се каже, че не може да бъде смятана за любимка (поведението на агенцията спрямо нея, е меко казано под всякаква критика..) Не знам дали ви е направило впечатление, но от началото на миналата година (2021) почти всеки нейн нов проект (под проект имам предвид кампании с различни марки и организации, фотосесии и т.н.) беше leak-ван преди официалната дата, на която е обявено, че трябва да излезе. Под leak-ван имам предвид, че ще започнат да се разпространяват кадри от backstage-а на някоя фотосесия или директно снимките от сесията (професионално заснетите) изведнъж от нищото, попадаха онлайн.. Примери имаме, за съжаление, не 1 или 2, а повече.. Като започнем от фотосисиите с нови колекции на Nocturne (говоря за тези, още отпреди пролетта/лятото) и стигнем до снимки, от фотосесията й за списанието Magnet Quarterly (семейното издание, което бяха заснели заедно с Гамзе, както и Кенан Догулу и неговият брат и сестра).. Тогава ставаше въпрос за снимка на Ханде и Гамзе, която не е била одобрена да бъде използвана, нито в списанието, нито с комерсиална цел, за да се рекламира съответното облекло, с което са облечени (в онзи случай говорим за бански констюми). Е да, ама въпросната снимка изведнъж лъсна на страницата на марката бански, с който беше облечена Гамзе и оттам, както можете да се досетите, бидейки колко е голям фандома, се разпространи за секунди.... Предполагам ви е добре известно, че когато се правят фотосесии, кадрите след това биват прегледани и одобрени от съответното лице или лица, чиято сесия е, и чак тогава, тези, които са избрани, биват разпространени, било то дали в списанието или на Инста-страница на някой бранд дрехи, с чиито аутфити са облечени моделите и т.н. Меко казано е непрофесионално да бъде допуснато, неодобрени кадри да се разпространят и да се използват с рекламна цел.. Смисъл говорим някой да си трупа Money With Wings на гърба на друг, използвайки лика му.. Не е окей.
После на ред беше организацията "Cancer-Free Life Association" (Kansersiz Yaşam Derneği), на която както знаете Ханде стана лице. Отново преди официално да бъде обявено, че тя ще бъде лицето на организацията, се разпространиха нейните снимки..... След което объркаха и датите и епизодите, в които искаха да включат въпросната кампания в самия сериал (ако си спомняте в еп. 48 беше вкаран слогана на кампанията, за да мотивира зрителите да са включат и да я подкрепят изпращайки Смс-и). Въпреки, че това със сериала и епизода, беше грешка и на продуценската компания на СЧК, пак всички решения и действия минават и през агенцията..
После, към края на отктомври, няколко дена преди да трябваше да пуснат корицата на списанието InStyle, ВСИЧКИТЕ професионални снимки от фотосесията за това списание, изведнъж плъзнаха онлайн (дори, ако не се лъжа именно отвратителния журналист Билал ги разпространи от своя Инста акаунт......)
В общи линии нон-стоп се търсеха начини как да саботират труда й..
Ще спра дотук с leak-натите проекти на Ханде, за да не дотегне на някого прекалено Smile

За тези, които питат, защо тогава Ханде продължава да стои с ID, честно казано, не мога да дам точен отговор. Знам, че тя си обича мениджърката Дамла (въпреки, че много от феновете я хулят и нали коментират, че тя не става за нищо като мениджър и т.н.) Склонна съм да се съглася с тях, защото наистина има моменти, в които имам чувството, че тя е нейн мениджър, просто така формално, но реално нищо не прави.. Но същевременно знам, че Ханде си има причина да си я обича и да държи на нея.. Тук проблемът е, че самата Дамла няма власт в агенцията, както се сещате.. Смисъл тя е просто поредният мениджър там, като много други, но относно самата агенция, и кое как? и защо? да се случва, властта и думата я имат други (да, най-вече въпросната Айше).
Това е една много голяма агенция (ако не се лъжа най-голямата в Турция) и на много хора е известно, че като агенция, относно проектите и работите, които би могла да предложи на клиента, е на високо ниво (смисъл, че имат връзки и бидейки, че са голяма фирма, могат да предложат добри оферти). Ама това високо ниво, се отнася само до това.. Просто всички задкулисни игрички и ПР историики, които забъркват, защото те така просто са решили да действат, меко казано хвърлят уж високото ниво в калта..
Ще излъжа, ако кажа, че не съм сред тези, които се надяват Ханде да реши да смени агенцията си. Но това също не става чак толкова лесно. Не е просто да решиш от днес за утре, да си хванеш нещата и да си тръгнеш. Договорите в тези агенции, до колкото знам, са по сложни.. Нали има артисти, които след като са напуснали агенция и са сменили мениджъри и т.н., с години след това водят дела с/у тях.. Така, че очевидно не е толкова просто, колкото може би ни се струва на нас феновете, които само наблюдаваме отстрани..

Сега малко за Демет. (Предварително се извинявам, ако в темата има нейни фенове и нещо от нещата, които напиша бъде прието негативно или като обида. Нямам такива намерения, не съм нейн фен, не я следя, но предвид скорошните събития от предходните седмици, в последните няколко дена, си признавам, че обърнах внимание, относно някои неща свързани с нея.)
Определено, в сравнение с Ханде, тя е по долюбвана във въпросната агенция. Дали е любимка, не знам. Това само нейни фенове, които си я следят детайлно биха могли да го кажат.
Тя е успешна актриса, доколкото ми е известно и проектите й, особено от последните няколко години, си имат своята аудитория и определено не могат да бъдат категоризирани за неуспешни, напротив - точно обратното.
Неведнъж съм попадала на коментари, по нейн адрес, че замесено ли е нейното име в някаква новина или слух относно проект или клюка, се започват да се въртат страшни ПР игрички. Дали е така точно, или не, не знам.
Въпреки, че с всичко, което се изписа относно нейния въпросен Дисни проект, може да се каже, че май определено има доза истина в това..
Ще се върна в средата на януари месец.. Когато излезе новината, че тя и нейния приятел Oğuzhan Koç са се разделили, че дори се unfollow-наха в Инста и си изтриха общите снимки..
Малко след това започнаха въпросните клюки затова, че тя ревнува от Ханде, защото тя получавала всички оферти и всякакви подобни глупости. После излезе новината за нейния Дисни проект, и се обсъждаше кой ще е актьорът с когото ще си партнира, когато набутаха и Керем там. След което, нали казаха, че първоначално уж проектът бил предложен на Ханде и Буура Гюлсой, но тя, моля ти се го била отказала, заради сцена от сценария, която не й се нрави (извинявам се, ама по-тъпа простотия не можаха да напишат).. И Буура уж тогава също е отпаднал.. И накрая и Керем отпадна, за да се върнат пак на Буура......
Ако някой се опита да ме убеди, че имената на Ханде и Керем не бяха набутани в този въпросен проект с една единствена цел (както вече бях написала в предходен свой коментар), а именно да ги изкарат за ревнини непрофесионалисти, еми няма да му повярвам хах..
И тук да вметна, че феновете знаеха, че Буура е избран за партньор на Демет, още ден, преди "кралицата" Бирсен да го обяви като новина (след като напише естествено, че Керем се бил отказал заради "хаосът", който бил настъпил в социалните мрежи, относно неговото участие в този проект....) Защото Керем, точно за такива малоумщини му пука като взима решение относно проекти.... Ай сиктир бих казала на вещицата Бирсен (с извинение, ама не баш)...  А феновете бяха разбрали още на предния ден, когато режисьорката на този проект последва Буура в Инста (всъщност тя ги последва с Демет заедно, в един и същи ден). (Нищо чудно, Бирсен от тях да е разбрала..) На който му е любопитно, акаунтът й в Инста е @/hulyathegezer , можете сами да видите кой кога е последван..
И сега да се върна на трейлърът за филма на Демет, и всичко, което стана междувременно до моментът на премиерата на филма (не помня точната дата, но беше миналата седмица, някой ден).
Както бях споменала, всичките тези "новини", които се изписаха за Дисни проекта, бяха точно преди да излезе трейлърът.. През цялото това време (от средата на януари) се говореше, че тя нали вече е свободна, защото са се разделили с Огузхан.. Съответно беше точния момент с Дисни проекта и предстоящият й филм, да й замесят евентуално името с някой друг колега от бранша, защото нали така е модерно да правят реклама (тук говоря за агенцията и пресата, че на тях им е любимо, когато се отдаде възможност да започнат да мешат имена за малко ПР-че) както направиха и като се опитаха да я свържат с Керем (вкарвайки и измислените слухове от април 2020, че м/у тях е имало нещо тогава..). После и с партньора й от филма се опитаха, Шюкрю Йозйълдъз, ама не се получи.. Дойде и премиерата на филма, мина и замина.. До преди няколко дена обясняваха (пресата имам предвид) как причината за това те с Огузхан да се разделят е била, че той много я ревнувал от Шюкрю, заради този въпросен филм, който са заснели заедно (нека отбележим също, че говорим за нещо, което е снимано и приключено преди месеееециииии, още миналата година).. Ама искал да се съберат пак.. Миналата седмица беше излязла новината, че те са се сдобрили и той планира да й направи изнанадващо предложение за брак на 14 Февруари.... (как точно ще е изненада, ако цялата турка преса знае една седмица преди това не ми е ясно, ама както и да е.)
И оп, какво се случи на 14 февруари... Всяка една жълта медия публикува HD снимка на двамата бъдещи младоженци обявявайки "изненадващото" предложение, което Огузхан й е направил.. С други думи, годежът им беше обявен от всички жълтурковци първо.. (вероятно те така са искали, тъй като и двамата са си приятели с повечето журналисти, особено Демет.. Тя си е приятелка с великия г-н Акиф и дори го следва в Инста (че дори го беше поздравила на стори за рождения му ден, преди време.. Sob ) А те двамата дори не се бяха последвали отново в Инста преди пресата да обяви новината, че са се сгодили.. Sob Буквално се последваха обратно, чак след това..... И почти всеки журналист е бил там за предложението... Sob
Сега някой, би ли ме светнал, при положение, че нито един от двамата, не беше официално потвърдил, че са се разделили (разбираемо, за пресата беше достатъчно да напишат, че със сигурност са разделени, след като се unfollow-наха и изтриха общите си снимки от Инста), как някой би повярвал, че цялата тази въпросна "раздяла" не беше просто изфабрикувана за да могат да се изиграят съответните ПР игрички?? Защото, кой в нормалния живот се разделя с някого окончателно, и след 2-3 седмици се събира с предложение за брак??
Да не говорим, че през цялото това време досега, нея никой от журналистите не я попита относно въпросното ревнуване към Ханде заради проектите.. Как пък попитаха Ханде, но не и човекът, който уж е ревнувал?? Sob Sob

Извинявам се, ама в общи линии набутаха имената на Ханде и Керем в чуждите долни и гнусни игри и това е..
На мен ми е пределно ясно те защо няма да искат да се показват след всичко, което се извъртя по медиите + безумния и неспиращ хейт по техен адрес в социалните медии..
Единствено мога да им пожелая да са щастливи и дано всичките тези помии не им се отразяват и не ги засягат много Hands Pray Heart Exl

Малко мрачен коментар за началото на деня, но просто така ми дойде..
Пожелавам на всички приятен и успешен ден! Hug Nature Sunny Nature Sparkles

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 06:39 от storminateacup

# 502
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

# 503
  • София
Привет момичета. Пожелавам ви един топъл, слънчев и спокоен вторник. Дано не ви болят главите от много празнуване снощи.

Буря,  Прекрасен пост си написала. Имаш моите поздравления.   

Да си призная от няколко дни си мислех да пиша по темата, но се въздържах, защото ми се струваше, че е още рано. Пък й със сигурност нямаше да бъда така изчерпателна. Нямам и толкова подробна информация, с каквато разполагаш ти. Щях да пиша това, което аз чувствам и виждам. Но като те чета, явно с теб мислим по сходен начин. Въздържах се да пиша нещо за Демет, защото знам, че тя има много поддръжници и ще се нахвърлят върху мен. Харесвам я като артистка, но като личност си имам определени задръжки. За мен тя проявява доза ревност към Ханде. Защото Бамби в момента е недостижима. Права си в това, че когато искат да направят интригата веднага се задействат едни и същи хора. Това са Бирсен и нейният лакей Ариф. И веднага причакват Ханде зад някой ъгъл, като започват с измислените им въпроси за някаква интрига. Никога не чакат и не питат Демет. Тя е "защитен свидетел".  Все пак успяха да повлияят на връзката на Ханде и Керем. Успяха така да вкарат интригата между двамата, че да вмъкнат нотката на съмнение за лоялност един към друг. Не може на 14-ти януари да качват снимки как Мави лакира ноктите на Керем, а Ханде е изписала на ръката му думичката "Love" и няколко дни след това двамата така жестоко да се скарат, та да стигнат чак до раздяла. Още тогава ми беше ясно, че нещата идват от вън. Направено беше професионално. Уникално професионално ги "сготвиха". Ханде е много спокойна, търпелива и разумна. Не е лигла или капризна кифла.  Как така изведнъж избухна толкова силно. Нещо много сериозно я е накарало да вземе това решение. Така е представена информацията, че тя да повярва, че нейният Керем я е предал зад гърба й. Изкараха я ревнивка.  Не знам защо е тази омраза към Ханде. Тя към никого не е била нелоялна. Не обича да се забърква в интриги. А непрекъснато се занимават с нея. Мине не мине и започват да се пробутват разни версии. Както  беше с измислената авантюра с Мурат Акдоган.  Добре, че имат такива роднини и приятели, които впрегнаха общи усилия и успяха да ги сдобрят. Разбрах, че приятелката на Керем, Ясемин е една от тези, които е взела дейно участие да ги събере. Радвам се, че все пак разумът надделя. И сега ги подкрепям напълно с това, че са ограничили социалните си изяви. Нищо че ние, техните фенове ще бъдем ощетени. По-важното е двамата да са щастливи.
Не знам Ханде какъв договор има с тази агенция, но според мен, когато й изтече, да бяга по най-бързият начин от там. Като гледам какво прави Гюлферен за Керем, нейната Дамла пасти да яде. Не си е мръднала пръста.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 12:35 от БлагаВест

# 504
Здравейте отново!
С малко закъснение, но Честит празник на всички празнуващи! Бъдете здрави, много щастливи и обичани, и нека животът ви е изпълнен с безброй поводи за усмивки! Blush Heart Exl

Ще се върна малко по-назад в темата, за да отговоря на няколко коментара относно това, което бях писала за ID агенцията и т.н., надявам се да нямате нищо против Simple Smile (предварително се извинявам ако оставя много дълъг коментар Smile )

Скрит текст:
midnight__sun беше написала, че също си чела разни неща по адрес на агенцията, както и за една от любимките сред клиентите им, и че май се досеташ коя е и т.н. Ами ако предположението ти е Серенай, си права Smile Но това не го казвам с цел да бъде приемано все едно я нападам или нещо подобно. Просто е всеизвестно, че с г-жа Айше са много близки (дори някъде пишеше, че тя май й е кръстница, но нямам представа дали това е вярно) и са си като роднини в общи линии. Ходят и на почивки заедно много често, така че не говорим за просто типични, само професионални, взаимоотношения м/у клиент и мениджър.

Беше попитала и дали да трябва да смятаме Ханде и Демет за едни от любимките.
За Ханде, категорично може да се каже, че не може да бъде смятана за любимка (поведението на агенцията спрямо нея, е меко казано под всякаква критика..) Не знам дали ви е направило впечатление, но от началото на миналата година (2021) почти всеки нейн нов проект (под проект имам предвид кампании с различни марки и организации, фотосесии и т.н.) беше leak-ван преди официалната дата, на която е обявено, че трябва да излезе. Под leak-ван имам предвид, че ще започнат да се разпространяват кадри от backstage-а на някоя фотосесия или директно снимките от сесията (професионално заснетите) изведнъж от нищото, попадаха онлайн.. Примери имаме, за съжаление, не 1 или 2, а повече.. Като започнем от фотосисиите с нови колекции на Nocturne (говоря за тези, още отпреди пролетта/лятото) и стигнем до снимки, от фотосесията й за списанието Magnet Quarterly (семейното издание, което бяха заснели заедно с Гамзе, както и Кенан Догулу и неговият брат и сестра).. Тогава ставаше въпрос за снимка на Ханде и Гамзе, която не е била одобрена да бъде използвана, нито в списанието, нито с комерсиална цел, за да се рекламира съответното облекло, с което са облечени (в онзи случай говорим за бански констюми). Е да, ама въпросната снимка изведнъж лъсна на страницата на марката бански, с който беше облечена Гамзе и оттам, както можете да се досетите, бидейки колко е голям фандома, се разпространи за секунди.... Предполагам ви е добре известно, че когато се правят фотосесии, кадрите след това биват прегледани и одобрени от съответното лице или лица, чиято сесия е, и чак тогава, тези, които са избрани, биват разпространени, било то дали в списанието или на Инста-страница на някой бранд дрехи, с чиито аутфити са облечени моделите и т.н. Меко казано е непрофесионално да бъде допуснато, неодобрени кадри да се разпространят и да се използват с рекламна цел.. Смисъл говорим някой да си трупа Money With Wings на гърба на друг, използвайки лика му.. Не е окей.
После на ред беше организацията "Cancer-Free Life Association" (Kansersiz Yaşam Derneği), на която както знаете Ханде стана лице. Отново преди официално да бъде обявено, че тя ще бъде лицето на организацията, се разпространиха нейните снимки..... След което объркаха и датите и епизодите, в които искаха да включат въпросната кампания в самия сериал (ако си спомняте в еп. 48 беше вкаран слогана на кампанията, за да мотивира зрителите да са включат и да я подкрепят изпращайки Смс-и). Въпреки, че това със сериала и епизода, беше грешка и на продуценската компания на СЧК, пак всички решения и действия минават и през агенцията..
После, към края на отктомври, няколко дена преди да трябваше да пуснат корицата на списанието InStyle, ВСИЧКИТЕ професионални снимки от фотосесията за това списание, изведнъж плъзнаха онлайн (дори, ако не се лъжа именно отвратителния журналист Билал ги разпространи от своя Инста акаунт......)
В общи линии нон-стоп се търсеха начини как да саботират труда й..
Ще спра дотук с leak-натите проекти на Ханде, за да не дотегне на някого прекалено Smile

За тези, които питат, защо тогава Ханде продължава да стои с ID, честно казано, не мога да дам точен отговор. Знам, че тя си обича мениджърката Дамла (въпреки, че много от феновете я хулят и нали коментират, че тя не става за нищо като мениджър и т.н.) Склонна съм да се съглася с тях, защото наистина има моменти, в които имам чувството, че тя е нейн мениджър, просто така формално, но реално нищо не прави.. Но същевременно знам, че Ханде си има причина да си я обича и да държи на нея.. Тук проблемът е, че самата Дамла няма власт в агенцията, както се сещате.. Смисъл тя е просто поредният мениджър там, като много други, но относно самата агенция, и кое как? и защо? да се случва, властта и думата я имат други (да, най-вече въпросната Айше).
Това е една много голяма агенция (ако не се лъжа най-голямата в Турция) и на много хора е известно, че като агенция, относно проектите и работите, които би могла да предложи на клиента, е на високо ниво (смисъл, че имат връзки и бидейки, че са голяма фирма, могат да предложат добри оферти). Ама това високо ниво, се отнася само до това.. Просто всички задкулисни игрички и ПР историики, които забъркват, защото те така просто са решили да действат, меко казано хвърлят уж високото ниво в калта..
Ще излъжа, ако кажа, че не съм сред тези, които се надяват Ханде да реши да смени агенцията си. Но това също не става чак толкова лесно. Не е просто да решиш от днес за утре, да си хванеш нещата и да си тръгнеш. Договорите в тези агенции, до колкото знам, са по сложни.. Нали има артисти, които след като са напуснали агенция и са сменили мениджъри и т.н., с години след това водят дела с/у тях.. Така, че очевидно не е толкова просто, колкото може би ни се струва на нас феновете, които само наблюдаваме отстрани..

Сега малко за Демет. (Предварително се извинявам, ако в темата има нейни фенове и нещо от нещата, които напиша бъде прието негативно или като обида. Нямам такива намерения, не съм нейн фен, не я следя, но предвид скорошните събития от предходните седмици, в последните няколко дена, си признавам, че обърнах внимание, относно някои неща свързани с нея.)
Определено, в сравнение с Ханде, тя е по долюбвана във въпросната агенция. Дали е любимка, не знам. Това само нейни фенове, които си я следят детайлно биха могли да го кажат.
Тя е успешна актриса, доколкото ми е известно и проектите й, особено от последните няколко години, си имат своята аудитория и определено не могат да бъдат категоризирани за неуспешни, напротив - точно обратното.
Неведнъж съм попадала на коментари, по нейн адрес, че замесено ли е нейното име в някаква новина или слух относно проект или клюка, се започват да се въртат страшни ПР игрички. Дали е така точно, или не, не знам.
Въпреки, че с всичко, което се изписа относно нейния въпросен Дисни проект, може да се каже, че май определено има доза истина в това..
Ще се върна в средата на януари месец.. Когато излезе новината, че тя и нейния приятел Oğuzhan Koç са се разделили, че дори се unfollow-наха в Инста и си изтриха общите снимки..
Малко след това започнаха въпросните клюки затова, че тя ревнува от Ханде, защото тя получавала всички оферти и всякакви подобни глупости. После излезе новината за нейния Дисни проект, и се обсъждаше кой ще е актьорът с когото ще си партнира, когато набутаха и Керем там. След което, нали казаха, че първоначално уж проектът бил предложен на Ханде и Буура Гюлсой, но тя, моля ти се го била отказала, заради сцена от сценария, която не й се нрави (извинявам се, ама по-тъпа простотия не можаха да напишат).. И Буура уж тогава също е отпаднал.. И накрая и Керем отпадна, за да се върнат пак на Буура......
Ако някой се опита да ме убеди, че имената на Ханде и Керем не бяха набутани в този въпросен проект с една единствена цел (както вече бях написала в предходен свой коментар), а именно да ги изкарат за ревнини непрофесионалисти, еми няма да му повярвам хах..
И тук да вметна, че феновете знаеха, че Буура е избран за партньор на Демет, още ден, преди "кралицата" Бирсен да го обяви като новина (след като напише естествено, че Керем се бил отказал заради "хаосът", който бил настъпил в социалните мрежи, относно неговото участие в този проект....) Защото Керем, точно за такива малоумщини му пука като взима решение относно проекти.... Ай сиктир бих казала на вещицата Бирсен (с извинение, ама не баш)...  А феновете бяха разбрали още на предния ден, когато режисьорката на този проект последва Буура в Инста (всъщност тя ги последва с Демет заедно, в един и същи ден). (Нищо чудно, Бирсен от тях да е разбрала..) На който му е любопитно, акаунтът й в Инста е @/hulyathegezer , можете сами да видите кой кога е последван..
И сега да се върна на трейлърът за филма на Демет, и всичко, което стана междувременно до моментът на премиерата на филма (не помня точната дата, но беше миналата седмица, някой ден).
Както бях споменала, всичките тези "новини", които се изписаха за Дисни проекта, бяха точно преди да излезе трейлърът.. През цялото това време (от средата на януари) се говореше, че тя нали вече е свободна, защото са се разделили с Огузхан.. Съответно беше точния момент с Дисни проекта и предстоящият й филм, да й замесят евентуално името с някой друг колега от бранша, защото нали така е модерно да правят реклама (тук говоря за агенцията и пресата, че на тях им е любимо, когато се отдаде възможност да започнат да мешат имена за малко ПР-че) както направиха и като се опитаха да я свържат с Керем (вкарвайки и измислените слухове от април 2020, че м/у тях е имало нещо тогава..). После и с партньора й от филма се опитаха, Шюкрю Йозйълдъз, ама не се получи.. Дойде и премиерата на филма, мина и замина.. До преди няколко дена обясняваха (пресата имам предвид) как причината за това те с Огузхан да се разделят е била, че той много я ревнувал от Шюкрю, заради този въпросен филм, който са заснели заедно (нека отбележим също, че говорим за нещо, което е снимано и приключено преди месеееециииии, още миналата година).. Ама искал да се съберат пак.. Миналата седмица беше излязла новината, че те са се сдобрили и той планира да й направи изнанадващо предложение за брак на 14 Февруари.... (как точно ще е изненада, ако цялата турка преса знае една седмица преди това не ми е ясно, ама както и да е.)
И оп, какво се случи на 14 февруари... Всяка една жълта медия публикува HD снимка на двамата бъдещи младоженци обявявайки "изненадващото" предложение, което Огузхан й е направил.. С други думи, годежът им беше обявен от всички жълтурковци първо.. (вероятно те така са искали, тъй като и двамата са си приятели с повечето журналисти, особено Демет.. Тя си е приятелка с великия г-н Акиф и дори го следва в Инста (че дори го беше поздравила на стори за рождения му ден, преди време.. Sob ) А те двамата дори не се бяха последвали отново в Инста преди пресата да обяви новината, че са се сгодили.. Sob Буквално се последваха обратно, чак след това..... И почти всеки журналист е бил там за предложението... Sob
Сега някой, би ли ме светнал, при положение, че нито един от двамата, не беше официално потвърдил, че са се разделили (разбираемо, за пресата беше достатъчно да напишат, че със сигурност са разделени, след като се unfollow-наха и изтриха общите си снимки от Инста), как някой би повярвал, че цялата тази въпросна "раздяла" не беше просто изфабрикувана за да могат да се изиграят съответните ПР игрички?? Защото, кой в нормалния живот се разделя с някого окончателно, и след 2-3 седмици се събира с предложение за брак??
Да не говорим, че през цялото това време досега, нея никой от журналистите не я попита относно въпросното ревнуване към Ханде заради проектите.. Как пък попитаха Ханде, но не и човекът, който уж е ревнувал?? Sob Sob

Извинявам се, ама в общи линии набутаха имената на Ханде и Керем в чуждите долни и гнусни игри и това е..
На мен ми е пределно ясно те защо няма да искат да се показват след всичко, което се извъртя по медиите + безумния и неспиращ хейт по техен адрес в социалните медии..
Единствено мога да им пожелая да са щастливи и дано всичките тези помии не им се отразяват и не ги засягат много Hands Pray Heart Exl

Малко мрачен коментар за началото на деня, но просто така ми дойде..
Пожелавам на всички приятен и успешен ден! Hug Nature Sunny Nature Sparkles
Напълно съм съгласна с така систематизираната информация относно агенцията на Ханде.
За съжаление, ако тръгне да ги сменя може да пострада не само пряко - от влачене по съдилища за разтрогнат договор. След като са най-мощните в Турция и при положение, че по някаква причина я недолюбват мисля че биха впрегнали всичките си връзки, за да пречат на кариерата й в друга агенция.
За съжаление станахме свидетели на грозни боричкания за комата хляб, който Дисни ще дава.
Аз съм един от най-големите фенове и поддръжници на Демет, но със съжаление мога да кажа, че тя очевидно съзнателно участва в активното мероприятие "Да се продадем на Дисни". Тъпанарските изпълнения с нейния Animal Ram много напомнят на Джан Яман и "голямата му италианска любов" - Дилета Леота. Което е жалко, защото ситуацията с почтеността е като с девствеността - веднъж загубена, не се възстановява.

ПП Да се допълня с реплика към БлагаВест - напълно възможно е и два часа след като са публикували любовни снимки да се скарат до разделяне кои да е двама, а Ханде и Керем не са изключение. Сега, след толкова информация и коментари се замислих, че конфликта между тях може да е възникнал от различното им отношение към интригата  Дисни. Няколко пъти съм подчертавала, че вероятно има огромни разлики в манталитета на двамата, заради начина и местата по които са раснали. Освен това двамата са колеги, в еднаква ситуация са и различния подход към нея може да породи такова скъсване. (Най-жестоките караници с ММ са били по повод на общата ни работа)
Не мисля, че в интригата Дисни поведението на Демет е на ревнуваща, твърде елементарно обяснение е. По-скоро се е съгласила и следва начертаната й ПР линия, за да демонстрира, че тя е правилния избор. Вероятно с тези рокади оправдаха участието на Буура Гюлсой като неин партньор, защото на първо четене двамата не изглеждат много добре визуално един до друг.
По-скоро мога да приема, че Ханде е изревнувала участието на Керем. Шири се мнение за Демет като за мъжемелачка, и на непредубедения е ясно, че тя вече си търси тихо пристанище. Дори аз си мислех какви пламъци ще озаряват снимачната площадка, защото Демет и Керем са по подобен начин диви, луди, освободени и откачени на сетовете. Демет потъва в процеса, импровизира, дивее и би увлякла (в играта и забвлението, а не любовно) Керем, защото той и без това си е леко инфантилен.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 12:53 от dariVale

# 505
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Четях ви, но не съм се включвала, защото имах нужда да си почина от последните събития. Това спокойствие при нашите и в темата, на мен ми се отрази добре след последните седмици. Не съм очаквала включване от Ханде и Керем за 14 февруари. Не съм го и искала даже. Харесва ми много тази тишина и факта, че нямат за какво да се хванат жълтурковците.
Буря за същата ставаше въпрос. Ясно си личат по-близките отношения, които имат със собственичката на агенцията. Ходенето по почивки, вечери вкъщи, публикуване на постове за рождени дни. Няма да слагам публикациите, на който му е интересно е достатъчно да влезе в два профила и да разгледа. Не намирам афиширането на такива близки отношения между "шефа и подчинения" за колегиални спрямо останалите във фирмата.
За Ханде съм си мислила, че има желание да напусне, но точно поради причините, които е изтъкнала Дари, все още стои там. Помня, че когато Акън Акъньозю напусна и се измести при Гюнфер, си помислих, че и Ханде е на път да ги остави. Факта, че само при нея излиза всичко предварително също не ми е убягнал. Не знам при другите доколко се получава това саботиране, но при нея е постоянно. Къде е фирмата в такива ситуации, които много зачестиха, не е ясно.

По принцип се интересувам от другите актьори дотолкова, доколкото ги замесват в новините свързани с Ханде и Керем. Демет с перце я погалиха по отношение на ревността и спрямо Ханде. Изкараха Ханде несигурна, ревнива и създадоха напрежение между тях двамата. Циркът с раздялата, триенето на снимки, отследването и годежа, който беше "изненада" седмица по-рано, го оставям да си го нищят феновете на Демет. Успяха да промотират филма й с клюки и с мълчанието й. Не че много хора го отразяваха, докато не стана проблема за Дисни, но както и да е. Не е като да не сме свикнали Ханде и Керем да носят другите на гърба си от две години насам. Hands Plus1

Едит: Не знам доколко е мъжемелачка, но вече към 30 е факт, че жената започва да мисли за "гнездене". Дали въпросния е нейното "тихо пристанище" и вие, които следите отблизо, не сте сигурни. Но ако Ханде и Керем правят такива явни представления и циркаджилъци, бих се замислила серизоно, дали да не отдръпна от фенството си. Thinking

"Ако обичам някого, го правя център на моя свят." 💫
"Ако имах приятелка, всеки ден щеше да е Свети Валентин." Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 22:15 от midnight__sun

# 506
  • София
Слънчице  

Гамзе и Джанер се завръщат от романтичен Париж. Но явно имат проблеми на летището. На доброто много често се отговаря с лошо. Ето какво пише Джанер от летището.
Преводът е с Гугъл и може да не е предаден точно.
Цитат
Докато чакахме за качване на борда, една туркиня на средна възраст се приближи до нас и каза "турци ли сте"? Можеш ли ми да вземеш куфара и да ми помогнеш?  Имаше и прашка на ръката си. Имаше и 3 големи чанти извън куфара (не безмитно). Казахме, че ще й помогнем. Ние носехме  ръчен багаж и чанта за играчки, които купихме за Мави.
В Гъмзе, женския куфар, имам куфар и чанта за играчки. Да не би дежурният изведнъж да каже, че не можеш да влезеш в кабината с толкова багаж и тази голяма торба?
Казвам на жената, че  чантата която носи жена ми пред мен не е наша, имаме куфар и чанта, куфарът в жена ми принадлежи на тази жена, която преминава. Служителят помисли, че лъжем, затова едва се обадихме на другата жена. Опита се да ни спре с куфара си. Знаеше, че няма да го вземат в самолета. Все още не мога да се кача на самолета.
Никога повече няма да направя услуга на никого. Чудех се дали не трябваше да носим и други дамски чанти.
Сигурно е дала един голям и един малък куфар при настаняване, другите си чанти не е показала на придружителя, мислеше, че аз ще вляза в този капан.

Огледалце, огледалце от стената, кои са най-красиви на земята...

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 14:13 от БлагаВест

# 507
Бе тоя Джанер акъл има ли. Ами ако в куфара има наркотици и после жената каже - не ги познавам тия. В днешни времена помощ на непознат и то на летище 🤨🙄🙄.

# 508
Бе тоя Джанер акъл има ли. Ами ако в куфара има наркотици и после жената каже - не ги познавам тия. В днешни времена помощ на непознат и то на летище 🤨🙄🙄.
Любимият ми израз се появява тук - Направи добро, изяж лай*о!
Обаче, когато си в чужбина и видиш сънародник в нужда, помагаш. Съвест не ти дава да откажеш и да го подминеш. От личен опит го казвам, но въпреки това и ние си изядохме ла*****, защото после този ни ограби..

Има доказване, че куфърът не е техен. Има камери, може да се проследи движението, чекирането и още щуротии. Просто е голяма разправия. Любимото ми предаване по National Geographic е точно за тези неща, да не видя Гамзе и Джанер в новите епизоди 😂

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 15:27 от Nalbantova

# 509
Буря, много хубаво си описала всичко сутринта - достатъчно, че да вникне в написаното някой като мен и да намери отговор на въпросите, които не може да формулира правилно дори за себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Например онази снимка от фотосесията на Ханде и Гамзе за списание Magnet Quarterly никак не можех да си обясня защо пък не бива да бъде разпространявана. И предпочетох да не се напрягам излишно, защото така и не стигнах до разумно заключение.

Цитат на: storminateacup
...
 Меко казано е непрофесионално да бъде допуснато, неодобрени кадри да се разпространят и да се използват с рекламна цел..
Самата истина. Непрофесионално е.

И по другото, което си коментирала успях да добия по-ясна представа.

Общи условия

Активация на акаунт