Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 709
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Дилеми, прегръдка.
Те са там някъде и тук, в сърцата ни.

# 586
Дилеми, прегръщам те силно. Sparkling Heart

# 587
Дилеми, Бог да го прости, но докато ние мислим за тях, те вечно ще са с нас. Силни прегръдки и от мен. Heart
Благодаря за всичко което правиш за нас.Heart
Благодаря на всички които продължават да спазват традицията "сряда вечер  SCK".
От няколко дни да не кажа седмици тук ми се изгубиха Диамант и Злати, надявам се да са добре. Flowers Four Leaf Clover

За Ханде и Керем, сега се опитвам да съм страничен наблюдател, седя търпеливо и чакам с шампанското в ръка за една наистина Истинска новина, а ако не е нахално, даже може и снимка, или пък клип, както го решат, аз съм от търпеливите  Wink

На всички пожелавам лека и спокойна нощ. Revolving Hearts

# 588
Добро утро момичета
Пожелавам ви един слънчев четвъртък.

# 589
Дилеми 🤗
Благодаря ти за това което ни поднасяш всяка сряда, с удоволствие те чета и си припомням любимия сериал.😊😊🤗
Страхотен ден, момичета!

# 590
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

Dilemi, Hug Flowers Four Leaf Clover

# 591
Дилеми, мила... любимите ни хора никога не си отиват, те са винаги с нас, докато продължаваме да ги носим в мислите и сърцата си. ❤

# 592
Bell За специалните момичета тук - Kiss. Бъдете здрави, обичани и обичащи. Revolving Hearts Хубав и слънчев ден.
Дилеми, този сериал е толкова специален за мен, колкото и за теб. Kissing Heart Благодаря ти за това, което правиш. Благодаря и на всички, които продължават да са тук и да мечтаят.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 08:58 от st_ina

# 593
# 594
  • София
Привет мили дружки.  Пожелавам ви лек и ползотворен ден.

Дилеми, за съжаление поводът е много тъжен, за да напиша тези редове. В такава ситуация е особено трудно да се намерят правилните думи. Но знай едно, смъртта разделя, а вярата обединява. Смъртта  разкъсва душата,  но надеждата  събира отново. Най-красивото нещо, което човек може да остави след себе си са спомените, усмивката на лицето с която се е събуждал всеки ден и жестовете, които никога няма да се забравят. А най-вече тези две прекрасни деца, които винаги ще ви свързват. Заради тях си заслужава да продължи човек да живее. Те са тези,  които може да са до теб в тези трудни дни.
Прекрасно е, че си намерила тази тема и този сериал с тези невероятни ХанКер, които да те разсейват и да ти вдъхват спокойствие и надежда. Това, което правиш всяка сряда за нас е нещо невероятно. Това показва какъв чудесен човек си. Пожелавам ти само хубави моменти да стоплят тъжната ти душа.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 10:06 от БлагаВест

# 595
  • София
Благодаря ви, момичета! Heart Eyes

Често си пожелаваме, да ни се случват хубави неща. Надяваме се да сме щастливи, да се радваме на живота си. За съжаление и непоправимото е част от този наш живот. За тази една година научих, че може да се облегнеш на помощта на близки и приятели, но трябва да разчиташ най-вече на себе си. Да се помъчиш да намериш нови предизвикателства, да се опитваш да правиш нови неща. Не че ще забравиш, но просто с времето, с новите задачи, преживявания и спомени ще започне, лека- полека, да боли по-малко.
Още веднъж ви благодаря за съчувствието и хубавите думи.
           С удоволствие правя преговора за сряда вечер, няколко часа съм изцяло потопена в атмосферата на SCK, слушам гласовете, гледам погледите, усмивките, ядосвам се, радвам се, с изненада понякога виждам и прочитам нещо, което не съм забелязала при незнамколкопъти-гледането на сериала. Благодаря на артистите и създателите на сериала и на нашите прекрасни Керем и Ханде, дано да бъдат доволни от себе си, от работа си,  и щастливи, каквото и с когото да го правят. /Надявам се да са зааедно, разбира се!/
           На вас, момичета, желая здраве и късмет,  ценете и се наслаждавайте на компанията на близките и приятелите си, обичайте, оставете се да ви обичат, живейте днес, тук и сега, и ще бъдете много, много щастливи!

# 596

Дилеми, прегръдка и от мен.
Бъди все така силна. Не е лесно да се превъзмогне загубата на любим човек, болката остава завинаги, но също така и хубавите спомени свързани с него.
В темата съм се убедила, че всеки /или поне голяма част от пишещите/ се отпускат да споделят по нещо за себе си и винаги срещат разбиране. Някак по-лесно е да разкриеш душата си пред непознати.
Радвам се, че се чувстваш една от нас и оставяш трайна следа по страниците ни. Като и всички останали - присъстващи или отсъстващи. Kissing Heart
Все така ни увличай в преговора на сериала всяка сряда. При мен е малко объркано - само режа гифчета и те чета, но пак успявам да забележа пропуснати по-рано неща.

# 597
Дилеми Hug , твоето мило другарче те чака там някъде , убедена съм . Когато си свършиш работата тук , в този живот , ще отидеш при него Flowers Tulip

Как сте , луди дружки ? Flowers Hibiscus

# 598
Дилеми и от мен имаш една голяма прегръдка.
Знам как се чувстваш, и те разбирам прекрасно.
Аз също преди 9г. загубих много любим човек за мен "моя баща" . На пълното те разбирам как се чувстваш и какво изпитваш вътре в себе си.
Не се предавай . Бъди силна, опри се на любимите хора.
Радвам се че харесваш сериала Почукай на вратата ми и ще споделяме заедно всеки един епизод всяка сряда.

# 599
  • София
Керем  
Нищо че е стара снимката, за тези които са се затъжили за него.

Мави упорито тренира за маникюристка. След енище, наред  е дядо.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 13:34 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт