За съжаление снощи нямах възможност да се включа, но мислено бях с вас, беше дошъл редът на моя любим момент:heart:

И аз след вас...

С намигване към Златна'72...

и Злати.

И аз след вас...

Какво означава да е щастлив човек?Винаги да мисли за хубавите неща, които има. Дори когато са малко. Дори когато е само едно....

прегръщам те силно за подкрепа и съпричастност ! Бог да го прости, светъл да е пътят му ! Знам колко много боли да загубиш любим човек - съпруг, баща, майка...
горе главата ! Животът не спира , а продължава ! И ти трябва да се научиш да го живееш по този начин. Не е лесно , признавам...Но приемането на случилото се, ангажираността ще помогнат.
знай , че не само ти минаваш през такова страдание , много други хора също го изживяват и се мъчат да се справят. Силно се надявам и ти да преодолееш болката и да продължиш по пътя си...
, че в темата споделяме някои лични неща , които ни тормозят и безпокоят и винаги сме срещали съпричастност и съчувствие. Защото макар и да споделяме тук , лично не се познаваме , което е по-лесно, по този начин болката ни сякаш намалява , виждаме и други гледни точки , за да разширим мирогледа си, научаваме нещо ново , различно.Именно в това се състои силата на групата , за което благодаря на всички момичета
!
Ние не знаем всички факти и обстоятелства за случващото се с Ханде и Керем, не присъстваме реално в живота им, нито живеем техният живот , но вярвам , че когато има истинска и силна любов винаги е възможно да се намери решение и път един към друг. От сърце им желая да намерят верния път и да съхранят Любовта си ! Напук на жълтурковците, на завистливите хора , които не се спират да сплетничат. Каквото и да е станало мисля, че засега тактиката с мълчанието е правилна.Важното е нещата между тях да са изяснени/ ако е имало нужда от това / и да са наред. Пък тогава както казват всяко чудо за 3 дни. И това ще мине...Ако ли не е така млади са , здрави са ,талантливи са, но според мен лично би било добре да се справят с изпитанието каквото и да става - да запазят Любовта си...Иначе ще се въртят в омагьосан кръг с поредния любим/ а...Урокът няма да е научен...

желая ви приятна и спокойна вечер ! 
Добро утро, прекрасни момичета!

Препоръчани теми