Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 500
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Марги Flowers Hibiscus,
страхотна тема! Много ми харесва. Благодарности. Simple Smile

Оф… аз обаче почвам малко да се ядосвам на патрона ни. Това неговото мълчание яко ми лази по нервите!

# 16
# 17
Благодаря за новата тема! Записвам се и се нагласям за серията.

# 18
  • София
Чувствам облекчeние.

Айфер: Заповядайте
Айдан: Ай, как освежава. Голяма тежест ми падна от гърба. Чувствам облекчение.
Айфер: Може би защото Сейфи носи всичките неща.
Сейфи: Г-жо Айдан, поне се дръпнете от пътя
Айдан: Ай, не заради носените неща. От плещите ми падна тежест, искам да кажа. Чувствам облекчение. Добре подейства. Много ти благодаря.

Айфер: Въобще да не отваряме тази тема. Може ли? Моля ви, г-жо Айдан.
Айдан: Както искаш, няма да я отваряме. Виж, говоря ти на „ти“. Говоря на „ти“. Моля те, и ти говори така. От сега нататък няма да  се виждаме.
Айфер: Г-жо Айдан, за мен е важна женската солидарност, ясно? Затова ви поканих. Не бих оставила никоя жена в подобно положение, заради един мъж. Казвам ви.
Айдан: Много благодаря. Сейфи. Обади се на Серкан. Цяла вечер ще бъдем тук.

Айфер:. Да, заповядайте. Не знам колко ще ви е удобно, но това е нашият бедняшки дом.
Айдан: Ааа. Но е много приятен. Много естествен. Искрен. Скром...Как беше, Cейфи? Скром...
Айфер: Г-жа Айдан?
Сейфи: Скромен.

Не ме гледай.

Джан: Аз съм Джан, а вие?
Серкан: Серкан. Серкан Болат.
Джан: А, извинете. Сега ви познах, простете.
Еда: Серкан се е заел с кампанията, той създаде сгради за училищата.
Джан: Как ще го направим тогава? Еда, да започнем ли с теб? Ако искаш, можеш да се преоблечеш. Можеш да се преоблечеш там, а аз ще почакам тук.

Еда: Не ме гледай. Не се чувствам комфортно.
Серкан: Аз ли да не те гледам? Защото не ти е комфортно? Гледа те чужд човек и не те смущава, а аз като гледам не ти е комфортно ли?
Еда: Той е фотограф.
Серкан: Слушам, Сейфи. Какво? Защо майка ми е там? Добре. Добре, ще говорим.

Еда: Не гледай.
Серкан: Не гледам теб, гледам растението-.
Еда: И растението не гледай.
Джан: Потресаваща си, знаеш. Просто невероятна. С тези снимки ще станеш муза на всички ученици. Като ангел си.
Еда: Джан, може ли да не казваш повече комплименти?
Серкан: И според мен, Джан.
Еда: Да приключваме ли?

Джан: Ако зависи от мен, ще снимам до сутринта. За фотограф е трудно да намери такава естествена красота. Г-н Серкан, моля и вие.
Серкан: Джан. Жената, на която каза, че е като ангел. Еда. Е моя приятелка. Не просто се срещаме, а имаме доста дълбока връзка. Това е жената на живота ми. А аз съм всичко в живота й. Затова няма да има никакви хамбургери и подобни неща. Разбери ме. Отмени. Сега.

Джерен. Моля те, остави Селин на мира.

Ферит: Джерен. Не можех да говоря спокойно, заради Ефе, но...Моля те, остави Селин на мира.
Джерен: Разбрах.
Ферит: Не. Не, Джерен. Виж, наистина го разбираш напълно погрешно. Не се опитвам да защитя Селин. Но това, което правиш, само ще обърка ситуацията. Така, че моля те, недей.

Джерен: Нека всичко се обърка, Ферит. Нека се обърка тогава. Аз съм адвокат на Серкан. И Серкан ми каза да се добера до човека, който е измислил и поръчал тази новина. Това е моята работа. Ако Селин не е направила нищо, то няма от какво да се страхува.
Ферит: Джерен, това което правиш, може да нарани и мен. Затова не го прави.
Джерен: Защо ще те нарани?
Ферит: Не мога да ти кажа.
Джерен: Какво значи „не мога да ти кажа“, Ферит? Трябва да кажеш. Ще ми кажеш ли какво е станало?

Ферит: Не мога да ти кажа, Джерен.
Джерен: Ферит, виж. Подготвила съм молба до съда. Независимо дали ще кажеш или не, това производство ще започне.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 10:13 от Dilemi

# 19
  • София
Марги, Честит празник! Прекрасна тема. Нашият втори дом. Тук сме си у дома и ни е уютно.

И в унисон със събитията, нека Мотото да бъде: 
"Серкан: Не дойде. Не дойде. Не съм й казвал, дай да сме отново гаджета. Просто казах, ела и ме промени. Какво друго мога да кажа?"
Еда: Ще дойда.

# 20
Днес явно всички спазват карантината наложена от Налбантова снощи. Никаква актуална информация за нашите, отникъде .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 21
  • София
Леля иска да стоя далеч от теб.

Еда: Какво става?
Серкан: Не знам. Майка ми е у вас.
Еда: Невъзможно. Леля ми не би приела майка ти в къщата.
Серкан: Приела я е.
Еда: Може да има само една причина. Криминална.
Серкан: Говорих със Сейфи. Не отговарят на обажданията, но...У вас са. Да влезем ли?

Еда: Леля иска да стоя далеч от теб. Изобщо не те харесва.
Серкан: Кога ли ме е харесвала?
Еда: Тя ще те нападне. Да го знаеш. Приготви се.
Серкан: Съгласен съм на всичко. Любовта ми и грешките, които направих...Готов съм да се съглася с всичко това. Стига да те накарам да ми повярваш.

Методът на Айфер за получаване на информация.

Айфер: Много добре. Така. Кажи ми...Г-н Алптекин наистина ли ви изневерява?
Айдан: Да.
Айфер: Ооо. Вие... Тоест, вие и синът ви ще стоите далеч от Еда, нали така?
Айдан: Не, няма. Обичаме Еда.
Айфер: Но тя не ви обича.
Айдан: Ще заобича. Обича. Серкан и Еда ще се съберат.

Айфер: Г-жо Айдан? Може би не сте дошла тук, за да избягате ог г-н Алптекин....А сте дошла заради друг план? ....Кой е това?
Айдан: Загледала съм се. Колко красиво, виж колко добре ги разбих. Вече няма нужда да ходим на йога.

Искам да помоля за прошка

Серкан: Г-жо Айфер. Искам да помоля за прошка. Наистина...Извинявам се за всичко, което бащо ми е направил.
Айфер: Защо ти искаш прошка? На колко години си бил? 10? 11? Серкан, не обвинявам нито теб, нито майка ти за тези събития. Къде е Алптекин Болат? Кажи ми къде е?
Серкан: Не знам. Не се виждаме. Напусна дома си.
Айфер: Сигурно няма да стои в миша дупка до края? Ще излезе рано или късно, нали?

Серкан: Ако искате да се срещнете с него лице в лице, ще го намеря и ще го доведа при вас. Наистина ми се иска да можех да направя нещо повече. Де да можех да върна времето назад. Вижте. Готов съм да направя каквото поискате от мен.
Айфер: Веднага ще ви кажа. Стойте далеч от нас. Моля ви, оставете ни на мира, Серкан! Вие по вашия път, а ние по нашия си!  Наистина, това е единственото, което искам!

Еда: Лельо, вече говорихме със Серкан за това. Няма смисъл пак да говорим.
Айфер: Добре, любов моя. Добре. Баща ти вече е разстроил достатъчно майка ти. Мисля, че е по-добре да вземеш майка си...И да си ходите в къщи, тоест...

Или сега ще решим случая или никога!

Серкан: Телефонът е изключен. Къде е ?
Айдан: Изключен е разбира се. Защото е уплашен да се изправи лице в лице.
Серкан: Прави всичко както винаги. Хайде, ела. Ще ви заведа със Сейфи у дома.
Айдан: Не, не. Да останем още малко.
Серкан: Мамо, не можем да останем. Открито казват „махайте се“.

Айдан: Или сега ще решим случая или никога! Еда ще напусне работата си. Каго ще говориш с нея? Г-жа Айфер не иска да ме вижда. Да се разберем. Да седнем още малко, почакай.
Серкан: Мамо, не може. Виж, ако не искаш да се прибираш, разбирам. В такъв случай ще дойдеш при мен.
Айдан: Добре, хубаво. Поне да изпием чаша чай или кафе, тогава да тръгваме. Да не стане грозно.
Серкан: Добре, хубаво. Добре.

# 22
Dilemi, благодаря ти за труда, който полагаш Hug

Gift Heart

# 23
Марги, благодаря ти за новият ни дом, Hug страхотен е, пак ще имаме топло и уютно местенце, за срещи, коментари и късане на нерви! Както казват старите хора " нов ден, нов късмет" , при нас нова тема, добри новини. Hands Pray Дано в тази 112 -та тема получим добри новини да не се обръщаме към телефония номер 112, както всички знаете в последно време имаше много празници+ валидол и валеряна, нещата не отиваха на добре.Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Бро , благодаря и на теб, страхотна шапка.Hug

Ето и нашето настроение:

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 21:23 от Sisi*9

# 24
  • София
Миси, нямаме включване от космическия кораб.  Но това за мен е хубав знак. Сега се помиряват. 

# 25
Bell Включвам се. Тази серия много си я харесвам.
Bell Прекрасна поредна тема, вълшебници. Благодаря ви. Revolving Hearts
Bell След карантината /тук/ще се включа с мое предположение за мълчанието. Ами...имам право. Дала съм им толкова много от времето си, а то е безценно.

Сърдитковци, времето лети.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 21:22 от st_ina

# 26
  • София
Миси, Heart Eyes момичета Heart Eyes

Еда, кой е гостът ни?

Айфер: Еда, кой е гостът ни?
Айдан: Еда, кой е гостът ни?
Еда: Г-жо Айдан, фотографът, който сте намерили за фондацията. Трябва да снима един ден от живота ми пред камерата.  Най-доброто място да започнем е с обиколка на къщата. А и нека започнем с втория етаж. Ти май си тръгваше? Довиждане Серкан.

Айдан: Сейфи, не можа ли да намериш още по-харизматичен фотограф?
Сейфи: Г-жа Селин го е намерила.
Айдан: Ай! Селин! Ах, Селин!

Еда, всичко може да се оправи.

Еда: Как може все още да казваш, че сме сгодени?
Серкан: Добре, виж. Може да не сме били наистина сгодени, но...
Еда: Но?
Серкан: Но се влюбихме един в друг. Сега ще отречеш ли любовта ни?
Еда: Тогава разочарованието, лъжите, измамата...

Джан: Да се върнем към работата...
Серкан: Излъгах те само веднъж, за да не те разстроя.
Еда: Но не става така. Връзките не могат да се възстановяват, след като всичко се е срутило.
Серкан: Права си. Тоест, забрави всичко, само едно нещо е важно, и то е...
Еда: Какво е важно?
Серкан: Ти си. Еда, всичко може да се оправи. Всичко. Позволи ми да го оправя.

Еда: За какво говориш все още? За какво говориш след снощи? Накара ме да чакам там с часове, знаеш ли?
Серкан: Какво?!
Еда: Аз...Не исках да казвам.  Все пак казах. Защото съм идиотка! Идиотка!
Серкан: В кухнята...
Айдан: Г-н Джан, снимките приключиха. Мисля, че има малка криза.

... отишла си до ресторанта, за да ми дадеш шанс?

Серкан: Еда, какво става?
Еда: Не настоявай повече. Моля те, не настоявай. Наистина...Всичко свърши, по отношение на теб.
Серкан: Еда! Вчера те чаках цяла вечер в този ресторант.
Еда: Ахъ. Чакаше, точно така.
Серкан: Чаках!
Еда: Аз те чаках, Серкан!

Серкан: Това е невъзможно, аз бях там
Еда: И аз бях там, ти не дойде.
Серкан: Еда, шегуваш ли се? В кой ресторант си отишла? Може би си сбъркала адреса?
Еда: Отидох в един ресторант в Левент...
Серкан: Какво?
Еда: Не е ли той?
Серкан: Не!

Еда: Не е ли?
Серкан: Отишла си на грешно място. Беше написано в плика, нали?
Еда: Да.
Серкан: Добре. Значи някой е сменил прика.
Еда: Кой би могъл да го смени?
Серкан: Някой ми идва на ума, но забрави... Почакай...Значи си отишла до ресторанта, за да ми дадеш шанс?

Еда: „Не, за да ти стана приятелка“, така каза
Серкан: Да. Помогни ми да бъда един по-добър мъж.Това казах.
Еда: Серкан, вече наиcтина не знам какво да мисля.
Серкан: Не мисли. Не мисли. Чувствай. Знам, че и ти чувстваш същото като мен. Затова не мисли. Бъди до мен. Тогава ще продължим напред, както се казва, както ти искаш. Достатъчно е да бъдеш до мен. Какво ще кажеш?

# 27
Линде, дано да познаеш, че оптимизмът ми за позитивен край на сагата около нашите нещо се изчерпва ..... Stuck Out Tongue Winking Eye
Миси, нямаме включване от космическия кораб.  Но това за мен е хубав знак. Сега се помиряват. 

# 28
От сериал

Стана реал

А сега накъде....?

# 29
Цитат
Минаха над 170 часа и още никой не е сигурен в нищо .....
Миси, тези в Уикепедия се оказват хем сигурни, хем бързи. Случайно отворих да видя какво точно е учила Ханде. Sunglasses
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B5_%D0 … D1%87%D0%B5%D0%BB
Забравих да благодаря за темата и за интервюто. Харесаха ми въпросите, отговорите ... ще замълча.

Общи условия

Активация на акаунт