Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 658
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Бърборанке, не се притеснявай. На мен лично не можеш да ми повлияеш негативно. Напълно те разбирам, защо го правиш. Защото те боли и искаш по-бързо да се оправят отношенията им. Но обикновено при такива разправии не става бързо. Понякога и месец може да отнеме. Ще се сдобрят. Бъди уверена. Аз пък се опитвам да те успокоя. Не знам защо, но вътрешното ми усещане е положително. И не само аз мисля така. Много фенове в Туитър са убедени, че тяхната любов ще победи.

# 61
Споделям напълно оптимизма на БлагаВест! Sparkling Heart

В момента, в който си залипсват и ще си простят! Щом не са го оповестили публично, значи има надежда!

Нека им изпратим от нашата положителна енергия и хубави мисли за сдобряване и взаимна прошка.

Ще почакаме търпеливо без да се отчайваме.

Знаете ли, мили момичета, в края на 2021 г. изпитах много болка и тъга от загубата на един прекрасен човек, невероятен глас, темперамент и невероятен музикален талант. От Ковид си отиде испанският баритон Карлос Марин, който беше част от квартета Ил Диво. Бях на концерта им в София и имах честта да разговарям с тях. Карлос и като човек беше невероятен. Отиде си внезапно и разби сърцата на всички, които обичаха музиката, която твореше и изпълняваше. Ето тази загуба е безвъзвратна и непоправима. Тази болка и тъга никога няма да изчезне за всички, които го обичаха. Само ще избледнее с времето, но всеки път, когато зазвучи неговия глас, ще се връща с пълна сила и ще нашепва, че можеше още много песни да изпее, че си отиде твърде рано от този свят.

Първата песен, с която Ил Диво станаха известни - Regresa a Mí:

Мисля, че текстът на тази песен трябва да прочетат Ханде и Керем:

Не ме оставяй така, да говоря само за теб,
ела и ми върни усмивката, която си отиде с теб.
Още веднъж да докосна кожата ти и дълбоко да въздъхна.
Да си върнем това, което се изгуби.
Върни се при мен, обичай ме отново....
Изтрий болката, която ми прични,
когато си тръгна, когато ме напусна...
Кажи ми "Да", не искам да плача,
върни се при мен.
Липсва ми любовта, която си отиде,
липсва ми щастието, което ти носеше.
Искам да дойдеш при мен и отново да ме обичаш.
Не мога повече без теб...
Трябва да дойдеш,
животът ми гасне, когато не си до мен.
върни се при мен.
Не ме оставяй така, да говоря само за теб,
върни ми страстта на прегръдките си,
върни се при мен.

Скрит текст:
Regresa a mí
No me abandones así
Hablando sólo de ti
Ven y devuélveme al fin
La sonrisa que se fue
Una vez más tocar tu piel
El hondo suspirar
Recuperemos lo que se ha perdido

Regresa a mí
Quiéreme otra vez
Borra el dolor
Que al irte me dio
Cuando te separaste de mí
Dime que sí
Yo no quiero llorar
Regresa a mí

Extraño el amor que se fue
Extraño la dicha también
Quiero que vengas a mí
Y me vuelvas a querer
No puedo más si tú no estás
Tienes que llegar
Mi vida se apaga sin ti a mi lado

# 62
  • София
Ах, Мира разплаках се. Много силно ме докосна този текст. Абсолютно си права. Когато се почувстват сами и започнат да си липсват на бегом ще се потърсят.

А след това ще си пожелават желания заедно...

# 63
Здравейте пак, момичета Simple Smile
Аз се въздържах от коментари, защото достоверна информация няма. За мен факт е това, че и двамата мълчат и че Ханде се срещна с най-близката си приятелка Бурджу Йозберк. Може да се предполага, че е имала нещо интимно да сподели. Ако е вярно изтеклото в медиите като причини за раздялата, аз определено смятам, че Ханде не е разбрала какъв човек имаше до себе си. И това е жалко. Защото за да си тръгне Керем, значи е дълбоко наранен от недоверие и тежки думи. А на снимките й с кучетата щастие няма, ние щастлива сме я виждали. Тя лети, когато е щастлива. Сега има ... терапия и опит да изглежда сякаш всичко си върви по нормалния начин за нея.
Скъпа Мира, като изключим отговорите й за Мави, другите са ... клишета според мен. А тези за изкуството като терапия и инстинкт ме учудиха, защото знаех, че е учила изобразително изкуство, не зная дали е завършила. Затова и проверявах отново в Уикепедия. Изкуството може да е терапия за човек, който не се занимава специализирано с него, потребител на изкуство, но за твореца инстинктът не е достатъчен.

# 64
Здравейте пак, момичета Simple Smile
Аз се въздържах от коментари, защото достоверна информация няма. За мен факт е това, че и двамата мълчат и че Ханде се срещна с най-близката си приятелка Бурджу Йозберк. Може да се предполага, че е имала нещо интимно да сподели. Ако е вярно изтеклото в медиите като причини за раздялата, аз определено смятам, че Ханде не е разбрала какъв човек имаше до себе си. И това е жалко. Защото за да си тръгне Керем, значи е дълбоко наранен от недоверие и тежки думи. А на снимките й с кучетата щастие няма, ние щастлива сме я виждали. Тя лети, когато е щастлива. Сега има ... терапия и опит да изглежда сякаш всичко си върви по нормалния начин за нея.
Скъпа Мира, като изключим отговорите й за Мави, другите са ... клишета според мен. А тези за изкуството като терапия и инстинкт ме учудиха, защото знаех, че е учила изобразително изкуство, не зная дали е завършила. Затова и проверявах отново в Уикепедия. Изкуството може да е терапия за човек, който не се занимава специализирано с него, потребител на изкуство, но за твореца инстинктът не е достатъчен.

Мила Кате, Sparkling Heart много ти благодаря зя анализа! Всъщност, абсолютно си права! Не се занимавам професионално с изкуство, а само релаксирам с него! По този повод, имам скъп спомен - на симфоничен концерт бях с мои приятели музиканти. След концерта седнахме в един ресторант и останах удивена като ги слушах как обсъждат изпълнението на музикантите. А, аз си мечтаех докато слушах музиката и изпитах удоволствие и релакс. В този момент искрено се зарадвах, че не съм музикант. Ще ми изчезне всяко задоволство от слушането ѝ!

Предполагам, че Ханде рисува само за наслада и отмора. Доколкото знам, беше казала в едно интервю, че се интересува от история на изкуството и би искала да работи като куратор, ако няма да е актриса. Искаше да прави изложби на свои картини, а Керем искаше да ѝ помага в тези начинания.

С Бурджу Йозберк са много близки от "Дъщерите на Гюнеш" и твърдят, че са като сестри. Когато ги видях заедно, също си помислих, че са имали разговор от типа - какво се случи, какво направих и какво да правя сега. Нямам спомен Бурджу да познава Керем - в смисъл да са играли някъде заедно. Интересно, какъв ли приятелски съвет е дала тя на Ханде?

На мен Керем ми прилича на Питър Пан - пакостливото момче с добро сърце, което отказва да порасне, за да не се ангажира с отговорностите на възрастните. Знаеш как завършва книгата, предполагам - Питър Пан остава в Небивалата земя, а Уенди се връща в Лондон и пораства.

На Ханде обаче ѝ се наложи бързо да порасне след смъртта на майка ѝ. Нали казват, че преставаме да бъдем деца, когато загубим майките си.

Предполагам, че това е основният проблем между тях - начина, по който гледат на света и на отговорностите си един към друг. Дано бързо да намерят допирната точка.

# 65
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

# 66
Привет и от мен. Hug

Първо да благодаря за новата тема ,  прекрасна е! Дори на своя РД нашата домакиня не ни изостави Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

Второ - официално превъртях играта, снощи сънувах , че мои близки приятели, които имат  2 малки дечица, са се разделили и свекървата се опитва да ги сдобри. Joy със свито сърце се събудих, докато се усетя, че е сън. Joy

Трето - днес с мъжа ми празнуваме 12г от нашата първа среща и ви нося малко алкохол Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Четвърто - нося ви един С.Б. за добро настроение Nature Fire

# 67
  • София
Привет! Heart Eyes Лек ден ви желая. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мики, честита годишнина! Heart Eyes  Още много по толкова! Stuck Out Tongue Winking Eye
Пожелавам много любов, разбирателство и хармония! Бъдете щастливи!
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 09:59 от Dilemi

# 68
Нинче, Ели Kissing Heart Kissing Heart и всички вие, мили момичета - благодаря ви, че направихте празника ми още по-цветен.
Не спрях да ви изреждам поименно, но не ми се сърдете - аз друга не мога да бъда Joy

Мики, честита годишнина. Да сте живи и здрави, дълги години да се обичате и подкрепяте! Revolving Hearts

За Ханде и Керем срещнах една различна гледна точка в старата тема от mury9. Hands Plus1 Позволявам си да пренеса поста й тук.

Цитат
Ясно е, че Керем и Ханде са различни... Не знам какво е казал Керем, нито пък Ханде... Но ми се струва, че фенските и недотам други интерпретации и намесата в живота им със сигурност им дойде в повече... Двама души, които не са скачени съдове, които имат своя собствен професионален живот, притискани, интервюирани на всеки ъгъл, разпитвани един за друг, за емоциите им, за чувствата помежду им... Ами... в един момент и на мен ще ми писне да се обяснявам за всеки ход или крачка в живота си, за всеки лайк или липса на такъв, за всяка победа или поражение... Нали казват, че щастието обича тишината... Нямам идея кой на кого е сърдит, но в един момент аз също бих спряла да коментирам или споделям каквото и да е между двама души, защото се оказва, че ако Ханде е в центъра на вниманието, то Керем винаги присъства във въпросите, отправени към нея и обратно.. Някак си се размаза образът на единия, смеси се с другия, стана една амалгама и много хора се набъркаха във връзката им... Следят ги, разпитват ги, неистово съзерцават всеки техен жест... Не знам доколко това е полезно за тях, но със сигурност носи своите негативи... А на тях им предстоят самостоятелни кариери, както и различни актьорски превъплъщения с други партньори ...  Време е малко да стихне еуфорията, да се поуталожат нещата, да намерят тишината в себе си и около себе си... В тази небивала шумотевица около тях, с толкова "грачещи" гласове, няма как човек да се вслуша в себе си, за да намери пътя... Затова си мисля, че този период за тях двамата е изключително ценен... Всичко е възможно... Всеки може да потъне, да падне, да не се чувства в кондиция, да се откаже временно от нещо, да премисли и да разбере кое е важно, да вземе своите собствени решения.. И накрая.... Бъдете сигурни, че силата на любовта не се измерва с броя лайкове във виртуалното пространство... Тя, със сигурност,  е нещо по-различно и нещо много повече от това...

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 10:32 от Margarita N.

# 69
  • Плевен / София
Нинче, Ели Kissing Heart Kissing Heart и всички вие, мили момичета - благодаря ви, че направихте празника ми още по-цветен.
Не спрях да ви изреждам поименно, но не ми се сърдете - аз друга не мога да бъда Joy

Мики, честита годишнина. Да сте живи и здрави, дълги години да се обичате и подкрепяте! Revolving Hearts

За Ханде и Керем срещнах една различна гледна точка в старата тема от mury9. Позволявам си да пренеса поста й тук.

Цитат
Ясно е, че Керем и Ханде са различни... Не знам какво е казал Керем, нито пък Ханде... Но ми се струва, че фенските и недотам други интерпретации и намесата в живота им със сигурност им дойде в повече... Двама души, които не са скачени съдове, които имат своя собствен професионален живот, притискани, интервюирани на всеки ъгъл, разпитвани един за друг, за емоциите им, за чувствата помежду им... Ами... в един момент и на мен ще ми писне да се обяснявам за всеки ход или крачка в живота си, за всеки лайк или липса на такъв, за всяка победа или поражение... Нали казват, че щастието обича тишината... Нямам идея кой на кого е сърдит, но в един момент аз също бих спряла да коментирам или споделям каквото и да е между двама души, защото се оказва, че ако Ханде е в центъра на вниманието, то Керем винаги присъства във въпросите, отправени към нея и обратно.. Някак си се размаза образът на единия, смеси се с другия, стана една амалгама и много хора се набъркаха във връзката им... Следят ги, разпитват ги, неистово съзерцават всеки техен жест... Не знам доколко това е полезно за тях, но със сигурност носи своите негативи... А на тях им предстоят самостоятелни кариери, както и различни актьорски превъплъщения с други партньори ...  Време е малко да стихне еуфорията, да се поуталожат нещата, да намерят тишината в себе си и около себе си... В тази небивала шумотевица около тях, с толкова "грачещи" гласове, няма как човек да се вслуша в себе си, за да намери пътя... Затова си мисля, че този период за тях двамата е изключително ценен... Всичко е възможно... Всеки може да потъне, да падне, да не се чувства в кондиция, да се откаже временно от нещо, да премисли и да разбере кое е важно, да вземе своите собствени решения.. И накрая.... Бъдете сигурни, че силата на любовта не се измерва с броя лайкове във виртуалното пространство... Тя, със сигурност,  е нещо по-различно и нещо много повече от това...

# 70
  • София
Поли, честита годишнина. Пожелавам ви с любимата половинка да изкарате още много по 12 години заедно. Да се обичате и да се слушате един друг.

# 71
Здравейте! 🍀

Мики, честита годишнина. Много любов и щастие 💖

Мнението на Мъри е право в десятката 💯

Смятам, че манията по Ханде и Керем отдавна премина всички граници и се превърна в болестно състояние. Крайно време е това да спре. И затова си мисля, че още дълго време няма да видим Керем, надявам се да греша, но това е усещането ми 🙄

Слънцето изгря. Бъдете здрави! 🌼

# 72
Мики, честита годишнина и от мен! Желая ви много любов, разбирателство и семейно щастие Revolving Hearts  Hug

Gift Heart

# 73
Bell „Любовта е да те болят отсъствията…“  Колко истина, а с колко малко малко думи казана.

Bell Нас ни боли, но и вас боли. И нека времето изглади острите камъни. Това го може само то.

Bell Хубав ден, момичета. Днес ще се кача на балкона. /не си зная паролата и не мога да се включвам от телефона, а само ви чета/

“Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.“

# 74
Мики, честита годишнина!🎊

Не знам какво се случва при Керем, дори и тийзъра на "Ефлятун" не сподели.🤔Надявам се скоро да се покажат и двамата, та да си отдъхнем всички.👻

Благодаря за новата темичка!💞

Общи условия

Активация на акаунт