Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 49 131
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Two Hearts   Щастлив и доволен, горд от избора на партньорката си, закачливо-срамежливо усмихнат, с грейнали от любов очи, с особено сияние и аура на човек, който е влюбен и се радва на живота... Усмивката определено му отива... Е, защо светът трябва да губи един толкова лъчезарен човек, като му отнеме нещото, което го прави толкова истински и неустоим?! Вярваме, че каквото и да се случва, Вселената ще се намеси в правилния момент и Flowers Four Leaf Clover ... едва ли ще остане безучастна... Two Hearts

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 09:36 от mury9

# 451
Здравейте хубави почивни дни ви пожелавам

Гамзе и Джанер са заминали за три дни на почивка но къде все още не се знае

# 452
# 453
Я вижте къде ще празнуват

# 454
От стори на Ханде.
Малката Мави да не е на гости отново при леля Ханде и чичо Керем докато родителите й са на почивка?

# 455
Bell И предположенията нека да започнат сега - с кого ще празнува Ханде?
1. С Мави.
2. С Мави и Керем.
3. Не зная.
Нито ми дължат обяснение, нито трябва да ми дават информация, но пък пак ме хвърлиха в разсъждения.
Е, може пък да е игра и пилене на нерви, ама отново минаха в зоната на здрача. Влюбени или разлюбени, ние ви обичаме.
Bell БлагаВест, къде си?

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 17:57 от st_ina

# 456
1. С Мави.
2. С Мави и Керем.
3. Не зная.
Нито ми дължат обяснение, нито трябва да ми дават информация, но пък пак ме хвърлиха в разсъждения.
Е, може пък да е игра и пилене на нерви, ама отново минахте в зоната на здрача. Влюбени или разлюбени, ние ви обичаме.
Bell БлагаВест, къде си?

Пу-пу... Да съм първа аз... Мави е на гости на леля, на мъничето му липсва чичо Керем, който е любимец на малки /напр. Мая като негова екранна дъщеря/ и големи, защото е много забавен и чаровен... Обаждат се на чичо Керем да пристигне и той го прави със скоростта на светлината... Ах, каква филмова идилия, нали?! А защо пък не и реална такава?!.....

# 457
  • Плевен / София
1. С Мави.
2. С Мави и Керем.
3. Не зная.
Е, може пък да е игра и пилене на нерви, ама отново минахте в зоната на здрача. Влюбени или разлюбени, ние ви обичаме.
Bell БлагаВест, къде си?

Пу-пу... Да съм първа аз... Мави е на гости на леля, на мъничето му липсва чичо Керем, който е любимец на малки /напр. Мая като негова екранна дъщеря/ и големи, защото е много забавен и чаровен... Обаждат се на чичо Керем да пристигне и той го прави със скоростта на светлината... Ах, каква филмова идилия, нали?! А защо пък не и реална такава?!.....
А дали е редно Мави да бъде оставяна на Ханде, след като идва такъв празник за влюбените ....

# 458
1. С Мави.
2. С Мави и Керем.
3. Не зная.
Bell БлагаВест, къде си?

А дали е редно Мави да бъде оставяна на Ханде, след като идва такъв празник за влюбените ....

Ами, тъкмо Ханде ще има с кого да се утешава, ако предположим, че "влюбеният Ромео" го няма... Между другото  Мави е чудесен повод да го повикат... Било то за помощ, било то, защото Мави иска...Heartpulse

# 459
  • София
Гости  +1 

Много си близо до истината. Ето започна се. От тук нататък така ще ни пращат за зелен хайвер. Кой ви е казал, че тази снимка е от днес. И дали наистина Гамзе и Джанер ще си позволят да развалят празника на Ханде. Мави си има баба и дядо, на които доста често я оставят. А това е за заблуда на противника.

Ханде си е направила специален маникюр за 14-ти февруари, за да не кара Мави да я лакира. 
Очаквам още приятни изненади. Поне така се шушука. 

# 460
  • Плевен / София
Скрит текст:
1. С Мави.
2. С Мави и Керем.
3. Не зная.
Bell БлагаВест, къде си?

Ами, тъкмо Ханде ще има с кого да се утешава, ако предположим, че "влюбеният Ромео" го няма... Между другото  Мави е чудесен повод да го повикат... Било то за помощ, било то, защото Мави иска...Heartpulse
Нали момента на "раздялата" им беше след като гледаха Мави...да не дърпат пак дявола за опашката...

# 461
Bell БлагаВест, знаех си аз, че ти си моят човек. Върна ме в коловоза на щастието.

Хареса ми маникюра.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 18:08 от st_ina

# 462
  • София
Някой беше постнал снимка с натрупаните куфари на заминаващото семейство и там видях жълтия куфар на Мави с играчките...може да си е родителите...

# 463
  • София
Някой беше постнал снимка с натрупаните куфари на заминаващото семейство и там видях жълтия куфар на Мави с играчките...може да си е родителите...
На същата снимка Гамзе беше написала, че Мави си е приготвила куфара, но все още не знае, че няма да пътува с тях.

А иначе Мави се клонира. Ето че сега е с друго момиче. Снимката е от преди 25 минути.  

https://www.instagram.com/tv/CZ4iR1Dg7VM/

# 464
Това е приятелката на Гамзе която беше с тях на Малдивите Мерве и е качила сторито преди два часа след Ханде
https://instagram.com/stories/turuncurly/2772100466000070844?utm … edium=share_sheet

Общи условия

Активация на акаунт