Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 112)

• 48 727
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Bell Пънар е била в Англия. Факт. Качила е снимки. Нейният съпруг е един от най-добрите приятели на Керем. Тя качи снимките от голф игрището. Та се чудя - сами ли са били или компания? Не ми е важно, но за да бъде "жива " групата, трябва да мислим в различни измеренения и посоки. Хубавото е, че все някъде ще пресечем мислите си.
   Хубаво семейство са.

Bell Досега където съм пътувала, която и библиотека или музей да съм посетила, никога, ама никога не съм слагала сърчице и не съм била толкова щастлива. А съм пътуващ човек. Знам ли? Може пък повредата да е в моя телевизор?
Bell И една песен, която отдавна е надживяла времето. /Джани Моранди - Говори ми тихо - "Кръстникът"; не ми разрешава да кача песента, затова слагам текста/

ГОВОРИ МИ ТИХО
Говори ми по-тихо и никой няма да ни чуе
Само аз и ти изживяваме такава любов.
Никой не знае истината,
дори небето, което ни гледа отгоре.

Завинаги ще остана с теб, моя любов,
и така ще бъде винаги.
Говори ми тихо и ела по-близо до мен,
искам да почувствам очите си вътре в теб...
Никой не знае истината
за една голяма любов,
по-голяма никога не е съществувала.
Завинаги ще остана с теб, моя любов,
и така ще бъде винаги.
Говори ми тихо и ела по-близо до мен,
искам да почувствам очите си вътре в теб...
Никой не знае истината
за една голяма любов,
по-голяма никога не е съществувала.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 22:42 от st_ina

# 541
Да не смее човек да се зарадва или да трябва да прави разследване, аджеба били ли са на мисия "Валентин" в Лондон или не ... Отивам да питам кораба майка къде е истината...

# 542
  • София
Предлагам Акиф да направи разследване били ли са заедно ХанКер в Лондон.  Аз мисля, че Ханде е отишла сама да си изкара денят на влюбените, тъй като няма с кого да го отпразнува. Нали преди няколко седмици двамата с Керем се скараха и разделиха. Но тя не се чувства разлюбена и затова е решила да празнува.
Що за дивотии. Ще се вдигне сама до Лондон да празнува един специален празник. И ще си слага сърчица, нищо че си няма в момента любим. Нали се е скарала с него.

# 543

Що за дивотии. Ще се вдигне сама до Лондон да празнува един специален празник. И ще си слага сърчица, нищо че си няма в момента любим. Нали се е скарала с него.

Линде, конспирация и то на високо ниво. Очаквам включване от Бирсен ханъм.

# 544
...за да бъде "жива " групата, трябва да мислим в различни измеренения и посоки. Хубавото е, че все някъде ще пресечем мислите си.

Много добре казано. Ако всички разсъждаваме по сходен начин и се притесняваме да изказваме мнение различно от преобладаващото в даден момент ще се почувстваме отегчени. А групата няма да е жива, просто ще съществува.

Бамби изглежда щастлива и влюбена. Въпроса е в кого - в Керем или просто така, в живота Sweat Smile

# 545
Марги, 💜. Благодаря, че попита!
Добре сме, малкия Тодор е много спокоен, а баткото е просто в еуфория. Не се отделя от бебето, постоянно иска да е с него и не дава никой да го пипа освен мен. Много са сладки, аз съм много приятно изненадана от баткото, много е грижовен.

# 546
  • София
Добре, че Ханде качи една снимка, та сега да има материал за журналята. Най-смешното е, че почти всички качват тази снимка и започват да правят свободни съчинения по нея. Досега мълчаха, никой дума не каза. Къде е Бирсен, къде е Акиф? За онези двете "мисирки" пък, от едно жалко предаване от TV8,  Мюге и Гюлшен въобще не ми се говори. Те не спряха да ги коментират. И винаги коментарите им са язвителни. Не разбирам, какво е това масово, неистово желания в турските медии да оплюват и да се опитват да създават конфликти. Сякаш получават душевна наслада от факта, че двама влюбени имат някакъв проблем. И те се радват  на това.

Ето затова Ханде и Керем не искат да се афишират. Никой не разбра къде са двамата на 14-ти февруари. То бяха теории и конспирации. Дали са заедно, дали са скарани. Стигнаха до там да им засичат локациите на телефоните, но и там удариха на камък. Въртяли са се около розовата къща и видели, че няма никакво движение. Ама те не разбраха ли, че двамата са спецове по прикритието. Цяла година ги въртяха на малките си пръстчета, отричаха че имат връзка, твърдяха че са само и единствено много големи приятели. И никой, дори и Акиф не успя да ги прихване. Впрочем, Акиф успя един единствен път да засече колата на Керем пред дома на Ханде. Но тогава обяснението беше, че Керем има приятели в същия квартал и наминал да пие кафе сутринта при Ханде. Рано, рано...         Какво да се прави, като нейното кафе е най-вкусно.    

Чакаме следващата снимка, за да могат папараците да си изкарват прехраната.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 18:33 от БлагаВест

# 547
Ей така - тихичко и скришно искам двамата да се сгодят и оженят. И да живеят 100 години здрави и щастливи напук на злобарите.

# 548
Ами в подкрепа на твърдението, че щастието обича тишината, да се вземат младите без излишен шум. Да се обичат напук на всичко и всички ... минимум сто години, Дари. Stuck Out Tongue Winking Eye

Линде, абе и на мен ми е странно - от какъв зор разни квачки се опитват от нищото да създават конфликти. Удоволствие им доставя явно Rolling Eyes

П.П. Магия, колко хубаво, че не ревнува.

# 549
Разказ по картинка, свободно съченение по нечия куха кратуна, гадаене на боб, нахут и леща, ходене на врачка по терлици, теории на конспирация - мнооого обичам , похватите на комшиите ... и не само... мамаши и разни други националности...

ПП: кораба майка мълчи, загубил е обхват. Ханде и Керем офлайн.

Х: - Ашкъм, мъка голяма, така и не разбраха къде сме.
К: - Джанъм, беним, чето бг мамма и ще разбереш за нас неща, които и не сме предполагали, че можем и знаем. Източниците им са неизвестни.

Магия, радвам се за вас. Няма нищо по хубаво от малък, нов член на фамилията.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 18:57 от Slawena

# 550
  • София
Славенче, сега разбирам, защо Ханде се ядоса на онзи журналист на летището, който не им даде глътка спокойствие двамата да се прегърнат. После я изкараха груба и не любезна.

Ей такива ги харесвам. Между играта и реалността.

# 551
А Линде, тук все още са на ниво опознаване, даже и според сценария.

Ханде: " Ммммм, мъка голяма ще е да удържа. Физика уау, човек уау, хумор уау, отношение към животни бау... Ще съм най голямата глупачка , ако го изтърва... мх"
Керем: " Ррррррррр, Хандеееееее..."

# 552
Бамбини, сряда вечер е, време за парти Tropical Drink

Ето линк с бг.суб. на еп. 23 Wink
https://ok.ru/video/2161993976503
И по традиция - стартираме в 20:00 часа Popcorn

Wink

# 553
  • София
А Линде, тук все още са на ниво опознаване, даже и според сценария.

Скрит текст:
Ханде: " Ммммм, мъка голяма ще е да удържа. Физика уау, човек уау, хумор уау, отношение към животни бау... Ще съм най голямата глупачка , ако го изтърва... мх"
Керем: " Ррррррррр, Хандеееееее..."
Славенче, то ако тях питаме, това опознаване продължи чаааак до Малдивите.     

# 554
Bell Ама, май не съм разбрана. Дадох допълнителна информация за Пънар. Ей, момичета, аз вярвам, че са били заедно, но явно не съм направила добро скачване с кораба - майка. Но, нейсе. Сряда е.

Не е в Лондон, но ако пофантазираме ще стане.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 20:38 от st_ina

Общи условия

Активация на акаунт