София, жк Младост - тема 34

• 60 004
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Имате ли интернет към Виваком/Нет 1? От 15ина минути нямаме, нищо не пише на сайта им.

# 571
Мне, нито нет, нито ТВ.

# 572
Бравус! За пореден път....

# 573
Тръгнаха нещата при нас.

# 574
  • София
Двайсет минути нямаш интернет и се оплакваме във форума. Вместо на доставчика.

# 575
  • София
Интересно ние имаме интернет, но нямаме ТВ.

# 576
Извинявам се за спама
Потребител: n_ads
Забранили сте получаване на съобщения,няма как да ви отговоря

# 577
От известно време интернетът и ТВ на булсат все имат проблем.

Някой да знае хубав магазин за платове за пердета в Младост? За предпочитане около Младост 2. Има един до пазара в 1, но като минавах онзи ден не работеше, а и не знам заслужава ли си да ходя пак.

Обикалях магазините около Женския пазар, то ще ми излязат една минимална заплата тия пердета, ако са базови модели платове. И на всичко отгоре не ми харесват, като за декор на турски сериал са.

# 578
  • София
Магазин за пердета има над Хепи, в посока метростанция Младост 3, близо до офиса на GGBG.

# 579
имате ли препоръка за шофьорски часове практика на автоматик в квартала, но да разхождат и из софия, разбира се. по препоръка от тук, мисля, се записах и мога да препоръчам и аз курсовете в СБА, но там си е на ръчна.

# 580
Карпет хаус на втория етаж имат бюджетни пердета, нелоши. Намира се на бул Малинов, младост 1.

# 581
имате ли препоръка за шофьорски часове практика на автоматик в квартала, но да разхождат и из софия, разбира се. по препоръка от тук, мисля, се записах и мога да препоръчам и аз курсовете в СБА, но там си е на ръчна.

Нямам препоръки, но мога да ти кажа, че, ако можеш с ръчна, автоматикът е песен. Излез уикенда или рано сутрин, като няма толкова коли, може с придружител, който да те упътва в началото.

# 582
благодаря.
и също - издирвам за продажба симпатична неголяма кола автоматик, ползвана само от човека, от когото я купувам. вариантът с борсите не ми допада, но не съм го отхвърлила. ако нещо из младост или наблизо ви идва наум, или по-далеч, но сори за оф-топика. просто се чудя в избора си. има вариант и за нова кола, но си е по-скъпичко а и ще понесе сигурно някой друг удар по каросерията, но пък нов автомобил за нов шофьор сякаш е по-добре, че на стария не знаеш какво ще му изскочи и не се ориентираш за проблеми... сори за офф-а, приемам съвети Bowtie

# 583
  • София
За мен нов автомобил не е за нов шофьор. Щото със сигурност ще бъде поочукан малко или много.

# 584
  • София
Здравейте,

Имате ли проблеми с тока?

От няколко дни сякаш напрежението е по- малко (или повече?), крушките трептят, присвяткват, както и някои от уредите.

Общи условия

Активация на акаунт