София, жк Младост - тема 34

• 60 125
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Скъпи съкварталки,

От къде ще купувате хубави козунаци тази година? Simple Smile

# 196
  • София-Младост
Аз ще меся, но вчера на пазара в магазина за квасен хляб бяха заредили от козунаците на "Хлябът на Нена".

# 197
  • София
Преди 2 години в “Зиа” в Младост 1А бяха много хубави козунаците.

# 198
  • София
Козунаци тази година от Бонитас и Ciccione Panini Bar.

# 199
  • София
И аз идвам с въпрос за козунаците.Да сте виждали някъде из Младост-ти да продават хартиени форми за козунак.

# 200
  • София-Младост
И аз идвам с въпрос за козунаците.Да сте виждали някъде из Младост-ти да продават хартиени форми за козунак.
Честно казано никъде. Но можеш да печеш в еднократните алуминиеви форми, продават ги във ФФ, левчетата.

# 201
  • Замък сред облаците

Аз съм взимала от Фантастико хартиени, правоъгълни.
Едит: Сега се зачудих, дали не е било в ДМ?

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 11:51 от АА

# 202
Някой скоро да е карал шофьорски курсове с "Росен 85" или да може да препоръча школа? Интересува ме основно инструкторите да не викат и да не подмятат на всяка втора дума, че жените не стават за шофьори.

# 203
  • СОФИЯ
Дъщеря ми скоро ги кара там. Божидар май се казваше инструкторът, млад мъж, любезен. Тя беше много доволна. И изпитите взе от раз. Изпитващият казал че са много добре подготвени.

# 204
  • София
Автоматик имат предполагам?

# 205
  • СОФИЯ
Вероятно имат. С мъжа ми държахме щерката да се научи и със смяна на скорости, сега младите го наричат "ръчка".

# 206
Дъщеря ми скоро ги кара там. Божидар май се казваше инструкторът, млад мъж, любезен. Тя беше много доволна. И изпитите взе от раз. Изпитващият казал че са много добре подготвени.

Приблизително колко Ви излезе курса?

# 207
На сайта им пише 949 лв. за категория В.

# 208
  • СОФИЯ
За това нямам точна сметка, но по спомен малко над 1000 лв. Имаше някакви такси, май и в началото за първа помощ БЧК. Този изпит за моя изненада отне доста часове. И някои дори не бяха успели да го минат. При нас навремето си беше съвсем проформа. Не ми хареса че нямат обучение и изпит на полигон. Учиха я да паркира на паркинга при ХИТ. После с баща й се упражняваха де, всички сме наясно каква е ситуацията с паркирането в СФ, в случай че намериш място Wink

# 209
  • София
Здравейте, от къде в района мога да поръчам солени хапки или брускети за празнуване на детски рожден ден?

Общи условия

Активация на акаунт